WOD & Cardio week

Espen Berget

Denne uka vil du få mulighet til å trene med en erfaren instruktør innen styrke og kondisjon som også er norgesmester innen OCR, Espen Berget på vårt nyåpnede Sportshotell Monte Feliz på Gran Canaria. Det blir en herlig blanding av styrke og kondisjon og han lover det blir fokus på utvikling og mestring, kombinert med en god dose gøy   


Timebeskrivelser

WOD står for Workout of the day er funksjonell trening  med en blanding av styrke og kondisjon, men det kan også være økter som spesifikt fokuserer kun på en av delene.

Funksjonell fintness trening er en økt inspirert av konkurranseformen Hyrox. Her er vi innom øvelsene løping, sled push, sled pull, skierg, rowerg, wall-balls, burpee broad jump, lunges & farmers carry. Tøff og intensiv økt.

Sports Basecamp er trening som er inspirert av basistrening mot diverse idretter. Øvelser som jobber med blant annet styrke, kondisjon, balanse og koordinasjon. Trening som er både prestasjonsfremmende og skadeforebyggende. 45 sekunders arbeidsperiode, med 15 sekunders hvile mellom hver øvelse.

Indoor cycling er intervalldrag i 45 minutter delt inn etter fengende musikk. Vi jobber på ulike deler av intensitetsskalaen og jobber oss gjennom både tunge og lette tråkk.

Social jog er en lett løpetur i de flotte, nærliggende omgivelsene. Rolig tempo, der fokuset er å finne en behaglig og god flyt, og gjerne bli kjent med andre liksesinnede.

Running interval er Intervalløping på strandpromenaden. Oppvarming, total dragtid på ca 20 minutter til sammen og nedjogg. Vi løper frem og tilbake på samme strekning, så ingen blir borte for hverandre. Økten passer dermed fint til alle, uansett nivå.

Trail Run er løpetur oppover de nærmeste fjelltoppene. Tempoet er rolig, men dette er en økt hvor man bør ha løpt en del tidligere for å delta. Bakkene er bratte og tunge. Man bør ha med drikke og lett næring selv.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

14.-21. des. 2024 Monte Feliz, Gran Canaria

Avreise fra:                       
Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Kristiansund

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktøren.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Bestill Monte Feliz

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Espen Berget

Espen Berget

Espen er utdannet innen idrettsvitenskap og har 7 års erfaring som trener og instruktør.  Han brenner for å ha det gøy med trening. Til daglig arbeider han som fagansvarlig for trening og teambuilding i Folkehallene. Dette kombinerer han med å være en hardtsatsende toppidrettsutøver innen hinderløpssporten OCR. I 2023 ble han norgesmester og har deltatt i både VM og EM. Espen holder timer med fokus på utvikling og mestring, kombinert med en god dose gøy!


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz