Dance & Movement Week

Teresia Björkqvist

I noen utvalgte uker vil solstrålen Teresia Björkqvist gjeste våre Playitas hotell. Teresias største lidenskap i livet er dans og gruppetrening i alle dens ulike former. Denne uka blir det massevis av dans – fartsfylte dansetimer i treningsformat og danseleksjoner i forskjellige stiler på nybegynnernivå. Men andre gruppetreningstimer kan også dukke opp på programmet. 

Teresias timer er for ALLE, uansett tidligere trening/dansebakgrunn. Velkommen til å dele danseglede, gleden med å være i bevegelse og energi med Teresia! 


Timebeskrivelse

Danseøkter/danseleksjoner med blant annet 80-talls Dansaerobic, AfHo (en treningstime det vi setter sammen en enkel, lengre koreografi inspirert av Afro og House), BoyBand/GirlBand and fun class (dans originalbevegelsene til throwback musikk som Backstreet Boys og Spice Girls). Hiphop nybegynner (lær deg å danse Old School Hiphop), Broadway Jazz nybegynner (lær deg å danse ShowJazz til musikalklassikere), LES MILLS BODYJAM (en utfordrende dansetime i treningsformat inspirert av Hiphop og House der vi setter sammen en lengre koreografi), LES MILLS DANCE (en treningstime med enkle coole dansemoves til den siste musikken, hver låt har en egen koreografi) samt barnedans.

LES MILLS BODYJAM er en utfordrende dansetime i treningsform. En blanding av ulike dansestiler til heftig musikk gjør at du har det gøy og svettes samtidig. Her nyter vi følelsen og drivet i dansen og musikken! Passer for deg som vil ha en utfordrende koreografi og elsker å danse.

LES MILLS CORE er en effektiv time til heftig musikk med fokus på å kjernemuskulaturen. Vi trener mage, rygg, lendrygg, hofter og skuldre for å styrke holdningen, forebygge skader og gjøre deg sterk til annen trening. Du bruker din egen kroppsvekt, gummistrikk og vektskiver som redskap. Du tilpasser intensiteten og øvelsesnivået etter dine egne behov.

LES MILLS BODYATTACK er en høyintensiv kondisjonstime inspirert av sport, aerobic og styrke. Al til energigivende musikk. Du utfordrer utholdenheten og styrken  med atletiske aerobic-inspirerende bevegelser, og sportsinspirerte øvelser og vanlige øvelser som knebøy, utfall, armhevinger med mer. Du tilpasser intensiteten og øvelsesnivået etter dine egne behov.

LES MILLS SHAPES er en "low impact" treningsøkt der vi jobber med mange repetisjoner med lav belastning i intervaller. Økten er inspirert av Pilates, Barre & Power Yoga. Du forbedrer utholdenhetsstyrken ved å finne dine såkalte "hot spots" i timen dvs. den brennende følelsen i musklene. Du benytter egen kroppsvekt, gummistrikk og vektskiver som redskap. Du tilpasser intensiteten og øvelsesnivået etter dine egne behov.

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding av Yoga, Tai Chi og Pilates. Nøye sammensatte serier av bevegelser og posisjoner med kontrollert pust til moderne musikk. Timen gir deg bedre fleksibilitet, balanse og styrke. Timen starter med en Tai Chi oppvarming, fulgt av yogalåter, pilateslåtene kommer i midten av timen og timen avsluttes med avslapping/meditasjon. 

Step MRL er en time som blander kondisjon og styrke, inneholder 3 kondisjonsblokk der vi jobber kondisjon ved hjelp av tradisjonelle step-up bevegelser på steppen og 3 styrkeblokker med fokus på MRL (Mage/Rumpe/Lår). Opplegget er enkelt og lett å følge med på fra starten av. Du tilpasser intensiteten og øvelsesnivået etter dine egne behov.

Informasjon om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato og hotell: 

9.-16. sept. 2024 Sivota Retreat – powered by Playitas
25. okt.- 1. nov. 2024, Playitas Resort, Fuerteventura

Avreise til Sivota fra: Oslo, Torp og Trondheim.
Avreise til Playitas kun Oslo

Inkludert:           

  • Alle timer med gjesteinstruktøren  
  • Aktiviteter ifølge hotellets ordinære program  
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat

Bestill Playitas Resort

Kontakt [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Om instruktøren


 

Teresia Björkqvist

Teresia 27 år er en jente med mye energi født og oppvokst på Gotland men bor nå i Stockholm. Der jobber hun som instruktør på Nordic Wellness. Teresia har bakgrunn som danser og har blant annet representert Sverige i verdensmesterskapet i Hiphop og er utdannet ved Broadway Dance Center i New York. Teresia har en rekke kurs innen trening, blant annet fra Aerobicweekends, The Academy og Les Mills. Teresia har også vært gruppetreningsansvarlig på mange treningssenter i Stockholm. I dag jobber hun blant annet som trener på Nordic Wellness, der hun er kursleder for nye  gruppetreningsinstruktører. I 2020 og 2022 ble Teresia nominert til ”Årets Gruppetreningsinstruktør” i Fitness-festivalens konkurranse Gulhjärtat. Vi er så glade for å ha Teresia som gjesteinstruktør hos oss! Gå ikke glipp av trening med Teresia og ta del den gleden, energien og pasjonen hun sprer på sine gruppetimer!


Hotellene


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort