Fottur på Madeira med PT Charlotte Akselsen

Porto Mare, Funchal

Bli med PT Charlotte Akselsen på en helt fantastisk og aktiv opplevelsesreise til magisk vakre Madeira!


Om uka

Det er med god grunn at Madeira blir omtalt som en av verdens vakreste øyer, og at den blir kalt blomsterøya! Det er så utrolig frodig og vakkert her, og det skal vi ut og utforske! Vi skal bo på det nydelige hotellet Porto Mare, som er omringet av en stor vakker hage full av blomster, og vi har rom med utsikt til Atlanterhavet. Her skal du få du oppleve imponerende flotte vandringer sammen med reiselederen og gruppa, og på noen av turene også med en lokal guide.

Vi skal bestige Madeiras kjente og høyeste fjell Pico Ruivo med sine 1860 moh, og 360 graders utsikt over hele øya! Vi skal gå noen fine levadaer og fotturer, der terrenget er mindre krevende.

Levadaer er nesten 600 år gamle vanningskanaler, der vannet hentes fra regnvann fra fjellene i nord, og føres til de bratte skråningene i sør. De går på kryss og tvers av øya, og strekker seg over mer enn 2000 km. Med næringsrik jord og nok vann, er det helt utrolig hva de får til å dyrke i disse bratte skråningene sine. Det finnes over 200 levadastier i forskjellige vanskelighetsgrader, og vi er så heldige å få oppleve noen av dem.

Sightseeing på vestre del av madeira, der vi skal få oppleve bl.a Porto Moniz og de imponerende vulkanske havbassengene. Vi får se fantastiske utsiktspunkter og sjarmerende landsbyer.

Vi skal gjøre oss litt kjent i den sjarmerende byen og hovedstaden Funchal. Her finner du vakre parker, imponerende marked med frukt/blomster/krydder/tørket frukt/fisk mm, den koselige gamlebyen med trange smug, mange veggmalerier, koselige restauranter og barer, taubane, rullestrand, Ronaldo museum mm. Vi får med oss julegateåpningen 1. desember, da blir byen vakkert pyntet med masse fine lys og lykter til jul.


Treningen

Siden vi har med en personlig trener som reiseleder, skal vi også få inn noen deilige og effektive utetreninger. Disse timene vil bestå av styrke, kondisjon og bevegelighets trening, med hav og blomsterutsikt du bare kan drømme om. Timene tilpasses så de kan utføres av de fleste.


Måltidene

Uten mat og drikke, duger helten ikke, og vi skal både yte og nyte! Madeira er kjent for sitt gode kjøkken og gode viner!

Det er 3 felles middager med 1 glass vin/øl/mineralvann inkludert. Charlotte bestiller bord på restaurant de andre dagene, der middagene ikke er inkludert, for de som ønsker å spise sammen med henne og flere i gruppa. Vi har en god frokost inkludert på hotellet vårt, og 2 lunsjer er også inkludert. På noen av utfluktene er det restauranter vi kan spise på, og på andre turer kan vi bestille ferdige picknick pakker på hotellet, evnt handle inn litt mat selv. Dette får dere informasjon om underveis.

 

Pris fra: 18 998,-

Dato: 26. nov - 3. des 2024 -Fullbooket

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Mare

Dette er inkludert:       

 • Direktefly tur/retur
 • 23 kg bagasje og håndbagajse
 • Transport tur/retur hotellet
 • Del i dobbeltrom* med havsutsikt inkl frokostbuffé
 • 3 vandringsturer i forskjellige vanskelighetsgrader inkl buss tur/retur og guide 
 • 1 byvandring for å bli kjent
 • 1 byvandring for å se julelysene bli tent
 • 1 heldags sightseeing tur til vestre Madeira
 • 3 middager med 1 glass vin/øl/brus/vann
 • 2 lunsjer
 • Utetreninger med PT Charlotte

* Enkeltromstillegg 4 798,-

Maks 15 plasser. 

Send en mail om du vil stå på venteliste på mail til [email protected]

 


Hvem kan delta?

Denne turen passer for deg som har gått litt før, og som er i grei form. Du trenger ikke å være supermosjonist, og det er forskjellige vanskelighetsgrader på de turene vi skal på. Naturen her er rett og slett for vakker til at vi kan skynde oss, så vi vil gå i forholdsvis rolig tempo, så vi kan nyte utsikten og ta masse fine bilder! Du velger selv hva du vil delta på, og ønsker du en fridag, så er det selvsagt også helt greit!

Det er maks 15 plasser på denne turen!

Det vil bli opprettet en egen Facebook gruppe i forkant av turen for de som har meldt seg på. Her vil det bli litt informasjon før og under turen, bli litt kjent med hverandre, og vi kan dele bilder her. Send en mail til [email protected] om du vil være med i gruppa, og dersom du har noen spørsmål, angående turen. Du kan følge henne på Facebook her (1) Facebook


Turleder og trener


 

Charlotte Akselsen

Charlotte Akselsen

Charlotte er en sporty, bereist, positiv og eventyrlysten reiseleder med mye humor og latter. Hun er 50 år, gift og har 2 voksne barn. Hun er utdannet personlig trener, rehab trener, kostholdsveileder, coach og mentaltrener. Hun har jobbet som selvstendig personlig trener i 11 år. De fleste av timene sine har hun ute. Hun har hatt flere aktive opplevelsesreiser i inn og utland de siste årene, og hun elsker aktive reiser. Madeira er absolutt en favoritt!

Motto: Trening og kosthold for god helse! Vi yter, og vi nyter!


Om hotellet


 

Porto Mare, Funchal

På Porto Mare i Funchal bor du i romslige dobbeltrom med en herlig frokostbuffé inkludert. Hotellet har en fantastisk hage med magisk blomsterprakt, fine basseng og flere restauranter som serverer god og vellaget mat. Hotellet har treningsrom, innendørsbasseng og jacuzzi samt et spa der kan du unne deg en stund for deg selv i total avkobling.

Les mer om Porto Mare