Cruise – en ferie full av opplevelser

Forestill deg at du starter dagen med et morgenbad fra båten i den kroatiske skjærgården. Eller kanskje det frister med et cruise i Karibien, der du opplever nye paradisøyer nesten hver dag? Det åpner seg en helt ny verden på et cruise – du kan oppleve alt fra spennende utflukter i eksotiske havner til avslappende stunder om bord ved bassenget.

Bestill cruiseferien med oss – det er enkelt, fleksibelt og en fantastisk måte å feriere på. Se utvalget vårt nedenfor.

Våre beste priser på sommercruise i Kroatia

Avreise onsdager med yachten Captain Bota:  
4/7, 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8

Direktefly til Split fra Oslo, Stavanger,
Bergen, Molde, Bodø, Evenes og Tromsø.

Mange spennende stopp: Brač, Hvar, Korčula, Dubrovnik , Mljet, Makarska og Split

Fly & en uke cruise med halvpensjon fra  9 498,–


Cruise vi tilbyr:


Trenger du hjelp til å bestille? Kontakt oss:

Telefon 21 01 75 40
Mandag-fredag: 09.00-17.00
 

Tips og inspirasjon

Nyttige tips til deg som skal på cruise

tips til deg som skal på cruise

Når er det billigst å reise på cruise, hvilket rederi bør du velge og hvordan er maten om bord? Her har vi samlet noen nyttige tips til deg som skal på cruise. Les tipsene her.

Pakktips

nyttige pakketips

Nærmer cruiseferien seg med stormskritt? Er du usikker på hva og hvordan du bør pakke? Her finner du noen nyttige pakketips.
 

Symphony of the Seas – verdens største cruiseskip

verdens største cruiseskip

Symphony of the Seas er for øyeblikket verdens største cruiseskip. Skipet har sin første seiling i Middelhavet våren 2018. Les mer om Symphony of the Seas her.
 


Oppdag noen av høydepunktene om bord og på land


Cruiserederiene vi samarbeider med

Royal Caribbean (RCCL)

Royal Caribbean (RCCL)

Royal Caribbean er ett av verdens største rederier og en trendsetter i bransjen. Om bord tilbys et stort utvalg av restauranter – her finnes noe for alle smaker. I tillegg kan du nyte underholdning og aktiviteter i verdensklasse, som Broadwayshow, klatrevegger, zipline, badeland og surfebasseng. I tillegg finnes det en hel avdeling for barn og ungdom. Rederiet passer for deg som vil ha en ferie utenom det vanlige.

 • De mest innovative skipene i bransjen.
 • Stor aktivitetsprogram som passer for alle aldre og interesser.
 • Fire av verdens største skip.

 

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Har du høye krav til mat og service? På Celebrity Cruises sine skip står kvalitet alltid i fokus – alt fra gourmetmaten på de fine restaurantene til vinen som hentes opp fra skipets vinkjeller. Atmosfæren om bord er luksuriøs og moderne, og underholdningstilbudet er stort. Her kan du for eksempel se Broadwayshow i verdensklasse, akrobatikkforestillinger og underveis kan du bli med på forelesninger tilpasset reiseruten.

 • Moderne luksus.
 • Alltid fokus på service og kvalitet.
 • Anbefales for voksne.
MSC Cruises

MSC Cruises

MSC Cruises har nye og moderne skip med høy standard. Stemningen om bord er uformell med en livlig sydeuropeisk atmosfære. Rederiet legger stor vekt på mat og restaurantutvalg, og de fleste restaurantene er inspirert av det italienske kjøkken. Rederiet har for eksempel vunnet prisen «bransjens beste pizza». Mange aktiviteter, badeland, kasino, bra show og treningsutvalg om bord gjør at det alltid er noe å finne på.

 • Nye og moderne skip med høy standard.
 • God mat med inspirasjon fra det italienske kjøkken.
 • Stort utvalg av aktiviteter for alle.

 

Rederier – skjærgårdscruise

Rederier – skjærgårdscruise

Cruisene i Kroatia tilbys med moderne yachter. Atmosfæren om bord er uformell og hjertelig. Mellom seks og sju går ankret opp. Hver dag.  Etter en frokost med ferskt brød og nykokt kaffe, kan formiddagen nytes på soldekk. Underveis ankres det opp og det blir tid for en dukkert i det glassklare vannet. Så lunsj innen yachten legger til kai i neste havn.  Du bestemmer selv hva du vil gjøre; Bli med på en spasertur med guide, leie en sykkel,  shoppe eller slå deg ned på en av de mange utekaféene og titte på folkelivet!

 • Ny havn hver kveld.
 • Øyhopping med stil.
 • Maks. 40 personer om bord.
Costa Cruises

Costa Cruises (på forespørsel)

Rederiet er italiensk og atmosfæren om bord er sydeuropeisk. På restaurantene legges det stor vekt på gode råvarer og tradisjonelle, italienske retter. Stemningen er uformell og avslappende, selv om det finnes et stort utvalg av aktiviteter og underholdende show om bord. Her finnes det også en hel avdeling kun for barn og ungdommer.

 • Stort utvalg av aktiviteter.
 • Uformell sydeuropeisk atmosfære.
 • Cruising «Italian style».

Kontakt oss for informasjon og bestilling »

Celestyal Cruises

Celestyal Cruises (på forespørsel)

Rederiet er gresk og det gjenspeiles i den gode maten og stemningen om bord. De har kun noen få, mindre skip, som seiler på flere ruter fra Athen til de greske øyer og fra Havanna rundt Cuba. Cruiset passer for alle og er svært prisgunstig.
 

 • Mindre skip med hyggelig atmosfære om bord.
 • God mat med inspirasjon fra det greske kjøkken.
 • Spennende reiserute rundt Cubas kyst.

​Kontakt oss for informasjon og bestilling »

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (på forespørsel)

Norwegian Cruise Line tilbyr konseptet «Freestyle cruising» – du bestemmer selv når og hvor du vil spise og det er heller ingen kleskode ombord. I reisens pris inngår Premium All Inclusive (alle måltider, drikke og servicecharge). De 16 moderne skipene tilbyr et stort utvalg av mat fra hele verden, førsteklasses show og mange morsomme aktiviteter for store og små. 

 • Inkluderer alle måltider, drikke og servicecharge.
 • Par, barnefamilier og de som reiser alene – her trives alle.
 • Stort utvalg av restauranter fra hele verden.

Kontakt oss for informasjon og bestilling »