Power & Energy Week

Trine Sørensen

Bli med på en treningsuke med fokus på at trening skal være gøy og fylt av god energi og vibe. Sammen med Trine vil du få trene hele kroppen og få en fornyet energi og glede. På denne treningsuke kan du være helt sikker på å få teste den treningsformen som også trener lattermusklene!

Alle kan være med på denne treningsuka, og all trening blir tilpasset deltagernes nivå, du kan til og med være med om du ikke har trent før!


Timebeskrivelser

WOD er en forkortelse for ‘Workout of the day'. Denne timen er bygd opp av crossfit-inspirerete øvelser, og du får kjørt gjennom hele kroppen i løpet av timen. 

Kettlebell-FUN ”det feteste redskapet til trening” ifølge Trine. Du lærer teknikk og får tips til en effektiv og hurtig trening, som du enkelt kan ta med deg hjem og utføre i stua eller i hagen.  

Weightlifting her trenes det med vekt og fokuseres på teknikk og øvelse.

Stretch & relax: Hjelper deg med å få strukket godt ut de store muskelgruppene, så kroppen blir klar til flere treningstimer. Inspirert av yoga øvelser.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.

Dato & hotell:

6.-13. okt. 2024 Porto Myrina –  powered by Playitas, Limnos.
27. nov.-4. des. 2024 Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada.  

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Trine.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas  
Aqua Vista – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Trine Sørensen

Trine Sørensen

Trine er 33 år gammel og bor ute på landet med kjæresten sin. Som ren hobby driver de et eget treningsfellesskap ”Skuret”. Trines utgangspunkt for trening var et større vekttap, hvor hun fortsatte med trening og er ble en ekte treningsnerd. Trine har siden 2006 undervist i mange forskellige timer og har en lang rekke fitnesskurs i bagasjen. Du kan derfor forvente at Trine helt sikkert kan gi deg gode treningstips og øvelser, uansett hvilke interesser du skulle ha med treningen. Trine er i tillegg til utdannet som Les Mills instruktør, CrossFit instruktør og har supplert opp, med Kettlebell kurs. Med Trine får du en erfaren instruktør som bringer treningsglede til alle, og en oppriktig instruktør som selv har utviklet sin egen kropp fra et sted, til et helt annet – altsammen takket være hennes tilgang og energiske treningsglede.

Følg Trine og hennes energi på Instagram


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

På vårt Apollo Sports-hotel Aqua Vista – powered by Playitas tilbys alt, hva du kan ønske deg av en komplett sol- og treningsferie der sunnhet og velvære står i fokus. På hotellet er der flere nybygde treningsområder samt et stort fitnessenter med det nyeste innen utstyr. Du kan delta i gruppetrening hver dag, trene på serven på tennisbanen, spille padel eller utfordre deg selv sammen med andre i vår crossfitbox.

Les mer om Aqua Vista - powered by Playitas