Melia Madeira Mare

Melia Madeira Mare byr sine gjester på en praktfull panoramautsikt over havet. Både dobbeltrommene og suitene er moderne med alle bekvemmeligheter som trengs for rekreasjon. Kronen på verket er dog kanskje den fine spaavdelingen med massasje, hydroterapi, floating og mye mer.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 312 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Melia Madeira Mare ligger i kort avstand til strandpromenaden i Funchal og byr på en flott utsikt over Atlanterhavet. I det hyggelige bassengområdet er det et oppvarmet basseng og et separat barnebasseng samt en gratis jacuzzi. Gratis solsenger og parasoller. Skulle sulten melde seg er det en liten pool-/snackbar som serverer enklere retter og snacks.

Hotellet har to restauranter: Mare Nostrum som serverer både buffé og à la carte (avhengig av hotellets belegg), og Il Massimo som serverer lokale retter fra Madeira. Du finner også baren Luna Bar her. Hotellet har både underholdning og live musikk.

Gratis treningsrom og i den herlige spaavdelingen er det et oppvarmet basseng. Pass på å unne deg en behandling som for eksempel hydroterapi, floating eller massasje mot avgift. Her er det også hamam, badstue og frisør (mot avgift). Biljard mot avgift. Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Mulighet for parkering, dog begrenset med plasser.

Fra hotellet har du bare en kort spasertur til fornøyelsestilbudet i Lido. Du kan også dra inn til Funchals sjarmerende kvarter (cirka 2.5 kilometer unna) og slå deg ned ved en av de mange restaurantene for å smake det lokale kjøkkenet.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Kleskode til julemiddagen og nyttårsmiddagen er pent antrekk.

Verdt å vite

Bassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær.