Yoga & Mindfulness med Jenny Lindberg

Velkommen til en uke med en deilig miks av yogaformer som gjør godt for kroppen, sjelen og sinnet. Fyll på med massevis av herlig energi. Gjesteinstruktør Jenny Lindberg fra Yoga Living har mer enn 20 års erfaring med å undervise i yoga.

Denne uka får du være med på ulike former for yoga fra rolig meditasjon, pranayama og yin til mer dynamisk hatha, vinyasa og ashtanga. Ingen forkunnskaper i yoga kreves, det er åpent for alle nivåer der man tar utgangspunkt i seg selv. For deg som er en vant yogautøver blir det muligheter for å fordype deg disse dagene.

Alla yogatimene er inkludert i reisen.


Om yogaen/beskrivelse av timene

Morning practice: En deilig mks av pusteøvelser, meditasjon og ulike yogaformer. Vekk kroppen på best tenkelige måte før dagen setter i gang. Her blir du kjent med deilige stillinger som strekker ut kroppen og myke overganger som setter i gang energien.

Pranayama: Pusteøvelser som berører og påvirker livskraften i oss. Vi prøver ulike typer av øvelser som roer, balanserer og som øker energien.

Meditasjon: Øvelse i å roe sinnet. Det fins mange ulike meditasjonsteknikker som hjelper til med å vende blikket innover, styrke sinnet og skape mer nærvær i kroppen. Det senker stressnivået, gir kroppslig og mental avslapping, gjør at man blir mer fokusert og får perspektiv på ting.

Yinyoga: En av de roligste yogaformene med sittende og liggende stillinger. Hver stilling holdes i flere minutter for å stimulere kroppens dyptliggende bindevev, ligament, ledd og indre organ. Samtidig er det en øvelse i å kunne slippe taket og lære seg å være mer i nuet gjennom mindfulness.

Soft yoga: En miks av ulike former med myk og sammenhengende flyt.

Hatha yoga: Dynamisk yoga med mindre/roligere/ikke flyt. Her møter du stående, sittende og liggende stillinger som holdes i 15-30 åndedrag. Hathayoga er en forening av kropp, sjel og sinn samt også en balanse mellom aktivitet og hvile. Hathayoga gir en sterk og utholdende kropp, en harmonisk sjel, mer smidighet, bedre søvn og motvirker stress.

Vinyasa yoga: I vinyasayoga forflytter vi oss mellom stillinger gjennom flyt som gjør deg varm. Timen bygges opp utenifra som et tema og det fins innslag av lekenhet og utfordring for den som ønsker. Våg deg ut av din komfortsone!

Ashtanga vinyasa yoga: En dynamisk, fysisk og kraftfull form for yoga. Denne yogaformen utføres i en bestemt rekkefølge i en flyt der hver stilling holdes i 5 åndedrag. Ved regelmessig praktisering øker du smidighet, styrke og får større forståelse for kroppen.

Yoga Energy: En miks av dynamiske yogaformer. Du blir kjent med pusteøvelser, stillinger og flytøvelser som gjør deg varm innenifra og ut. En yogastund som virkelig vil gi deg en behagelig og herlig kraft og energi.

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 klasser hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Denne uka er for deg som liker yoga, uka passer alle fra nybegynnere til vante yogautøvere. Timene tilpasses alle nivåer. Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportehotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er gratis og ingen forhåndspåmelding kreves!

Info om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert i oppholdet på hotellet denne uke.

Datoer & hotell:
26. juni-3. juli 2022, Levante - powered by Playitas
15.-22. august 2022, Sivota Retreat - powered by Playitas


Avreise juni fra: Oslo, Torp, Stavanger og Trondheim
Avreise i august fra: Oslo og Stavanger. 

Dette er inkludert:

  • All trening den aktuelle uka med gjesteinstruktør Jenny Lindberg
  • Hotell & treningsanlegg av topp klasse.

Bestill Levante - powered by Playitas Bestill Sivota Retreat - powered by Plyitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mer enn 20 års erfaring i å undervise i ulike yogaformer. Hun er utdannet yogalærer i Hatha, Vinyasa, Ashtanga og Yinyoga. Oftest blir det en deilig og herlig miks av disse former og hun tilpasser yogaen slik at alle skal føle at de har mulighet til å være med. Hun elsker å trene og inspirere andre mennesker til å ha det bra. Siden 2013 har hun drevet sitt eget selskap Yoga Living. Hun har gjennom årene drevet to egne yogastudioer, samarbeidet med en rekke ulike anlegg og bedrifter med konferanseyoga, hatt ulike yogaevents, yogahelger og yogareiser.


Om hotellene

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas