Surfretreat med Surfakademin - California, USA

NYHET! Surferetreat i California

Dato: 19.-27. oktober 2024

Avreise fra: Oslo 

Pris: 21 498,-

Bestill surferetreat i California

Nyhet! En unik surfeopplevelse i California i samarbeid med Surfakademin! Sør-California er verdens surfemekka - et fantastisk sted for å oppleve alt hva surfing handler om, det sosiale, surfingen, roadtrips, fish tacos, besøk hos shapers (brettbyggere) & magiske soldnedganger.


Rom/leiligheter

Del i dobbeltrom.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til en av årets mest magiske surfeuker der vi sammen med Surfakademin inviterer til en drømmeuke. Vi bor alle sammen i et beachhouse i den noe legendariske surfebyen Encinitas i Sør-California.

Det som karakteriserer bølgene i Sør-California er at de er snille, lekne og lange - vårt surferetreat passer derfor både for deg som aldri tidligere har surfet og for deg som vil utvikle surfingen din.

Om surfingen
Om høsten er surfeforholdene på sitt aller beste. Det er bølgesikkert og varmt i vannet, men uten trengselen som kan være der om sommeren. Vi har som oftest noen herlige peelers rett utenfor villaen, men vi er selvsagt mobile - vi surfer dagens beste bølger hver dag.

Vi har minst to surfesessions per dag fra Cardiff Reef, Swamis, like utenfor huset i Beacons til San Onofre, Trestles og Malibu i nord - 300 meter lange peelers med sauna-temperert offshore det meste av dagen, hver dag.

Å patruljere i gryningen er essensen av den californiske surfeopplevelsen. Vi trosser den tidlige morgenen og padler ut i legendariske San Onofre i soloppgangen. Dagens første bølge oppdager vi i horisonten og når den kommer nærmere snur vi unisont brettene tar to padletak, hopper opp og glir sammen hele veien inn til stranda.

Klassisk stil
Surfakademins grunnleggere og tidligere landslagssurfere på det svenske landslaget – og Sveriges mest erfarne surfecoacher Peter Sahlberg og Jens Holmer, har begge bodd i Sør-California i flere år og er våre guider denne uka. De inviterer oss inn i sin californiske hverdag med alt det innebærer.

Selv om du er nybegynner, trenger du ikke se ut som en
For at du hele tiden skal se din utvikling og kunne korrigere ting og forbedre deg underveis, filmer og fotograferer vi et par surfesessions hver uke som vi så ser på sammen i en felles filmfeedback. Det blir også teori om hvordan du skal agere i ulike situasjoner og generell vannsikkerhet. Vi går også gjennom surfeteori og historie - alt fra hvordan bølger dannes til de hvasseste stilknepene. Bare fordi du er nybegynner, trenger du ikke se ut som en!

Bo i klassiske Encinitas
Vår base er den lille klassiske beachbyen Encinitas som ligger like nord for San Diego. Her bor vi i et koselig beach house og har bølgene rett utenfor døra. Innendørsbasseng.

Om surfakademin
Surfakademin har siden 2006 arrangert herlige surf & yoga retreats over hele verden, året rundt: Biarritz, Costa Rica & California. Idéen til Surfakademin ble unnfanget på legendariske North Shore på Hawaii på midten av 90-tallet da grunnleggerne Jens Holmer og Peter Sahlberg forlot Sverige for å leve surfelivet. Surfakademin har i nesten tjue år lært over 20.000 skandinaver å danse frem på bølgene. Alle i Surfakademins instruktørteam har en internasjonal sertifisering som livreddere og surfeinstruktører, de er sertifisert av International Surfing Association.

Inkludert:

  • Fly tur & retur inkl. en innsjekket bagasje
  • 7 netters overnatting i et beachhouse i Encinitas
  • 9 x surfeleksjoner, 3 av dagene kjører vi doble økter
  • 3 x surfeteori-leksjoner
  • Utstyr (surfebrett & våtdrakt)
  • Dagsutflukter rundt Sør-California. Som for eksempel besøk hos en brettbygger i San Clemente og klassiske surfebutikker.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Maten
Frokost er inkludert på bostedet. Lunsj spises på restauranter rundt i byen før eller etter surfingen (ikke inkludert). Et par av dagene lager vi middag sammen i villaen, andre spiser vi ute på byen (ikke inkludert).

Verdt å vite

Transport
Transport på egen hånd med taxi eller leiebil. Fra Los Angeles cirka 2 timer og fra San Diego cirka 30-50 minutter.

ESTA – innreisetillatelse til USA Det kreves ikke visum for norske statsborgere for å reise inn i USA, men man trenger en innreisetillatelse. Dette får du gjennom å søke ESTA (Electronic System for Travel Authorization) og det må alle som skal fly til USA gjøre.