Dansefest med Cathrine Wilhelmsen

Skal du til Playitas i høstferien eller vinterferien? Da er det bare å glede seg til alle treningstimene gjesteinstruktør Cathrine skal kjøre denne uken. Uansett treningstime så kan vi garantere trening med kvalitet og treningsglede.

Cathrine er en allsidig instruktør med lang fartstid som har mye i trenings-repertoaret sitt. Bli med på timer du kanskje ikke normalt går på. Cathrine er en dyktig instruktør, som underviser på en gøyal og pedagogisk måte, og timene passer for all. Lang erfaring som instruktør gjør Cathrine i stand til å tilpasse timer til ønsket nivå.


Beskrivelse av timene

Yoga: Her er det både rolige og mer aktive varianter. Prøv de forskjellige og bli kjent med gleden og variasjonen i Yoga. Rolig yoga, aktiv yoga og YIN yoga.

Zumba: Rett og slett gøyal danseinspirert, trening til latinske rytmer. En og en sang, der du får trent både hodet, hjertepumpa og smilebåndet. Det heter ZUMBA fitness, for selv om vi har dansesteg så er det med akutt treningseffekt 😊 Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt!

Cardio energy: Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Styrke kun med egen kroppsvekt: Denne styrketreningen er en effektiv styrkeøkt til fengende musikk. Vi trener hele kroppen med kun egen kroppsvekt. Vi lover at det blir tungt nok, men hvid du ønsker å bruke ekstra hjelpemidler for at det skal bli enda tyngre, så er du velkommen til det.

Aqua-aerobic: Trening i vann er en skånsom form for trening. Deilig bevegelser i vann til deilig musikk. 


 

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og er inkludert i prisen når du bestiller et opphold på det aktuelle hotellet denne uka.


17.-24. feb 2023 på Playitas Resort på Fuerteventura.
Avreiser fra Oslo

Dette er inkludert:                     

  • All trening denne uka er med gjesteinstruktør Cathrine Wilhelmsen
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse
     

Bestill reise til Playitas Resort  

Kontakt oss:
E-post: [email protected]

Ukas opplegg  

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan være med?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Cathrine sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er inkludert når du bor på hotellet den aktuelle uka og ingen forhåndspåmelding kreves!


Instruktøren

Cathrine Wilhelmsen

Siden jeg var 20 år har jeg vært treningsinstruktør og hatt mange forskjellige treningstimer på ulike sentre. Å motivere og instruere i gruppetreningstimer er noe som gir meg stor glede i hverdagen. Hver eneste time. Felles treningseffekt, glede og moro er balsam for sjelen i en stressfull hverdag og TRENINGSGLEDE, det finner du i alle timene jeg holder. Hjertet mitt banker ekstra for trening med fengende musikk. Morsomme timer og god treningseffekt er fellesnevneren på absolutt alle timene mine.


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort