Raise your energy

Kristine Lysdahl

Bli med når eventyrlystne, treningsglade og energiske Kristine gjester Porto Myrina - powered by Playitas og byr på en uke fylt av morsom og variert trening!

Den uka Kristine er på hotellet blir det trening med svette, latter og høy puls, men også roligere timer med yoga og meditasjon der du kan nyte de vakre omgivelsene og roe ned.


Timebeskrivelser 

Hatha flow er den mest utbredde yogaformen i Vesten. Det blir fokus på pusten, økt  styrke og bevissthet siden hver posisjon holdes noe lenger. Når yogaformen utføres i "flow" betyr det at det er glidende overganger fra en posisjon til en annen uten pauser i mellom.

Vinyasa (yoga) I en vinyasa-time er tempoet høyere sammenlignet med hatha siden vi hele tiden beveger oss i takt med pusten gjennom sekvensene. Posisjonene holdes altså ikke like lenge og kan være mer krevende (men kan tilpasses alle nivåer), og fokus ligger på styrke og smidighet.

Yin (yoga) Her roer vi helt ned. Det handler ikke om å stå på en bestemt måte eller å bygge opp styrke, men snarere å gi etter - både fysisk og mentalt. På en yin-time holdes posisjonene lengre for å oppnå ekstra tilstedeværelse og ro i kropp og sinn. Har du ikke testet yin-yoga tidligere så bør du bli med på denne timen! 

Meditasjon Lukk øynene og pust? Nei, meditasjon er mye mer enn som så. Med fokus på pusten guider Kristine deg gjennom noen kraftfulle, nærværende, tankevekkende og berikende meditasjoner for indre balanse, ro og forståelse. 

Spinning På Kristines spinning-time tramper vi til festlig musikk med herlige beats og øker pulsen skikkelig. Til tross for at vi alle følger samme program passer det for alle nivåer da det tilpasses hver og en av oss med personlig informasjon på vår "sykkeldata". Uten tvil en av de beste formene for kondisjonstrening!

Sykling utendørs Bli med på en sykkeltur, også deg som vanligvis ikke sykler anbefaler vi sterkt at du blir med, sykling gir deg mulighet til å komme ut og oppleve øya på en helt annen måte!

HIIT Med din egen kroppsvekt som motstand øker du pulsen med korte, høyintensive intervaller, fulgt av korte pauser.

WOD står for Workout of The Day. Her kombineres ofte styrke og kondisjon og øvelser med og uten vekter. Her kan maskiner, manualer, kettlebells og hoppetau bli brukt men øvelsene kan alltid skaleres opp og ned.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken i den blå ruta over og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Vi tar forbehold om endringer eller avlysning av treningstimer som følge av at treningsinstruktør blir syk eller forhindret av andre forhold, eller at det inntreffer spesielle hendelser som gjør at treningstimer ikke kan gjennomføres.

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktør Kristine er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den uka som passer for deg og bli med på treningen.

Dato & hotell:

11.–18. aug. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

18.-25. aug. 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Detta er inkludert:                       

  • Aktiviteter på hotellets ordinære program 
  • Alle timer med gjesteinstruktøren
  • Topp hotell & treningsanlegg

 
Kontakt oss: [email protected]

Om instruktøren & hotellet

Kristine Lysdahl

Kristine er en energibunt uten like når det gjelder trening og aktiviteter, samtidig som hun har en unik evne til å skape ro og nærvær når det kommer til yoga. Hun har alltid elsket å holde i gang og teste ut forskjellige treningsformer. De siste 2,5 årene har Kristine reist rundt i verden, inklusive en reise til India for å ta sin yogautdannelse. Siden den gang har hun elsket å undervise i yoga og meditasjon og har funnet stor glede og ro i å integrere yoga i sine energifylte dager, som allerede er fylt med mye aktivitet og trening.

Kristine har mer enn fem års erfaring som spinningsinstruktør og spinningen ligger hennes hjerte nær. I tillegg til yogautdannelsen har hun på sine reiser rundt i verden lært seg mye om livet, mennesker, kulturer og seg selv, hvilket uten tvil gjenspeiles i hennes personlighet og treningstimene hennes.

Følg Kristine på Instagram

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas