LES MILLS TRAINING CAMP

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

NYHET! Bli med LES MILLS til den genuine greske øya Limnos og en uke med treningstimer i absolutt verdensklasse. Her venter noen av verdens beste gruppetreningsinstruktører med de aller nyeste releasene på dine favoritter. På vårt Apollo Sportshotell Porto Myrina - powered by Playitas vil vi skape minner for livet med likesinnede mennesker som deler lidenskapen for helse og velvære.


Om reisen

Gi deg selv og kroppen en gave som du vil nyte godt av utover vinteren- bli med LES MILLS til Limnos i Hellas og Apollo Sports-hotellet Porto Myrina – powered by Playitas. Hotellet har den beste beliggenheten ved havet, i frodige omgivelser bare en kort tur til fots fra havnebyen Myrina.

På denne reisen har vi med oss stjernene du kan ser på LES MILLS gruppetreningsscener rundt omkring i verden. Her har du mulighet til å nyte godt av en godt og blandet pose med dine favorittøvelser i utrolige omgivelser og med havet som bakgrunn. Hva sier du til en uke fylt med BODYJAM og BODY COMBAT, våre nye konsept LES MILLS SHAPE & LES MILLS DANCE, og selvsagt klassikere som BODYPUMP og BODYBALANCE? Denne uka nyter vi alt det en ferie i Hellas skal inneholde. Vellaget, sunn gresk mat, trening av høy kvalitet, tid til restitusjon i solsenga mellom treningstimene og mulighet til å oppdage Limnos' uimotståelige sjarm. Hver dag kan du velge blant en rekke timer og om kvelden spiser vi middag sammen i hotellets restaurant. Så fyll kofferten med treningsklær, og gjør deg klar for en uke fylt til randen med inspirasjon og herlig fellesskap.


Er du LES MILLS-instruktør?

Som LES MILLS-instruktør kan man regne treningsreisen som en kvartalsutdanning, da vi kommer til å kjøre de aller nyeste releasene.
Glem ikke å oppgi i bestillingsskjemaet om du kommer til å gjennomføre reisen som din kvartalsutdanning.

Info om uka

Pris fra: 13 498,-

Datoer:

12.-19. mai 2024 Fullbooket!

06.-13. okt 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:  

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening og aktiviteter i følge program
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

*Enkeltromstillegg 4 000,-. 

Bestill her

Kontakt oss: [email protected]


Timebeskrivelser & program

Timebeskrivelser Program

Preliminært program presenteres her om kort tid! Fullstendig program mottar du 2 uker innen avreise.


Hvem kan delta?

Det beste med denne reisen er at alle kan delta! Kom som du er. Liker du å trene og vil få en ekstra boost i sola og mye latter før vinteren melder sin ankomst? Da er dette reisen for deg! Reisen passer for alle, uansett nivå og tidligere treningserfaring. Her samles så vel erfarne instruktører som de som nettopp har funnet veien til treningssenteret og vært med på sin første gruppetreningstime. 


Om instruktørene


 

Simon Nilsson

Simon Nilsson

Simon jobber som Trainer, Presenter & Assessor for Les Mills Nordic og har vært Instruktør/Coach i 14+ år. Han har også jobbet som gruppetreningskoordinator i over 10 år. Sommeren 2023 presenterte Simon i Masterclassinnspillingen av BODYATTACK 122 under LES MILLS Live i Los Angeles! 

Billy Magg

Billy Magg

Billy jobber som internasjonal Trainer og Presenter for LES MILLS og har mer enn 10 års erfaring som instruktør. Han presenterer på event over hele verden og har det siste året medvirket på flere masterclass videoer. Han elsker følelsen og fellesskapet man får av å trene med andre og være i ett med musikken. Bli med og opplev energien! 

Claudia de la Mau

Claudia de la Mau

Claudia er en av Les Mills Master Trainer & Presenters. I 11 år har hun eid gruppetreningsscenen og coachet tusenvis av mennesker gjennom energiske, intensive timer som BodyCombat, BodyJam og Sh’Bam, men også stille og avslappende timer som Body Balance.
Det absolutt beste hun vet er å gjøre mennesker glade ved hjelp av musikk og bevegelse, og det lover vi at du kommer til å merke når du er med på hennes treningstimer.
Dans er hennes absolutte ekspertfelt, og noe hun har egnet hele sitt liv til. Når Claudia, med hele sin erfaring som en av verdens beste gruppetreningsinstruktører, inntar scenen på våre sportshotell – så lover vi at energien på hotellet forvandles til noe av det sjeldne slaget.

 

 

 

Hanna Lundh

Hanna jobber som trainer og internasjonal programleder for LES MILLS Nordic der hun representerer bl.a. BODYJAM, BODYCOMBAT, BODYBALANCE og GRIT. For Hanna handler gruppetrening om å skape minner, oppleve at man lærer noe og dele gleden ved å være i bevegelse sammen. Stort hjerte, hard jobbing og latter som sitter løst er noe man kan forvente seg fra henne.

Eerika Bui

Eerika Bui

Eerika er en av våre finske LES MILLS Master Trainers og har vært med oss i mange år. Hennes program er RPM og SPRINT. Hun elsker å motivere mennesker og gjør det gjennom at hun utfordrer seg selv hver gang hun underviser en time. Gruppetrening er Eerikas største lidenskap, for da får hun muligheten til å trene sammen med mennesker som deler hennes lidenskap. Eerika underviser sine timer med stor kjærlighet og lykke.

Elin Hellström

Elin Hellström

Elin kommer fra Visby på Gotland. Hun har jobbet med gruppetrening i snart 20 år og elsker det fremdeles like mye. Siden 2012 har Elin jobbet for LES MILLS Nordic som instruktør for nye instruktører og programleder. Hen har også jobbet som danser og personlig trener, men gruppetreningen har alltid vært med som en naturlig del. Uansett trenings- eller kunnskapsnivå så fører gruppetreningen oss sammen. Vi mister oss selvi øyeblikket og gir kroppen styrke, energi og glede! 

Fanny Åhlund

Fanny Åhlund

Fanny er trener for LES MILLS Nordic. For henne er den beste treningen den man gjør sammen med andre! Den der vi får spre og dele energi og inspireres av hverandre til å ta i det lille ekstra eller teste noe nytt.
Denne uka vil henne fokus være på å få deltagerne til å le, svette og skape herlige minner sammen.


Om hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas