Restplass – billige reiser til syden

Her finner du restplasser til syden og andre varme strøk. Listen oppdateres fortløpende, så følg med på denne siden dersom du er på jakt etter en billig reise. Kan du reise på kort varsel, så kan du ha flaks og finne en ekstra billig reise med avgang allerede i morgen eller neste uke – og innen de neste 90 dagene.

Prisene gjelder per person ved bestilling av minst 2 personer per rom. For kun fly gjelder prisen per person.


Vanlige spørsmål om restplasser

Hva er en restplass?

 

En restplass er reiser med avreise innen de kommende 6 uker og ofte til nedsatt pris, som gir reiser til ekstra gode priser. Det er som regel pakkereiser hvor fly og hotell inngår.

Hvordan finner jeg billige restplasser?

 

Det er mange faktorer som påvirker restplass prisene, som blant annet vær og etterspørsel, derfor er det vanskelig å si når det er best å bestille en restplass. Reiser med kort tid til avreise er ikke nødvendigvis de billigste, så vent ikke for lenge med å bestille. De billigste restplassene forsvinner som regel fort!

Hvor finner jeg restplasser med All Inclusive?

 

Dersom du ønsker å reise ekstra komfortabelt anbefaler vi reiser med All Inclusive. Finn restplasser med All Inclusive her.

Kan jeg bestille en restplass med kun fly?

 

Det kan du! Fly billig og enkelt med våre charterfly. Som regel er det direktefly og med skandinavisktalende personale. Finn restplasser med kun fly her.

Er det trygt å bestille en reise nå?

 

Vi gjør alltid alt vi kan for at du skal kunne bestille og planlegge ferien, så enkelt og risikofritt som mulig. Vi følger selvfølgelig pakkereiseloven og betaler derfor alltid tilbake pengene dine innen 7 dager om reisen din blir kansellert. Vi har i tillegg lagt til en rekke fordeler, slik at du som reiser med oss alltid kan føle deg helt trygg i planleggingen, bestillingen og under reisen i hele 2021.

Her kan du lese mer om alt som er inkludert når du bestiller og reiser med oss

Vilkår

 

Vi reserverer oss for at vi kan være utsolgt siden antall plasser er begrenset. Ved rabatterte priser bortfaller ordinære rabatter, bortsett fra ev. internetrabatt. Disse priser gjelder for bestillinger gjort på apollo.no. Er det kun en plass igjen, vises dette i en parentes.

Hvor kan jeg reise på en restplass?

Vi har restplasser til en rekke reisemål, som blant annet:

Fra hvor kan jeg reise på en restplass?

Vi tilbyr restplasser fra flyplassene nedenfor: