Utforsk yoga med Cecilie Samrita Aune

Bli med og utforsk yoga og yogaens fordeler sammen med Cecilie Samrita Aune på vårt hyggelige sportshotell La Pared – Powered by Playitas på Fuerteventura. Cecilie er en fantastisk dyktig og dedikert yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Har du ikke prøvd yoga tidligere, vil du med Cecilie være trygg på å få en fin innføring, og har du trent mye yoga tidligere vil du oppleve en nydelig uke. 


Timebeskrivelser

Hatha Yoga er en klassisk yogaform som passer for alle. «Ha» betyr sol/ild og «tha» betyr måne, som viser til våre maskuline og feminine kvaliteter. Gjennom å praktisere Hatha Yoga vil du kunne få oppleve å balansere det maskuline og det feminine i deg; fysisk styrke, selvtillit, utholdenhet, mot, utadvendt, målrettet, fokusert og kraftfull (maskulin) og fleksibel, flytende, myk, kjærlig, innovervendt, lyttende, meditativ, intuitiv, i tillit og med hengivenhet (feminin energi). Du blir guidet gjennom stående, sittende og liggende posisjoner der praksisen blir rundet av med en dyp og god avspenning.

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". I tillegg til fysisk praksis, er det fokus på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse i oss selv og i samspill med verden rundt oss, aktivere flyten av livsenergi og vår indre kraft som kan hjelpe oss med å utfolde vårt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer. Kundalini Yoga er kjent for sine dynamiske yogaposisjoner, ulike pusteteknikker, lydvibrasjoner, mantraer og utallige meditasjoner.

Yin Yoga er en rolig og kjærlig praksis med fokus på pust, mindfulness og væren. Hver stilling holdes i flere minutter, og på den måten påvirkes kroppens bindevev og ligamenter, energibaner (meridianere) og indre organer. Muskulaturen får tid til å slappe av slik at spenninger og blokkeringer i kroppen løsner og energien kommer i bedre flyt. I tillegg til å løsne opp i fysiske spenninger, kan du også oppleve å slippe mentalt og emosjonelt stress, føle på indre fred og ro og få dypere kontakt til deg selv. Timen passer for alle.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

3.-10. november 2023 på La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura.

Avreiseort: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Cecilie.
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse.

Bestill reise til La Pared – powered by Playitas  

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta?

Gjesteinstruktøren kjører 2-3 treningstimer hver dag, med unntak av ankomt og avreisedag. Programmet for de forskjellige treningstimene på de ulike dagene presenteres ute på selve hotellet, som står for det overordnede trenings-programmet for hotellet. 


Hvordan booker jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka de besøker hotellet. For å bestille reise denne uka, trykker du på bestillingsslinken til høyre. Gå inn på den aktuelle datoen for treningsuken, så er det bare å bestille din reise som vanlig. Du trenger ikke å melde deg på treningstimene i forkant.


Om instruktøren

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune er yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Hun begynte sin yogareise som sekstenåring i 1989. Hun søkte å forstå og oppleve dypere forbindelse med sjelen og kilden, og dykket ned i selvstudier i meditasjonsteknikker, østlig filosofi, spiritualitet, læren om livsenergi, energikanaler, chakraer og sinn-følelse-kropp-forbindelsen.

Cecilie har vært en dedikert Yogalærer og Soul Mentor siden 2004, og hun er sertifisert innen Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga og Gravide Yoga. I tillegg er hun utdannet innen Klassisk massasje, Kinesiologi, NLP Coaching/Terapi, Enneagram Terapi, Esoterisk Coaching, Psykologiske Arbeidsverktøy, Det Indre Mennesket og Healing.

Nettside: www.cecilieaune.com – Instagram: ceciliesamrita_aune – Facebook: Cecilie Samrita Aune


Hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas