Yoga & SomaMove

Carolina Söderberg

Bli med og utforsk yoga med Carolina Söderberg på Playitas Resort. Opplev SomaMove i vakker natur for total avkoppling! Sammen skal vi skape en uforglemmelig yoga-uke der sitt velvære er hovedfokus. 

Hvis du ikke har prøvd yoga tidligere har du nå en unik mulighet til det sammen med Carolina. Hun vil på en trygg måte veilede deg gjennom de ulike øvelsene. Hovedfokuset er å ha det bra i kropp og sjel gjennom å styrke din kropp og ditt indre.


Timebeskrivelser

Global Yoga POWER er en time der du utvikler fleksibilitet, intelligens og styrke samtidig som du får sjansen til å fordype relasjonen med ditt autentiske jeg. Gjennom fysisk styrke og fleksibilitet kommer følelsesmessig integritet og åpenhet.

Global Yoga REST (yin+nidra)

Yinyoga, slapp av for å booste kropp og sjel med gjenopprettende yin yoga. Alle kan gjøre yin yoga, det handler ikke om hvordan det ser ut, men hvordan det føles. Alle posisjoner er relativt enkle, men for den saks skyld ikke alltid like enkle. Vi jobber med skjelett, fascia, leddbånd, ledd og indre organer. Det er også en dypt meditativ og gjenopprettende praksis for hele vesenet. Kom som du er, velkommen til å være i stillhet og hvile.

Yoga Nidra, vil du føle mer, være mer tilstede, akselerere læringen og oppgradere verktøyene dine for å leve livet fullt ut? Nøkkelen ligger dypt i deg og våkner når du "sover". Velkommen til å legge deg ned og drømme deg bort i denne yoga nidra-klassen, en guidet dyp avslapning. Her er det ingenting å gjøre, så du kan ikke gjøre det feil.

Global Yoga FLOW, vi starter med å kjenne etter hvordan kroppen føes sor så å dykke så dypt ned i opplevelsen av kroppen, pusten og rytmen. Vår yoga er en bevegelig meditasjon! Vi elsker fysiske utfordringer og stimulering, men det er når det kombineres med en sterk intensjon at magien skapes. Det blir ekstra magisk når vi lager dette sammen. Velkommen til en fysisk time med fokus på flyt, finne din egen rytme og bevege deg med pusten.

Happy Hips, en yogatime med fokus på området rundt hoftene våre, fine flyter som både styrker og åpner opp kroppen. Litt ekstra kjærlighet rettes til våre kjære hofter.

SomaMove kombinerer bevegelse og kunnskap, en praksis basert på teorien om å bruke kroppen som helhet for å bli sterk, fleksibel og skadefri.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i prisen* når du bestiller en treningsreise til det aktuelle hotellet nettopp denne uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato & hotell:

10.- 17. jan. 2025 Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Inkludert:                                                 

  • Alle timer med gjesteinstruktøren
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Playitas Resort

Kontakt oss [email protected]


Program 

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell. 


Hvem kan delta? 

Alle kan delta på timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens time kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkluderte i oppholdet på hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen forhåndsbestilling trengs for å delta på timene.  


Om instruktøren


 

Carolina Söderberg bor i Falun i Sverige og jobber på heltid med trening og yoga. Hun har siden i januar 2023 drevet sitt eget selskap Carolinas Träning & Yoga AB etter nærmere 22 år som ansatt på treningsanlegg som Må Bättre og Actic. Til vanlig jobber hun med sine PT-kunder med trening og yoga, holder timer og samarbeider med Jenny & Sanna Kallur i deres Online treningsservice Get Vibes.

I 2010 dro hun på sin først treningsreise til Monte Gordo i Portugal og der falt hun for Global Yoga. Etter dette så tok hun utdannelse hos Johanna Hector og hennes team. Videre tok hun utdannelse i Forrest Yoga og Yinyoga.

Siden 2010 har yogaen vært en del av hennes liv og hun liker å gi yogaen plass også utenfor yogamatta, inn i livet og inn i hverdagen. Hun liker også at man kan få velge det som passer en selv best. At det er en bredde med ulike yogastiler og former. Kanskje har du mest behov for fred og ro når det skjer mye rundt deg og trenger hjelp til å roe ned både fysisk og mentalt. Kanskje er du stiv og støl og trenger mykes opp. Gjennom yogaen blir du kjent med deg selv, kroppen din og blir bedre til å lytte på dine behov.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort