Boostuke med Kristin & Maren

Monte Feliz, Gran Canaria og Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Vår tur våren 2024 ble en suksess så vi setter opp en tur til til Apollo Sports nye Sporsthotell på Gran Canaria, Monte Feliz i november 2024 og gjentar suksessen til Porto Myrina – powered by Playitas i juni 2025. Disse to ukene blir en skikkelig boost-uke med Kristin Birkelund og Maren Erdvik! Det blir masse kvalitetstrening kombinert med, sol, bading og avkobling. Både Kristin og Maren er kjente instagramprofiler og byr på enkle og effektive styrkeøkter med strikk, vekter eller egenvekt.


Slik blir uka

På denne turen skal vi ha stor fokus på treningsglede og at vi skal ha det gøy. Uka vil bestå av masse ulike former for trening, turer, aktiviteter, strand, sosialt hygge og ikke minst god mat og drikke. Det er ulike treningsøkter hver dag og det vil i snitt være mulig å delta på 3 timer hver dag, noen om morgenen og noen på ettermiddagen. Alt fra ulike kondisjonsøkter, bootcamps, styrketrening, teamøkter, yoga, pilates og aerobic. Her vil du finne noe for enhver smak og alle timene blir tilpasset ulike nivåer og skader/plager. Vi vil ha fokus på mestring og at du som deltaker legger opp dagene og uken helt som du selv ønsker med tanke på antall økter du deltar på. I tillegg vil det være mye tid til avslapping, soling og kos mellom øktene. Her skal vi både yte og NYTE!

Å investere i sin egen helse er det beste vi kan gjøre og vi gleder oss til å gi deg ny kunnskap,  inspirasjon og motivasjon til trening som ikke krever for mye tid i en ellers hektisk hverdag. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg! På kveldene vil det alltid være felles middager og etter øktene om morgenene vil vi samles til en felles kaffekopp, frokost og prat. Det viktigste for oss er at du får en fin tur med en blanding av trening, avkobling, sosial hygge og alenetid, slik at du kommer tilbake til en hverdag med masse ny giv, energi, motivasjon og inspirasjon.


Program

Program for juni 2024

Program for 2025 vil bli sendt til alle deltakere et par uker før avreise


 

Informasjon og bestilling

Pris fra: 15 998,-

Dato: 23. - 30. nov 2024

Avreisested Gran Canaria: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim*. 

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Hotell: Monte Feliz, Gran Canaria

Dato: 15. - 22. juni 2025

Avreisested Limnos: Oslo

Flytider Limnos:
Avreise: 15. juni 16:10. 
Hjemkomst: 22. juni kl 15:10

Med forebehold om at flytidene kan bli endret.

Hotell:
Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:                 

  • Fly tur/retur inkl bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom                   
  • Halvpensjon (frokost og middag) Lunsj kan kjøpes til på Limnos
  • Trening etter program med Kristin Birkelund og Maren Erdvik
  • Trening som blir arrangert på hotellet

* Enkeltromstillegg 4500,-

Bestill november 2024

Bestill juni 2025

Les mer om miljøavgiften i Hellas

Kontakt oss [email protected]

Hvem kan delta?

Denne reisen passer for alle. Er det en ting Kristin og Maren er flinke til, så er det å tilrettelegge og tilpasse treningen slik at alle føler mestringsfølelse.


Instruktørene

Kristin Birkelund

Kristin er utdannet vernepleier, personlig trener og pre and postnatal coach og jobber til daglig som online coach i StrongBody og som personlig trener. Hun har jobbet i treningsbransjen siden 2012 og startet som gruppetreningsinstruktør hos Elixia hvor hun har utdanning innenfor mange ulike treningskonsepter. Hun er fremdeles en iherdig gruppetreningselsker og holder fortsatt gruppetreningstimer på eventer, arrangementer og treningsreiser. Kristins store lidenskap er trening, helse og sunn mat, og holder for tiden på med en videreutdanning innenfor kosthold og coaching. Som coach er hun opptatt av å se deg og dine behov. Hun er ærlig, motiverende og gleder seg til å skape en unik uke på Fuerteventura. Kristin er kjent på instagram for sine enkle og efektive økter på instagram: @kristinbirkelund

Maren Erdvik

Maren Erdvik

Maren er en blid sørlending fra Kristiansand. Hun er utdannet sykepleier, personlig trener, kostholdsveileder og gruppetrening instruktør. Hun har også flere kurs innen flere gruppetrenings konsepter og trening av gravide. Maren har lang fartstid i trenigsbransjen og var ferdig utdannet PT i 2012.

Maren er lidenskapelig engasjert i fysisk aktivitet, og hennes mål er at ALLE skal kjenne på mestring og glede ved å bevege kroppen, totalt uavhengig av utgangspunkt. Trening er for alle, og lavterskel aktivitet og trening, er en hjertesak for Maren. Hun elsker også harde heftige treningsøkter som virkelig får hjerte og muskler til å jobbe. Hun lover deg god variasjon i energiske, gode kvalitets-treningsøkter på tur. 

Maren er opptatt av mennesker. På tur med oss skal alle bli sett, kjenne på mestring, glede, lære noe nytt, få utfolde sitt potensiale og storkose seg!


Om hotellet

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Monte Feliz – vårt nye Apollo Sports hotell på Gran Canaria

Nyhet! Monte Feliz, ligger i den lille feriebyen Bahia Feliz, cirka 7 kilometer nordøst for populære Playa del Inglés. Beliggende på en høyde åpner Monte Feliz i oktober 2024 med helt nybygde sportsfasiliteter og utstyr av topp kvalitet; treningsrom, WOD box, yoga, gruppetrening, tennis, padel, basseng og sykkelsenter samt vannsport.

Monte Feliz blir Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria og som vanlig har vi fokus på så vel en aktiv ferie for hele familien, alle som har interesse for trening og på elitemosjonistene samt proffe som trener til sitt neste løp eller neste konkurranse.

Les mer om Monte Feliz