Seniortreningsreise med Cecilie Samrita Aune

– Cavo Spada, Kreta

Varmt velkommen til en gledesfylt og herlig treningsreise til Kreta. Hotellet, Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels, har optimale fasiliteter og ligger ved rullesteinstranda i Kolymbari i naturskjønne omgivelser.


Om uka

Alt ligger til rette for at du kan få nyte mest mulig innen trening, sol, bad, fotturer, mat, drikke og hyggelig fellesskap. Med god, inkluderende og motiverende veiledning av Cecilie Samrita Aune, vil du få oppleve kroppen fra alle kanter med masse treningsglede, fine utfordringer og inspirerende teamwork.

Uka blir variert med trening for kropp, sinn og sjel. Dagene fyller vi med sirkeltrening, pilates, kondisjon, styrketrening i gruppe, bevegelighet, balanse, yoga og avspenning. Det blir to samlinger hver dag, én på morgenen og én på ettermiddagen. Du blir med på det du selv ønsker og føler for. 


Program

Program sendes deltakerne før avreise. 


Hvem kan delta?

Reisen og treningen passer både for yngre seniorer og eldre seniorer som er glade i å holde seg i form, være sosial og nyte sol og bad.

Informasjon og bestilling

Pris fra: 14 498,-

Dato: 19.-26. okt. 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                  
  • All Inclusive
  • Trening i følge program

* Enkeltromstillegg 3000,-

Seniortrening med Cecilie

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Instruktøren

Cecilie Samrita Aune

Cecilie Samrita Aune

Cecilie har vært en allsidig gruppetreningsinstruktør siden 1998. De senere årene har hun vært dedikert til yoga, pilates og seniortrening. Hun er yogalærer, mystiker og spirituell lærer. Hun begynte sin yogareise som sekstenåring i 1989. Hun søkte å forstå og oppleve dypere forbindelse med sjelen og kilden, og dykket ned i selvstudier i meditasjonsteknikker, østlig filosofi, spiritualitet, læren om livsenergi, energikanaler, chakraer og sinn-følelse-kropp-forbindelsen.

Cecilie har vært en dedikert Yogalærer og Soul Mentor siden 2004, og hun er sertifisert innen Hatha Yoga, Yin Yoga, Kundalini Yoga, Fitness Yoga og Gravide Yoga. I tillegg er hun utdannet innen Klassisk massasje, Kinesiologi, NLP Coaching/Terapi, Enneagram Terapi, Esoterisk Coaching, Psykologiske Arbeidsverktøy, Det Indre Mennesket og Healing. I tillegg har hun også en Bachelor i Reiseliv fra Høyskolen i Lillehammer.

Nettside: www.cecilieaune.com – Instagram: ceciliesamrita_aune – Facebook: Cecilie Samrita Aune


Hotellet

 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels