Restplasser

Apollos billige reiser til Syden

Leter du etter et reisekupp og ser etter billige restplasser til varme land? Her ser du alle våre restplasser med fly og hotell til sol og varme – både i og utenfor Europa. Ser du etter billige helgeturer til storbyer, klikk her »  Alle restplassene passer også for voksne som reiser med barn.

 

Bestill en restplass fra listen under som oppdateres jevnlig. Finn charter-restplasser til Syden fra alle landets flyplasser her! En restplass passer for voksne og par med barn.

Oppdag vårt brede utvalg av rabatterte restplasser på flybilletter og ferier med fly og hotell (pakkereise). Bestill også en restplass-reise med all inclusive for å gjøre det ekstra behagelig.

Du kan virkelig gjøre et feriekupp til Apollos drømmereisemål ved å ta sjansen på en restplass. Vi tilbyr selvsagt rimelige restplasser på pakkereiser som passer forskjellige feriebudsjetter. Opplev eksotiske steder til rimelige priser. Bestill i dag, også fra din lokale flyplass. Oppdateringer på siden skjer kontinuerlig, så besøk oss og finn en smidig og billig restplass-reise. Våre restplasser er pakketurer som oftest inkluderer både fly og hotell.

Våre restplass-ferier med snarlig avreise må betales umiddelbart.

Se også: ♦ Lavpriskalender ♦ Billige reiser måned for måned ♦ Alle kampanjer


Fra hvilke flyplasser i Norge kan jeg reise på en restplass til Syden?


 

Hvor kan jeg reise på en billig restplass?

Vi har restplasser til en rekke reisemål, Se alle reisemålene her:


Vanlige spørsmål om restplasser til Syden

Hva er en restplass?

 

Apollos restplasser er billige reiser med avreise veldig snart, og innen de tre nærmeste månedene. Prisene på restplassene er som oftest til svært nedsatte priser. Standarden på hotellene varierer, så om du vil være tryggest mulig – så velger du hotell fra vårt ordinære program i restplasslisten.

Hvordan finner jeg billige restplasser?

 

Det er mange faktorer som påvirker prisene på våre restplasser, som blant annet vær og etterspørsel, derfor er det vanskelig å si når tidspunktet er best å bestille en billig restplass til Syden. Reiser med kort tid til avreise er ikke nødvendigvis de billigste, så vent ikke for lenge med å bestille. De billigste restplassene forsvinner som regel fort!

Hvor finner jeg restplasser med All Inclusive?

 

Dersom du ønsker å reise ekstra komfortabelt anbefaler vi reiser med All Inclusive. Finn billige restplasser med All Inclusive her.

Kan jeg bestille restplasser med kun fly?

 

Det kan du! Velg å kjøpe kun en billig flybillett – enkelt med våre charterfly. Som regel er det direktefly og med skandinavisktalende personale. Finn restplasser med kun fly her.

Er det trygt å bestille en reise nå?

 

Vi gjør alltid alt vi kan for at du skal kunne bestille og planlegge ferien, så enkelt og risikofritt som mulig. Vi følger selvfølgelig pakkereiseloven og betaler derfor alltid tilbake pengene dine innen 14 dager om reisen din blir kansellert. Vi har lagt til grunn at du alltid kan føle deg helt trygg i planleggingen, bestillingen og under reisen.

Her kan du lese mer om alt som er inkludert når du bestiller en restplass med oss

Vilkår

 

Vi reserverer oss for at vi kan være utsolgt på visse restplasser siden antallet plasser er begrenset. Ved rabatterte priser bortfaller ordinære rabatter, bortsett fra ev. internetrabatt. Disse priser gjelder for bestillinger gjort på apollo.no. Er det kun en restplass igjen, vises dette i en parentes.


 

Fint å vite om restplasser

I perioder kan det være mange som sikrer seg en restplass til Syden. Det kan derfor dessverre hende at reisen allerede er solgt, selv om restplassen står oppført i listen. Skulle det skje anbefaler vi deg å prøve en annen dato. Vær også oppmerksom på at prisene på restplassene som vises gjelder pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

Apollos restplasser med kort tid til avreise må betales med én gang.

Dette er Apollos restplasser

Restplasser er alle våre usolgte reiser de neste 90 dagene. Her finner du alt fra restplasser med fly og fine hotell i ulike kategorier, eller kun restplasser på flybilletter.

Du kan finne restplasser til nesten alle våre reisemål, året gjennom. Du kan med andre ord sikre deg drømmereisen til blant annet Hellas, Kroatia, Kanariøyene, Thailand og Emiratene til en billig pris. Det er kun et begrenset antall restplasser – og siden dette er våre billigste reiser så går de ofte fort unna. Her gjelder det å følge med og være rask!


 


Andre tilbud, kampanjer og rabatter

Se alle våre tilbud, sjekk Ukens deal eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

Aktuelle tilbud

Her finner du alltid våre billigste reiser, beste tilbud og aktuelle kampanjer akkurat nå.

Ukens Deal: Gran Canaria

500,– i rabatt per person på våre reiser til Gran Canaria!

Apollos lavpriskalender – alltid oppdatert.

Lavpriskalenderen viser de billigste reisene dag for dag – måned for måned. 364 dager fram i tid.

Se vår lavpriskalender »