Yoga & Mindfulness

Jenny Lindberg

Velkommen til en uke med en deilig miks av yogaformer som gjør godt for kroppen, sjelen og sinnet. Fyll på med massevis av herlig energi. Gjesteinstruktør Jenny Lindberg fra Yoga Living har mer enn 20 års erfaring med å undervise i yoga.

Denne uka får du testet ulike former for yoga fra rolig yinyoga til mer dynamisk og flytende yoga. Ingen fokunnskap i yoga kreves, det er åpent for alle nivåer der man tar utgangspunkt i seg selv og sin egen unike evne.


Timebeskrivelser

Guidet meditasjon for å roe tankene, stille sinnet og oppleve nærvær.

Morning flow yoga der vi vekker kroppen på den beste måten før dagen setter i gang. Her kan du møte dagen med yogaøvelser som strekker ut kroppen og myker opp og setter i gang flyten som setter i gang energien i deg.

Yin yoga er en av de roligste formene for yoga med sittende og liggende øvelser. Hver øvelse holdes i flere minutter for å stimulere kroppens dyptliggende bindevev, ligament, ledd og indre organer. Samtidig er det også en øvelse i å kunne slippe taket og lære seg å være mer i nuet gjennom mindfulness.

Soft flow er en blanding av ulike typer yoga med myk og smidig flyt.

Vinyasa flow yoga der vi veksler mellom ulike posisjoner gjennom flyt som gjør oss varme. Timene bygges opp med et tema og det er innslag av lekenhet og utfordring for den som vil. Våg å gå utenfor din egen komfortsone!

Yoga energy er en blanding av dynamiske yogatyper. Du gjør yogaøvelser og flytøvelser som varmer innenifra og ut. En yogastund som virkelig vil gi deg en herlig og behageligkraft og energi.

Yoga core, strength and mobility er en herlig yogatime med fokus på å styrke core-musklene. Vi jobber med utholdenhet og styrke men det er også innslag av økt smidighet og bevegelighet i kroppen.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i oppholdet på hotellet.

Dato & hotell:

8.-15. september 2024, Levante - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo, Bergen og Trondheim

Dette er inkludert:

  • All trening den aktuelle uka med gjesteinstruktør Jenny Lindberg
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Plyitas

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Denne uka er for deg som liker yoga, uka passer alle fra nybegynnere til vante yogautøvere. Timene tilpasses alle nivåer. Våre sportshotell passer alle som liker en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Reiser du alene? Med oss er du aldri alene. På et sportehotell er det alltid lett å finne treningskompiser og likesinnede, uansett om du reiser alene, i par, med venner eller som familie.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Klikk på bestillingslinken til høyre og gå til aktuell dato for treningsuka. Så er det bare å bestille din reise! Å delta på gjestetimene er inkludert i oppholdet og ingen forhåndspåmelding kreves!


Om instruktøren


 

Jenny Lindberg

Jenny Lindberg

Jenny har mer enn 20 års erfaring i å undervise i ulike yogaformer. Hun er utdannet yogalærer i Hatha, Vinyasa, Ashtanga og Yinyoga. Oftest blir det en deilig og herlig miks av disse former og hun tilpasser yogaen slik at alle skal føle at de har mulighet til å være med. Hun elsker å trene og inspirere andre mennesker til å ha det bra. Siden 2013 har hun drevet sitt eget selskap Yoga Living. Hun har gjennom årene drevet to egne yogastudioer, samarbeidet med en rekke ulike anlegg og bedrifter med konferanseyoga, hatt ulike yogaevents, yogahelger og yogareiser.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas