Gruppetrening

Gruppetrening finnes i mange former, fra kondisjonstrening som indoor cycling og dans til avslappende timer som yoga og pilates. På våre Apollo Sports treningshotell og på flere av våre Mondo-hotell kan du gå på gruppetreningstimer gratis. Vil du være med på en morsom uke fullspekket med trening og felleskap, velg en av våre treningsuker.Vi har også gjesteinstruktører på flere av våre hotell. 

Treningsuker med gjesteinstruktør vil ha ulikt innhold og arrangeres på flere av våre hotell. Treningstimene med gjesteinstruktør er gratis for alle som bor på hotellet den uka den aktuelle gjesteinstruktøren er der. Ukene med gjesteinstruktør er markert med (g) i treningskalenderen.

 

Alle våre treningsreiser 


Hotell med gruppetrening

På våre Apollo Sports-hotell og flere av våre Mondo-hotell finnes det flere gruppetreningstimer hver dag som er helt gratis for de som bor på hotellet.

Playitas – 100 % treningshotell

På vårt førsteklasses treningsanlegg Playitas på Fuerteventura er det daglig gratis gruppetrening på alle nivåer. Test core, Bolly Wood Fitness, Happy yoga, indoor cycling og mye mer.

Trening på Playitas Resort

Apollo Mondo

Apollo Mondo – trening og strandliv

På Apollo Mondo Family-hoteller, Mondo Selected og Mondo Boutique er det mange muligheter for gruppetrening. Tre til fire gruppetimer per dag og morgenyoga er inkludert på Selected- og Boutique-hotellene.

Apollo Mondo-hotellene

Populære treningshotell:

apollo sports
Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels
• Meget godt treningstilbud

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

apollo sports
Sivota Retreat - powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Sivota Retreat - powered by Playitas

apollo sports
Porto Myrina – powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Porto Myrina – powered by Playitas


La deg inspirere av våre filmer

Se hvordan en gruppetime kan være på Playitas.