Treningsreise med Camilla aka Treningsfrue og Helene

Monte Feliz, Gran Canaria

Drømmer du om å få en kickstart til våren med nye opplevelser, inspirasjon og motivasjon til trening i nydelige omgivelser? Da må du bli med Camilla Aastorp aka Treningsfrue og personlig trener Helene Hammeren Eggen på en unik treningsreise til vårt splitter nye Sportshotell, Monte Feliz på Gran Canaria i slutten av mars 2025.

På denne treningsreisen vil du bli trent av Camilla og Helene som vil veilede deg gjennom varierte treningsøkter designet for alle nivåer. Det vil være en rekke ulike treningstimer som utfordrer din utholdenhet, styrke og mentale styrke på en leken og morsom måte. Du vil også få personlig oppfølging og støtte av begge to.


Om uka 

Det blir en herlig uke fylt med treningsglede, sol og sjø i fantastiske omgivelser. Du reiser garantert hjem sprekere og med mer energi enn da du kom!

Du velger selv hva du vil trene, hvor mye og hvor hardt. Det vil bli tid til avkobling, sol, bad, god mat og sosialt samvær. Vi vil at du skal reise hjem med masse ny energi og treningsmotivasjon!


Ukas program

Vår timeplan inkluderer ulike treningsøkter tilpasset forskjellige nivåer og interesser, inkludert løpetimer, HIIT, sirkeltrening, styrketrening, funksjonell trening, mobilitet og mye mer. Uansett hva dine preferanser er, vil vi sørge for at du får en variert og utfordrende treningsopplevelse.

Detaljert program kommer senere.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 16 975,-

Dato: 29. mars – 5. april 2025

Avreisested: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim*

*Tillegg fra Trondheim 500,-.

Hotell: Monte Feliz, Gran Canaria

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkl bagasje 
  • Transport t&r hotellet
  • Mat på flyet 
  • Del i dobbeltrom*                  
  • Halvpensjon (frokost og middag) 
  • Trening med Camilla Aastorp Andersen og Helene Hammeren Eggen
  • Trening som tilbys på Monte Feliz

* Enkeltromstillegg 4000,-

Bestill treningsreisen

Begrenset antall plasser.

Kontakt oss [email protected]


Hvem kan delta?

Turen passer for alle som liker å være i aktivitet, verdsetter sosialt samvær og nye opplevelser. Det vil være mulighet for individuell tilpasning og her deltar alle ut fra sine egne forutsetninger og interesser. Det er ingen krav til en spesiell treningsbakgrunn ved å bli med på denne reisen. Vi tilpasser øktene etter det nivået hver enkelt er på slik at alle kan bli med på den treningen de ønsker. Vårt fokus er mestring og treningsglede, og du velger selv hvilke økter du ønsker å delta på.

På denne turen vil du få nye bekjentskap, oppleve treningsglede og samhold. Vi har stort fokus på disse punktene, og vårt mål er at du skal komme hjem med masse treningsmotivasjon og gode minner. Husk også at dette er en tur du skal kose deg, nyte sol og varme og ha fokus på deg selv. Skulle det være noen økter du ikke ønsker å delta på, er det også greit. 


Instruktørene


 

Camilla Aastorp Andersen

Camilla Aastorp Andersen

Camilla, bedre kjent som Treningsfrue, har holdt treningsreiser i flere år. Hun har en smittende energi og med treningsglede i fokus elsker hun å se andre nå sine mål. 

Camilla eier og driver Skedsmo CrossFit sammen med mannen sin Jørgen. I tillegg til å trene CrossFit elsker hun løpeturer, bevegelighet og hinderløp. Hun har et stort ønske om å folkelig gjøre CrossFit, så flere av øktene vil være inspirert av dette. Når det er sagt skaleres alt til den enkelte, og du trenger ikke treningsbakgrunn for å bli med på denne turen.

 

 

Helene Hammeren Eggen

Helene Hammeren Eggen

Helene er en svært aktiv 3 barnsmor som har drevet med Hyrox i 2 år. Hun er også utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Helene jobber som coach både fysisk og online og har gjort det i over 10 år. Hun er også utdannet sykepleier og spiller håndball. Hun har også trent seg opp etter flere store skader og har drevet med styrketrening helt siden hun var ung. Hun er lidenskapelig opptatt av en helhetlig helse og det å styrke både ens fysiske og mentale helse.


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz