Folkehallenes treningsreise

Monte Feliz, Gran Canaria

Bli med Folkehallene på en sprek uke, fylt med gode opplevelser til Apollo Sports nye Sportshotell, Monte Feliz på Gran Canaria. Hotellet har supre treningsfasiliteter der du vil få utfordret deg og kjenne mestring.


Om uka

Dette blir en uke med variert trening, der hovedfokuset ligger på utholdenhets- og styrketrening. Det vil være både høy og lav intensitet på programmet. På alle økter vil det være enkelt å tilpasse treningen etter hvert individs nivå. Du får både tøffe økter i WOD boxen og rolige joggeturer langs strandenpromendaen, eller på en av de nærmeste fjelltoppene.


Timebeskrivelser

Løpeintervall vi løper i flatt terreng. Delt opp i drag med pauser mellom hvert drag. Man styrer selv sitt eget tempo. Vi Løper slik at vi møtes igjen i pausene og holder oss i samme område

Hyrox-fit dette er en økt inspirert av konkurranseformen Hyrox. Her er vi innom øvelsene løping, sled push, sled pull, skierg, rowerg, wall-balls, burpee broad jump, lunges & farmers carry

Foamroller består av ulike øvelser, der man bruker en foamroller til å massere og behandle egen muskulatur. Dette fører til økt blodgjennomstrømning gjennom muskulaturen.

Rolig langtur i fjellene løpe/gåtur i de nærliggende fjellene. Her holder man en rolig intensitet i planlagt løype.

WOD Workout of the day som vil bestå av funksjonell trening. Dette vil gjerne være en blanding av styrke og kondisjon, men det kan også være økter som spesifikt fokuserer på en av delene.

Mesternes mester inspirert trening øvelser der lek og moro kombineres med trening. Lag og samarbeid er også viktige elementer i denne økten.

Strength er god gammeldags styrketrening. Enkle øvelser å gjennomføre. Både kroppsvektøvelser og med vekter.

Padel rekresjonsøkt med padel. Gøy trening, der man også får opp pulsen. Grunnleggende opplæring vil bli gitt.

Spinning er en spinningøkt med oppsatt program og inspirerende musikk. Det vil bli kjørt både med høy og lav intensitet. Man styrer selv motstanden på sykkelen.

Vi legger opp dette programmet på siden som pdf senere

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider.
Fullstendig program blir tilsendt 2 uker innen avreise.

 

Pris fra 14 998,-

Dato og hotell: 15.- 22. feb. - 2025, Monte Feliz, Gran Canaria

Avreise fra: Stavanger, Oslo, Kristiansand, Bergen, Kristiansund og Trondheim*

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Inkludert:                        

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom/studio*            
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening ifølge program med Gabriela og Anette
  • Hotell og treningsfasiliteter av topp klasse

* Enkeltromstillegg: 4500,-

Bestill

Kontakt oss: [email protected]


Hvem kan delta?

Denne reisen passer for de aller fleste. Du må gjerne like å trene variert og utfordre deg selv. Det vil være variert intensitetsnivå og rom for å skalere treningen etter hva man selv føler for.


Instruktørene


 

Espen Berget

Espen Berget

Espen er utdannet innen idrettsvitenskap og har 7 års erfaring som trener og instruktør.  Han brenner for å ha det gøy med trening. Til daglig arbeider han som fagansvarlig for trening og teambuilding i Folkehallene. Dette kombinerer han med å være en hardtsatsende toppidrettsutøver innen hinderløpssporten OCR. I 2023 ble han norgesmester og har deltatt i både VM og EM. Espen holder timer med fokus på utvikling og mestring, kombinert med en god dose gøy!

Det vil bli en instruktør til, informasjon kommer snart. 


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz