Yoga & functional training

with Tove & Cathrine

Forleng sommer og kickstart høsten med oss! En uke full av trening og yoga på vakre Porto Myrina, Limnos.

Dette blir en yoga- og treningsuke i vår ånd. Slik som vi vil at en trenings- og yogauke skal være. Vi ønsker at denne uka gir deg påfyll på alle mulige måter. Med herlige, svette treningsøkter, yoga i mange former, steptimer, styrketimer, morgenritualer, sol og varme, god mat og drikke og ikke minst hyggelig selskap. Og selv om vi er en gjeng som skal være mye sammen er det også rom for egentid. Vi håper denne reisen gir deg påfyll du trenger. Vi gleder oss til å dele den med deg!


Timebeskrivelser 

Timer med Cathrine & Tove:

God morgen/Morgenrituale kan være en liten gåtur eller rolig løpetur, en stille stund som setter intensjon for dagen osv. Dette gir forhåpentligvis inspirasjon til en god start på dagen når du kommer hjem fra denne reisen også.

Globalyoga er yoga for 2000-tallets mennesket. Her blander vi sammen teknikker fra øst og vest i en herlig flyt. Vi gleder oss til å undervise denne sammen!

Vinyasayoga er dynamisk yoga der posisjonene er satt sammen i små sekvenser. Vi beveger oss i samsvar med pusten

Yoga spa er myk yoga med oljer og lett massasje. 


Se timeplanen fra sept 2023, ny timeplan kommer

Informasjon og bestilling

Pris fra: 14 998,-

Dato: 8.-15. september 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Dette er inkludert:

  • Fly tur/retur inkludert bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Helpensjon: frokost, lunsj og middag, drikke ikke inkludert
  • Trening med Tove og Cathrine 
  • Eventuelt annet som er inkludert

* Enkeltromstillegg 3200,-

Bestill treningsreisen

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Trening med Cathrine:

Somamove er en helhetlig treningsform som utfordrer bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke gjennom flytende bevegelsesmønstre. Du jobber med kroppen som verktøy, barbeint på matten

Sirkeltrening/Crosstraining er inspirert av crossfit der blander vi styrke og pulsforhøyende øvelser i en effektiv. Intensiv og gøy økt.

Styrketrening er mer fokus økter.

Step intervall varierer mellom høyintensive intervaller og styrke. 

Bootcamp er der vi jobber sammen. Teamwork på sitt beste.


Trening med Tove:

Yinyasa er en rolig yogapraksis med myke yogasekvenser som har som mål å få kontakt, slippe stress og spenninger og å myke opp fra innsiden

Viryayoga er bygget opp i et dynamisk yogasystem for å gi kropp og hode en helhetlig praksis. Med biomekanisk tema for å sørge for en sikker praksis, og yogafilosofi som en nydelig innpakning, blir dette så mye mer enn trening

YogaFlow er bevegelser fra yogaposisjon til yogaposisjon i flyt med pusten. Det blir gode strekker og styrkebyggende øvelser med fokus på bevegelse og flyt med pusten

Yinyoga er en rolig og meditativ yogapraksis der vi holder hver stilling over tid  

Yoga Nidra innebærer at ligger du helt stille på matta og nyter en guidet Yoga Nidra. Det er ikke bare avspenning, men også en form for bevissthet. Yoga Nidra oversettes ofte til yogisk søvn

Timene/øktene er av 45–75 minutters varighet. Noe meditasjon og pranayama kommer i tillegg.


Slik blir uka på Limnos

Denne uka vil vi tilby et bredt spekter av ulike treningsformer, yoga, gruppetrening, styrketrening, sirkeltrening og mye mer. Det vil bli morgentrening hver dag, deretter en økt etter frokost og så et par ettermiddagsøkter. Det er ikke noe press, dr bir med på det du vil.

Hvem kan delta?

Reisen passer for alle som. Vi tilpasser alle treningsøkter uansett om du er nybegynner eller om du er erfaren.

Å trene sammen

Cathrine og Tove har jobbet med å spre treningsglede i mange-mange år. De har mange år bak seg i treningsskjedene SATS, Elixia, Evo og Spenst og jobber i dag selvstendig innenfor trening og yoga. Noe av det beste de vet er å arrangere noe sammen, og nå skal de endelig arrangere denne reisen. Den blir jo da selvfølgelig full av trening og yoga! Trening og yoga som passer de fleste. Både for nybegynnere, godt trente og erfarne.


Om instruktørene

 

Tove Lier

Tove Lier

Tove Lier har vært en formidler og motivator av trening og treningsglede i mer enn 20 år. Yogainteresse oppsto for 15 år siden, og etter mange års undervisning for SATS og andre treningsskjeder, har hun nå sin egen yogadrift med yogakurs i hjembyen  Fredrikstad. 

Yogautdannelsene kommer fra blant annet Nordiska Yogainstitutet, Globalyoga og Ishtayoga. Hun underviser på festivaler og andre events i Norge og Sverige i sommerhalvåret. Tove elsker mangfold, er opptatt av folkehelsa og vil at alle skal nyte godt av yoga og alt det gode yoga kan gi. Derfor underviser Tove forskjellige typer yoga. Noe for enhver smak. Med inspirasjon fra ulike reiser og møter med likesinnede mennesker rundt om i verden, er visjonen å skape en trygg og inspirerende opplevelse med fokus på tilstedeværelse, balanse og mye kjærlighet; både til seg selv og de omkring.  

Insta: tovelier_
Facebook: @toveyoga

Cathrine Back

Cathrine Back

Cathrine har jobbet fulltid i treningsbransjen siden 1998 (SATS, SPENST, ELIXIA, EVO), så hun har lang erfaring og elsker å instruere, motivere og skape den gode treningsfølelsen. Hun driver i dag sitt eget firma - Aktivitet i sentrum- i Fredrikstad. Hun er personlig trener, gruppetreningsinstruktør og yoga lærer. Hun er veldig opptatt av det helhetlige helseaspektet, og følger `litt av alt` prinsippet, der det handler om å finne balansen mellom trening, hverdagsaktivitet, kosthold, søvn/hvile og det å være sosial. Cathrine legger vekt på det går ann å både trene effektivt samtidig som du har gøy, og har stor suksess med blant annet utetrening.

Insta: back_aktivitetisentrum 
Facebook: @aktivitetisentrum


 


Om hotellet

 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas