Drømmeuke med Apollo Camp

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Bli med på Apollo treningscamp i september –  alle kvinners drømmeuke! Få en kickstart med fornyet energi, en sprekere kropp og et uthvilt sinn – sammen med dyktige instruktører reiser vi på en ukes aktiv ferie til Rhodos. På programmet står flere av våre faste instruktører.


 

Vi skal til Apollo Sports-hotellet, Levante – powered by Playitas som ligger på Rhodos' østkyst. Perfekt i rolige omgivelser ved Afandoustranda, med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder. På dette hotellet har vi  alt vi trenger for en vellykket treningsreise. Meld deg på allerede i dag slik at du har noe å glede deg til! Dagene fyller vi med total avkobling, sol, bad, spa, venninneprat, shopping og god mat, kombinert med inspirerende treningsøkter. Velg øktene etter dagsform og humør - du bestemmer selv hvor aktiv du ønsker å være. Målet er å inspirere og tilrettelegge slik at du kommer hjem solbrun, uthvilt – og i knallform!


Om uka

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, slyngetrening, boksing, strikktrening, sirkeltrening, bungee, core, dans, zumba eller crosstraining- her finner du garantert noe du synes er gøy!


Treningsformer

Du bestemmer selv hvor mye du vil trene, og velger økter etter dagsform og humør. Prøv deg på yoga, bungee, core, dans, zumba eller trening med sklimatte – her finner du garantert noe du synes er gøy!

Timebeskrivelse

*Vi tar forbehold om endringer i programmet. 

 


Hvem kan bli med?

Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da vi tilpasser treningen til det nivået du er på. Du skal kjenne mestring og glede i treningene. Kjenner du at du ikke har lyst eller ork til treningsøkt så er det ingen tvang Alt er frivillig og det viktigste er at du lytter til kroppen underveis. Se under for eksempel på hvordan en typisk dag vil se ut. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. En uke sammen er sosialt og gøy! Det vil også bli rom for å avkobling helt alene og tid til å gjøre akkurat det du har lyst til på dagen. Litt av alt på en tur som dette!

 

Informasjon og bestilling

Pris fra 15 998,- Fullbooket
Apollo Treningscamp 22. -29. sept 2024
Hotell: Levante – powered by Playitas
Avreisested: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. 

Dette er inkludert:

  • Del i dobbeltrom på Levante – powered by Playitas
  • 1 innsjekket bagasje 
  • Fly tur/retur 
  • Mat på flyet
  • Transport t/r hotellet 
  • Treningsopplegg
  • All Inclusive.

*Enkeltromstillegg 3 000,- 

Vil du stå på venteliste på september, send mail til [email protected]

Les mer om miljøavgiften i Hellas

Kontakt: [email protected]


Instruktørene


 

Cathrine Wilhelmsen

Cathrine Wilhelmsen: Siden jeg var 20 år har jeg vært treningsinstruktør og hatt mange forskjellige treningstimer på ulike sentre. Å motivere og instruere i gruppetreningstimer er noe som gir meg stor glede i hverdagen. Hver eneste time. Felles treningseffekt, glede og moro er balsam for sjelen i en stressfull hverdag og TRENINGSGLEDE, det finner du i alle timene jeg holder. Hjertet mitt banker ekstra for trening med fengende musikk. Morsomme timer og god treningseffekt er fellesnevneren på absolutt alle timene mine. Gleder meg til alle de forskjellige treningsminnene vi kommer til å få sammen!

Kristina Slåtsve

Kristina Slåtsve: Kristina har jobbet som instruktør innen de fleste konsepter siden aerobicens ungdom, og elsker det! Hun jobber som lege ved medisinsk avdeling Nordlandssykehuset Bodø, men brenner for fysisk aktivitet og finner sitt sanne jeg når hun instruerer til høy musikk og bass i treningssalen. Hun inspireres av å se hva deltakerne får til med hjelp av en dyktig trener og gode instruksjoner. Variert trening og følelse av mestring danner grunnlaget for en sterk og glad kropp.

Lars Rune Haslestad

Lars Rune Haslestad: Lars Rune har jobbet som personlig trener i mange år og jobber nå som trener på Olympiatoppen Østlandet. Som trener er han veldig opptatt av du skal ha det gøy og føle mestring. Han er veldig glad i de alle bevegelsesformer, men er nok flinkere på styrke- og kondisjonstrening enn han er på dans.

Sandra Andrea Kvammen

Sandra Andrea Kvammen

Sandra begynte i relativt voksen å jobbe med trening og kosthold. Etter to inspirerende treningscamper med denne gjengen, utdannet hun seg til personlig trener og kostholds-veileder. Senere har hun også tatt Yoga teacher training (Ashtanga Vinyasa) i Thailand og yogaterapi i Oslo. I dag driver hun FjørSilkeBris som er et hjerterom for trening, helse og fellesskap. Hun elsker å undervise yoga og er lidenskapelig opptatt av pusten vår som et viktig verktøy. Hver yogatime blir et møte med deg selv, hvor du kan flytte fokus fra hodet til hjertet. Vi skal styrke små og store muskler, stive hofter skal bli mykere og vi skal finne et sted hvor tankestrøm, uro eller stress kan hvile.

Tonje Lien Wold

Tonje Lien Wold: Fysisk aktivitet skal i Tonjes verden først og fremst være gøy og gi mestring. Så tror hun man kommer dit lettere om man er mer bevisst hvordan man har det når man løper, løfter eller ligger i savasana. Hun er gruppetreningsinstruktør innenfor de fleste konsepter og jobber til daglig som journalist og fotograf.


Hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Følg Apollo Treningscamp på Facebook – se bilder, bli kjent med instruktørene og chat med tidligere og fremtidige deltakere!

Gå til Facebookgruppen