Treningsreise med Premium PT

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Bli med Premium PT på en treningsuke med fokus på samhold, økt kunnskap og mestring  til Apollos flotte Sportshotell, Porto Myrina på Limnos i september.


Om uka

Det blir varierte treningsøkter med noe for enhver smak. Vi har minimum to økter daglig, i tillegg til at du kan delta på hotellets egne timer. Vi skal servere deg alt fra bootcamps/crossfitinspirerte økter, til løpetimer, yoga/bevegelighet og styrkeøkter. Det vil også være mulighet for å booke PT-timer. Det er valgfritt hvor mye du vil delta på. I løpet av uka vil det bli mulighet for å delta på foredrag om kosthold, livsstil og trening, samt egne workshops i olympiske løft og baseløft. Vårt mål er å sørge for at du kommer hjem litt gladere, brunere og «klokere»-  når det kommer til kropp og trening.


Program

Slik kan en deilig treningsdag med oss se ut:

07.00 morgenyoga- en deilig og rolig start på dagen i soloppgangen.

12.00 lunsj foredrag- kosthold for en sunn livsstil

16.00 Bootcamp i boxen

19.00 middag og quizkveld med quizmaster Dan

Fullstendig program vil bli lagt ut her og sendt til alle deltakere før avreise


Hvem kan delta?

Denne reisen passer alle. Vi stiller med stort team som har bred kompetanse, og har god erfaring med tilpasning og tilrettelegging. Både store og små er velkomne til å delta. Du trenger ingen treningserfaring, du kan ha litt, eller du kan ha mye. Vi skal gjøre oppholdet lærerikt, fullt av mestring og glede likevel. Vi tilpasser til deg og ditt nivå.

Pris fra: 13 498,-

Dato & hotell

1.-8. sept. 2024 på Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:     

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom*          
  • Halvpensjon (frokost & middag), lunsj for hele uka kan kjøpes
  • Alle timer og foredrag er inkluderte i prisen, samt quiz og Premium PT-gameshow.
  • De 10 første får også en PT-time inkludert i oppholdet sitt.
  • Trening ifølge program med instruktører fra Premium PT
  • Topp hotell og treningsanlegg

* Enkeltromstillegg 4000,- 

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene


 

Kesia Skjolden

Kesia Skjolden

Kesia er daglig leder, Online PT og ernæringsveileder. Kesia har jobbet som Online PT de 10 siste årene og brenner for å ukomplisere aktivitet og helse. Ved å jobbe tett med kundene sine er hun overbevist om dere sammen skal finne metoder som passer deg og ditt liv, slik at aktivitet og en næringsrik livsstil blir en del av din hverdag, uten at det tar over hele livet ditt.

Dan Skjolden

Dan Skjolden

Dan er PT-ansvarlig, Online PT og ernæringsveileder. Dan er vår mest erfarne PT med over 10 000 PT-timer levert. Han jobber også med å utdanne andre PT´er hos AFPT. Hans fokus ligger på å tilpasse trening og kosthold ditt nivå, dine vaner og dine målsetninger, og det legges stor vekt på å øke kunnskapen slik at du blir flinkere til å gjøre gode valg i hverdagen.

Maren Hovdenakk

Maren Hovdenakk

Maren er Online PT og ernæringsveileder. Maren vil gjerne hjelpe deg å hjelpe deg selv. Maren er en av våre mest erfarne PTér og har lang fartstid i bransjen som instruktør, PT, kostveileder, massør, og siste årene også som online trener. Med en bachelor i trenerrollen og en bachelor i Psykologi er hun opptatt av hele mennesket.


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas