Treningstur for damer 50+

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, Kreta

Fjorårets høsttur ga virkelig mersmak så det var ikke noe å lure på – vi reiser av gårde til vakre Kreta og herlige Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels igjen. Vil du forlenge sommeren og holde formen, så bli med oss til Kreta i oktober 2024.


Hva kan du forvente deg? 

Det blir fokus på treningsglede, danseglade timer og glede av å være i bevegelse sammen. Det blir spennende styrketimer og morsomme hinderløyper – og rene styrketimer. Latter og utfordrende øvelser med og uten egenvekt. Det blir også dansetimer, så koordinasjonen også får utfordret seg litt. Det blir nydelige yogatimer med fokus på pust og stillhet som gir deg overskudd.


Om uka

Vi lover deg en tur hvor du kjenner på energi, entusiasme og begeistring. Vi ønsker at du gjennom å utfordre deg på nye ting, kjenner på mestringsfølelse, treningsglede og utvide komfortsonen. Vi vil skape godt fellesskap, vil at du skal føle samhørighet i en gjeng rause, glade, gale og gøyale damer.

 • Gå/ løpeturer i terrenget rundt hotellet
 • Yoga i soloppgang
 • Dynamisk og myk yoga
 • Nidra Yoga
 • Pilates power
 • Bootcamp og styrkeøvelser for hele kroppen
 • Styrke teknikk med fysioterapeut
 • 80 -tall Aerobic og intervaller
 • Spinning
 • Meditasjon og Nærværsøvelser
 • Filosofi og den gode samtalen i plenum
 • Pop-up foredrag om pustegevinst og styrketrening
 • Løpeteknikk
 • Tabata
 • Mamma Mia fest 
 • Egentid

Program

Program kommer senere.


Hvem kan delta?

Vi ønsker deg som liker å være fysisk aktiv og i bevegelse velkommen.  Du bestemmer selv hva du vil delta på og hva din kropp mestrer og hva som gir deg overskudd!

Vi har flere familierom med en soveromsdel med en dobbeltseng og en stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa og feltseng. Det er skyvedør mellom de to delene. Perfekt om man vil bo sammen med litt privatliv. På forrige tur hadde vi også flere som delte med ukjent om du ikke har noen å reise sammen med. Da slipper du enkeltromstillegget.


 

Pris fra: 15 698,-
 

Dato: 12.-19. okt. 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport tur/retur hotellet
 • Mat på flyet
 • Del i dobbeltrom*                  
 • All Inclusive
 • Trening med Anne, Birgit og Siv 

* Enkeltromstillegg 3000,-

Bestill

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss [email protected]


Instruktørene

Anne Kristoffersen:

Anne Kristoffersen:

Anne jobber til daglig på SATS Storo. Hennes visjon i livet er å formidle fysisk aktivitet. Det er med stor glede hun reiser til Kreta og deler treningsglede som både reparerer og gir påfyll til kropp og sjel. Hun innførte aerobics fra
Australia i 1982 og har helt frem til nå vært en pioner innenfor treningsbransjen. Hun er opptatt av balansen mellom å levere på økta og etterpå skape hvile, harmoni og balanse i kroppen. Hun leser gjerne noen dikt og sanse litt sammen med deltakerne i fjæra.

Hun har i flere tiår eid og drevet treningsklubber. Hun har vært med siden oppstarten av Bårdar Danseskole i Oslo i 1982. Hun driver også et frivillig idrettslag som motiverer til fysisk aktivitet og samhold etter en kreftdiagnose. www.bevisstaktiv.no.
Dette sier hun: "Apollo Sports er en flott samarbeidspartner som legger til rette for at vi skal oppleve samhold og latter, dans, mestring, trening, puls og også hente overskudd til hverdagene som venter."                           

Motto: The team is ready let's go!

Siv Kroken Gitsø

Siv Kroken Gitsø

Siv elsker å inspirere til aktivitet og undervise i bevegelse – bevegelsesglede. Har selv erfaring med hvordan yoga, trening og mindfulness hjelper kropp og psyke gjennom utfordrende perioder i eget liv. Hun er utdannet klassisk akupunktør, personlig trener, yogalærer og coach. Har undervist i aerobic, dans, puls og styrke i grupper i 38 år, yoga de siste 16 årene, har også noen år som personlig trener. I det daglige hjelper hun mennesker med å finne tilbake til seg selv og til sin egen kilde, til hvem de er, til styrken og gleden. I tillegg til å jobbe med teamutvikling og karrierecoaching. Underviser også yoga og trening på turer til utlandet, og her hjemme i Norge. Jobber både i bedrift og digitalt gjennom sin egen plattform iBevegelse. Har arrangert turer for kropp og topp siden 2011. Elsker å være på tur, skape glede gjennom bevegelse, og inspirere til å ta godt vare på seg selv.

Birgit Wibe

Birgit Wibe

Birgit er en tidligere løpsentusiast som nå har konvertert til styrketrening. Til daglig jobber hun som fysioterapeut og akupunktør på Røa sentrum Fysio og Akupunktur. I løpet av treningsuka 50+ i oktober vil hun varmt anbefale både hensiktsmessige styrkeøvelser og teknikker som gir deg optimal gevinst for din trening. Birgit er en brennende engasjert helsearbeider og tenker alltid aktiv forebygging så vel som aktiv rehabilitering med fokus på styrketrening. Arbeidserfaring som Personlig Trener og gruppetreningsinstruktør siden 1995  Hun har vært ansatt på 3T treningssenter i Trondheim og i SATS i Oslo. På treningsuka 50+ vil hun blomstre med sin kunnskap og  motivere oss gjennom økter som Bootcamp, Pilates Power, Spinning og løpeteknikk. Løpeturer og intervaller er perfekt i områdene like rundt hotellet.

Birgit var ikke i tvil om å takke ja til å være en del av 50+ teamet. Og en ukes treningstur var midt i blinken for en sprudlende, energisk og faglig helsearbeider. Vi gleder oss alle sammen!


Hotellet

 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels