Energy Boost

Ida Björklund

En treningsuke fylt med flere treningsformer der du utfordrer både kroppen rent fysisk men også rytmen. Uka passer for deg som elsker trening i alle dens former men som liker å ha det gøy men s du holder på. Fokus ligger ikke på å prestere men på deg selv og din velvære. Herlig energi, svette, stølhet og latter utloves. Uka passer for alle – fra nybegynnere til deg som trener regelmessig.


Timebeskrivelser

Dance Fusion er som en eneste stor fest der fokuset ligger på å ha det gøy og nyte musikken og de fine omgivelsene. Forskjellige trinnkombinasjoner til hver låt fra ulike deler av verden. En treningstime der vi ikke trenger tenke så mye men lar musikkens rytme ta over og styre kroppen og særlig hoftene. Ren og skjær treningsglede. 

Step N Sweat der vi setter sammen en koreografi på en step og lar musikken styre takt og tempo. Starter enkelt for å så utvikle trinnene. Alle kan være med, nybegynnere som rutinerte-steppere. 

Jumping Fitness er en treningstime for både hjertet og sjelen. I takt til musikken setter sammen ulike koreografier til musikk med en trampoline som hjelpemiddel. Du kan forvente deg en høyintensiv kondisjonstime samtidig som du har det morsomt og gjør ulike typer trinn og kombinasjoner på din egen trampoline. Her jobber du for det meste med hjertet, beina og din core-stabilitet. Det finnes ifølge meg ikke noen treningsform som er så svett og samtidig så morsom.

Mobility er bevegelsestrening der vi først og fremst fokuserer på leddene som skuldre, hofter, kne og ankel for å øke bevegelsen i leddene. Også musklene kommer til å få seg en omgang. Gjør du dette regelmessig kan verk forsvinne samt at du blir mindre begrenset i egen kropp. En utrolig fin start på dagen, men også en fantastisk avslutning.  

TRX er en time der du utfordrer alt fra smidighet, core-stabilitet, balanse samt styrke. Vi bruker TRX-bånd hele timen. 

Aerial yoga er en roligere time der du kun fokuserer på deg selv og dine egne behov. Alle har sin egen hengekøye og vi utøver yoga over bakken. Timen inneholder både smidighet, core-stabilitet og avslapping. Vi fokuserer på pusten, å våge å slippe kontrollen og liter fullt og helt på stoffet i hengekøya. Stoffet tillater oss å synke dypere inn i hver stretch og utfordrer oss selv i de ulike posisjonene - både stående, sittende og omvendte posisjoner.

Core Work er en treningstime med noe lavere intensitet der vi fokuserer på mage/korsrygg. Å kunne aktivere de indre magemusklene og å finne koblingen med våre setemuskler. Vi jobber med alle musklene rundt hoftene blant annet mage, sete og korsrygg.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell: 

15.-22. sept. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Porto Myrina

Kontakt oss [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  


Instruktøren


 

Ida Björklund

Ida Björklund

Ida er lisensiert PT, sertifisert massasjeterapeut, helseveileder og gruppetreningsinstruktør. Hun har arbeidet som instruktør siden 2018 og har tidligere vært sportsinstruktør for Apollo både på Rhodos og også på Playitas Resort. Ida er en energifylt, positiv person som elsker å inspirere og motivere sine deltagere i treningstimen. Hennes timer er lekne, tøffe og utfordrende både for kroppen men også for hjernen da hun brenner litt ekstra for timer der musikken styrer kroppen. Ida synes det er viktig med en variert trening for at man skal kunne leve livet fullt ut, men det er også viktig å ha det morsomt underveis. Ida er nøye med å passe på at øvelser utføres korrekt rent teknisk og kan på en bra og pedagogisk måte lede en gruppe til å nå sine mål og ambisjoner.


Om hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas