En reise for personlig utvikling

Gentlemen's Coach

Frigjør ditt potensiale med yoga, meditasjon, tenkemåte og takknemlighet. Bli med Gentlemen's Coach til vårt Apollo Sports-hotell Monte Feliz på Gran Canaria. Dette blir en reise i personlig utviklingens ånd og er satt sammen for å utforske og utvikle sinnet, kroppen og sjelen.


Om uka

Dette er uka for deg som ønsker verktøy og teknikker for å forandre tankemønstre og skape en positiv indre dialog, lære deg å håndtere stress, oppnå økt sjelefred og skape en balansert livsstil. For deg som vil utforske og innlemme mer selvkjærlighet i hverdagen for økt velvære, og skape et sterkt grunnlag for selvutvikling og personlig vekst. Vår forhåpning er at du vil oppdage og forsterke din indre motivasjon og drivkraft for å nå målene dine. Vi tilbyr støtte og inspirasjon fra en erfaren instruktør og en gruppe likesinnede deltagere. 


Timebeskrivelse

Vår Gentle Yoga er en rolig og myk yogastil som er perfekt for alle som ønsker å praktisere en mild og balansert yoga. I denne yogaen vil vi sette søkelys på å skape en stille og harmonisk atmosfære der du kan slappe av, fordype deg i pusten og roe sinnet. Vi kommer til å gjøre myke og skånsomme yogaposisjoner (asanas) som er tilpasset individuelle behov og evner. Hver bevegelse vil bli utført med bevisst nærvær og vekt på å lytte til kroppens signaler og respektere dens grenser. Dette er yogaen der du kan utforske og oppdage din egen kropp og bevegelse med omsorg og vennlighet. Ved å bruke pusteteknikker (pranayama) kommer vi til å fokusere på å gjøre pusten dypere og skape en følelse av indre ro og avslapping. Vi vil også inkludere elementer av meditasjon og mindfulness for å hjelpe deg til å koble av på et dypere nivå og gi slipp på spenninger og stress. 

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen når du bestiller en treningsreise til det aktuelle hotellet nettopp denne uka.

Dato og hotell: 
12.-19. okt. 2024, Monte Feliz, Gran Canaria
Avreise fra Oslo

Dette er inkludert:

  • All yoga og trening denne uka med gjesteinstruktøren.
  • Aktiviteter i følge hotellets eget program.
  • Topp hotell & treningsanlegg.

Bestill Monte Feliz

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Instruktøren


 

John Andreas

John Andreas, Gentlemen's Coach, er coachen og foreleseren i meningen med livet som ble kjent i hele Sverige da hans energiske motivasjonsvideoer gikk viralt. John Andreas har gjennomgått mange vanskelige utfordringer i livet som han benytter i leksjonene for å hjelpa andre til å komme nærmere seg selv, han benytter også en spesiell metode som har eksistert i 30 år for å få frem det som gir livet mening. 

John Andreas driver også Live Your Dream-podden sammen med Erik Olsson, der de prater om de store spørsmålene i livet, optimal helse og gleden ved å være i bevegelse.
Les mer om Gentlemen's Coach her!


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz