Utforsk yoga

Cecilie Samrita Aune

Bli med og utforsk yoga og yogaens fordeler sammen med Cecilie Samrita Aune. Cecilie er en fantastisk dyktig og dedikert yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Har du ikke prøvd yoga tidligere, vil du med Cecilie være trygg på å få en fin innføring, og har du trent mye yoga tidligere vil du oppleve en nydelig uke. 


Timebeskrivelser

Hatha Yoga er en klassisk yogaform som passer for alle. «Ha» betyr sol/ild og «tha» betyr måne, som viser til våre maskuline og feminine kvaliteter. Gjennom å praktisere Hatha Yoga vil du kunne få oppleve å balansere det maskuline og det feminine i deg; fysisk styrke, selvtillit, utholdenhet, mot, utadvendt, målrettet, fokusert og kraftfull (maskulin) og fleksibel, flytende, myk, kjærlig, innovervendt, lyttende, meditativ, intuitiv, i tillit og med hengivenhet (feminin energi). Du blir guidet gjennom stående, sittende og liggende posisjoner der praksisen blir rundet av med en dyp og god avspenning.

Kundalini Yoga er en transformerende, effektiv, helhetlig og komplett yogaform, som ofte blir referert til som "yogaen for bevissthet". I tillegg til fysisk praksis, er det fokus på å øke vår bevissthet og tilstedeværelse i oss selv og i samspill med verden rundt oss, aktivere flyten av livsenergi og vår indre kraft som kan hjelpe oss med å utfolde vårt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer. Kundalini Yoga er kjent for sine dynamiske yogaposisjoner, ulike pusteteknikker, lydvibrasjoner, mantraer og utallige meditasjoner.

Yin Yoga er en rolig og kjærlig praksis med fokus på pust, mindfulness og væren. Hver stilling holdes i flere minutter, og på den måten påvirkes kroppens bindevev og ligamenter, energibaner (meridianere) og indre organer. Muskulaturen får tid til å slappe av slik at spenninger og blokkeringer i kroppen løsner og energien kommer i bedre flyt. I tillegg til å løsne opp i fysiske spenninger, kan du også oppleve å slippe mentalt og emosjonelt stress, føle på indre fred og ro og få dypere kontakt til deg selv. Timen passer for alle.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

26. mai-2. juni 2024 på Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos.

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Cecilie.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse.

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas  

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune er yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Hun begynte sin yogareise som sekstenåring i 1989. Hun søkte å forstå og oppleve dypere forbindelse med sjelen og kilden, og dykket ned i selvstudier i meditasjonsteknikker, østlig filosofi, spiritualitet, læren om livsenergi, energikanaler, chakraer og sinn-følelse-kropp-forbindelsen.

Cecilie har vært en dedikert Yogalærer og Soul Mentor siden 2004, og hun er sertifisert innen Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga og Gravide Yoga. I tillegg er hun utdannet innen Klassisk massasje, Kinesiologi, NLP Coaching/Terapi, Enneagram Terapi, Esoterisk Coaching, Psykologiske Arbeidsverktøy, Det Indre Mennesket og Healing.

Nettside: www.cecilieaune.com – Instagram: ceciliesamrita_aune – Facebook: Cecilie Samrita Aune


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas