WOD & full speed week

Treningsfrue

Camilla Aastrop Andersen bedre kjent som Treningsfrue på Instagram er en erfaren og motiverende trener som vil gi deg det lille ekstra for å yte på din ferie på Playitas. Camilla elsker styrke -og kondisjonstrening og det vil du merke når hun instruerer. Her vil det bli masse motivasjon og treningsglede. Du kommer kanskje til og med også lære noe nytt i løpet av uka?  


Timebeskrivelser

HIIT står for «High Intenisty Interval Training» der det blir høy intensitet lagt opp i intervaller.

Sirkeltrening der du får trent hele kroppen. Vi bruker mye egen kroppsvekt men kan også bruke litt vekter om du ønsker det

WOD (Workout of the day) her blir det en kombinasjon av styrke og kondisjonstrening

CrossFit inspirert time der vi bruker en del utstyr og du får god instruksjon på timen 

Mobilitetstime der vi trener bevegligehet som er veldig bra for alle

Intervaller eller rolig løpetur

Core & Strength real mage og styrkeøkt for vår kjernemuskulatur


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka.

For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Vi tar forbehold om endringer eller avlysning av treningstimer som følge av at treningsinstruktør blir syk eller forhindret av andre forhold, eller at det inntreffer spesielle hendelser som gjør at treningstimer ikke kan gjennomføres.

Informasjon om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato og hotell: 27. sept.- 4. okt. 2024, Playitas Resort, Fuerteventura

Avreise fra: Oslo

Inkludert:           

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Playitas Resort

Kontakt: [email protected]


Om instruktøren

Line Nygaard

Camilla Aastrop Andersen

Camilla Aastorp Andersen, bedre kjent som Treningsfrue er en energisk dame. Hun brenner for fysisk aktivitet til folket, og er kjent for sitt blide og positive humør. Hun er utdannet personlig trener, og både eier og driver Skedsmo CrossFit sammen med sin mann Jørgen. Med Camilla er det mye energi og treningsglede som står i fokus, og hun elsker å se andre nå sine mål gjennom mestring og treningsglede.

  • Utdannet Personlig Trener hos Akademiet for personlig trening i 2016
  • CrossFit Level 1 i 2019
  • Jobber med sosiale medier som Treningsfrue
  • Forfatter av boken Helårskroppen og Treningsdagboka
  • Eier og daglig leder hos Skedsmo CrossFit
  • Foredragsholder

 


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort