Treningsreise 60+ med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Velkommen til den perfekte treningsreisen for aktive 60 åringer under ledelse av Swedish Training Camp! Reisen går til det komplette treningsanlegget Playitas Resort på Fuerteventura.

Liker du å trene, være med folk, bli kjent med nye, spise og drikke godt? Da skal du bli med oss til Playitas Resort og nyte herlige treningsøkter, forelesninger, sol, bad og sosial omgang med treningsglade deltagere. 


Om reisen 

Vi fyller dagene med trening, glede, sol, bad og herlig fellesskap. Foruten trening topper vi opplevelsen med morsomme aktiviteter som bl.a. utflukter til Costa Calma, mulighet til å teste SUP eller sykling. Lytt til interessante og givende forelesninger, prøvesmaking av lokale viner, musikk-quiz og fantastiske solnedganger. Denne uka må du bare ikke gå glipp av!

Vi har satt sammen et komplett ukeprogram som passer alle og du velger selv hvor mye du vil delta på. Ingen kommer til å presse deg men sammen kommer vi til å motivere hverandre under trygg veiledning av profesjonelle trenere og ledere. Vi starter ofte dagen med power walks eller en morgenstretch før frokost. Dagene fyller vi så med treningsøkter som sirkeltrening, kondisjon, funksjonell trening, core, styrketrening i gruppe, bevegelighet og avslapping, vanngymnastikk, dansetimer m.m. Å få alle til å kjenne seg velkommen og inkluderte er viktige og vi er nøye med detaljene slik at du skal få en flott opplevelse sammen med oss.


Ukas program

Programmet for uka vil snart bli presentert her.

*Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innehold og tider.


Hvem kan delta?  

Er du 60 + så er det bare å bli med! Men også for deg som ikke er helt der ennå men synes dette ser ut til å passe for deg. Vi er en igjen moderne mennesker som kommer til å trene, yoga, tøye, diskutere og bare leve!

Reisen passer for alle, uansett om du er i starten av din trening eller har trent mye. Vi legger vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives.

 

Pris fra: 15 998,-

Dato: 15.-22. nov 2024

Avreise fra: Oslo

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur
  • Mat på flyet
  • Bagasje & håndbagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Alle timer på programmet til Swedish Training Camp
  • Forelesning med bobler
  • Goodiebag
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

*Enkeltromstillegg på Playitas Resort: 3500,-

Bestill

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: [email protected]


Instruktørene på reisen

Swedish Training Camp er en del av selskapet Golden Wellness AB som eies og drives av Petra og Håkan. Både Petra og Håkan jobber med event og treningsselskapet Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camps visjon er ”Å få så mange mennesker som mulig i bevegelse og få dem å forstå de positive effektene av det”. Det skal være gøy, enkelt og inkludere masse svette samt inspirere til glede for trening og livet. Tenke enkelt og ikke komplisere ting og det som skjer, samt å våge å gå utenfor boksen, gjøre en high five og utfordre deg selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser (over 50 treningsreiser i bagasjen) og som innleide instruktører til andre treningsselskap.

 


 

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Avhengig av antallet deltagere på reisen har vi flere herlige instruktører med oss på reisen. De har mange års erfaring med trening & treningsreiser. Disse vil bli presentert i programmet senest 2 måneder innen avreise.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort