Bestill leiebil i ferien

Å leie bil og utforske omgivelsene på egen hånd er en spennende måte å bli kjent med et nytt reisemål på. Med Apollo er det enkelt å bestille leiebil hjemmefra før du reiser – da er du sikker på at den står klar når du lander. Du velger selv hvilken bilmodell du vil ha og hvor lenge du skal leie bilen. Bilen leies via vår samarbeidspartner CarTrawler.

  • Bestill leiebil før du reiser.
  • Trygt og enkelt.
  • Opplev mer av reisemålet.

 


Hvor vil du leie bil?

Forhåndsbestill din bil med CarTrawler for å utforske en annen del av verden.

Bestill leiebil i ferien

Bestill leiebil

Når du bestiller leiebil via CarTrawler får du tilgang til flere leiebilfirmaer over hele verden, som Hertz, Sixt, Avis, Europcar, Alamo, Thrifty og Budget. Lei den bilen som passer best for deg og ditt reisefølge – velg mellom alt fra småbiler, jeeper, kombimodeller og minibusser. Du kan enkelt endre bestillingen din eller avbestille bilen kostnadsfritt opptil 48 timer før hentetidspunktet.

Du kan kontakt CarTrawler på: +47 24 05 50 85

Ønsker du å leie bil for en kortere periode med opphenting i nærheten av hotellet anbefaler vi deg å bestille bil på reisemålet med hjelp av vårt personale på plass.  


Tillegg til charterreisen

Se flere av våre mest populære tillegg, alt for at du skal få en så bra og behagelig reise som mulig.

Innsjekket bagasje

Når du reiser på charter med Apollo så er alltid håndbagasje inkludert dog etter flyselskapets vektbegrensning. Innsjekket bagasje er et tillegg mot en ekstra kostnad.

Les mer om bagasje

Transport til og fra flyplassen

Med en forhåndsbestilt transport mellom flyplassen og hotellet får du en smidigere reise. Reis trygt, sikkert og enkelt – til og fra hotellet.

Les mer om transport

Alle tillegg

Hos Apollo har vi en rekke tillegg som du kan legge til reisen din for å gi den det lille ekstra. Velg blant tillegg før reisen, under flyreisen og på reisemålet.

Se alle tillegg