Transport på reisemålet

Transport tur/retur hotellet som tillegg

Transport tur/retur hotellet er ikke inkludert i reisens grunnpris, men må bestilles som et tillegg. Du kan enten gjøre det når du bestiller reisen eller i etterkant via Min reise. Prisen varierer mellom de ulike reisemålene våre. Nøyaktig pris får du når du bestiller og den gjelder tur/retur.
 


  • Komfortabel reise mellom flyplassen og hotellet
  • Matcher flytidene
  • Ferdig betalt – du kan gå rett om bord

Se flere tilleggsprodukter

Viktig om transporten

Reisen til og fra hotellet skjer vanligvis med buss, men taxi kan også forekomme. Til noen reisemål er det også transport med ferge. Endringer i reiseruten kan forekomme med kort varsel på grunn av omstendigheter utenfor Apollos kontroll, som for eksempel værforhold. Det kan føre til tidligere returreise, uforutsette ventetider og ekstra overnattinger. Informasjon om avreisetidspunkt for transport mottar du på sms, normalt et par dager før hjemreise.

De buss- og båttransporttidene som angis i reisemålsfakta er den effektive reisetiden. Ventetid kan forekomme mellom ankomst og avgang. I blant er transporten felles for flere ankommende/utgående fly og derfor må du i noen tilfeller vente før avreise. Ved lengre ventetid passer Apollos reiseledere på bagasjen din.

Viktig! Spedbarn 0-2 år må sitt i fanget til en voksen. Har du med eget bilbarnesete, eller trenger bilbarnesete til et spebarn må du ordne transport på egen hånd og ta taxi til hotellet. Bussene har som regel sikkerhetsbelte og etterkommer det aktuelle landets standard- og sikkerhetsregler.

Kun fly eller pakket selv?

Bestilt kun fly eller satt sammen reisen din selv?

Du kan ikke bestille transport når du bestiller kun fly eller setter sammen reisen din selv.

Bestilt kombinasjonsreise?

Har du bestilt en kombinasjonsreise er transport inkludert, og skjer med buss, minibuss, taxi, båt eller fly – avhengig av reisemålene du skal til. Du får vite aktuelle hentetider og får tildelt eventuelle billetter på reisemålet.

Transport av spesialbagasje

Du har selv ansvaret for transport av spesialbagasje, sportsutstyr og sykkel fra flyplassen og til hotellet. På noen reisemål kan du med spesialbagasje mot en avgift, som betales direkte til sjåføren. Spør oss om hva som gjelder for det aktuelle reisemålet.

Bestill transport

Har du allerede bestilt reisen?

Du kan enkelt legge til transport via Min reise. 

Til Min reise

Ikke bestilt ennå?

Velg transport i tilleggene når du bestiller reisen på apollo.no.