Seniorreise med Apollo Sports

Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreta

NYHET! Bli med Apollo Sports Senior til vakre, historiske Kreta og en uke fylt med fellesskap, fotturer, utflukter og trening i fantastiske omgivelser.


Om reisen

Forleng sommeren og nyt den greske sensommervarmen i genuine Kolymbari på Kretas vestkyst. Her ligger vårt populære Apollo Sports hotell Cavo Spada Deluxe & Spa, et veldrevet femstjerners hotell med perfekt beliggenhet like ved den lange rullesteinstranda som strekker seg mellom byene Kolymbari og Maleme.

Her kan vi starte dagen med en spasertur i omgivelsene, eller vekke kroppen til live med yoga til utsikten over Egeerhavet. Vi tilbringer dagene med trening sammen med erfarne og kunnskapsrike instruktører, tar turer i utrolig vakre omgivelser og får mulighet til å bli med på utflukter og lære om den historiske kulturarven som Kreta kan skilte med.

 

På Cavo Spada finner du foruten service i verdensklasse også en padelbane og to tennisbaner, et herlig bassengområde med tilhørende poolbar ute på piren, et treningsrom med tilhørende spinningsal og selvsagt et spa med et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger.

Vi vil i løpet av uka å trene variert, arrangere tennisspill og padelturneringer, lytte til inspirerende forelesninger av våre gruppeledere Eva og Nette, delta i herlige musikk-quiz, by opp til dans og ha mulighet til å delta på så vel matlagingskurs som olivenoljesmaking.

Vi har All Inclusive på hotellet, og i restauranten tar kjærligheten til den greske og kretiske matkulturen stor plass. Bufféen fylles med nybakt brød, gode olivenoljer, lokale oster og tradisjonelle greske retter i moderne drakt. Kjøkkenet bygger først og fremst på lokale råvarer, for det meste økologiske og nærproduserte, og ikke sjelden finner du helt nyslynget honning på frokostbordet – bare helt nydelig å ringle over en skål med gresk yoghurt mens morgensola varmer.


Program

Program

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innehold og tider.

Muligheten for å melde seg på utflukter sammen med Eva og Nette kommer å tilbys deltagerne når det nærmer seg avreise.


Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som vil ha en aktiv ferie med mulighet til å gjøre noe annet enn å bare ligge å hvile i solsenga og som vil komme hjem fra ferien litt sterkere, litt gladere og litt mer inspirert! Uansett om du har trent lenge eller er ny med trening så er dte noe for deg. Instruktørene som er med er proffe og hjelper deg til å tilpasse timen etter ditt nivå.

Pris fra 14 998,-

Dato: 12.-19. okt. 2024

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                            

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom*
  • All Inclusive
  • Trening og aktiviteter i følge program
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

*Tillegg for enkeltrom

Bestill

Kontakt oss [email protected]


Om instruktørene


 

Eva Niklass

Eva Niklasson

Eva har jobbet i treningsbransjen i 35 år, instruerer gruppetrening og styrketrening samt jobber som personlig trener. Eva brenner for å lære bort trening og se den glede som spres når effekten av fysisk aktivitet oppnås. Eva tror at alle kan delta i en eller annen type trening bare man finner sitt eget nivå og tør være modig. Sammen blir vi sterke!

Janette Blomgren

Janette Blomgren

Med 28 års erfaring med gruppetrening og et brennende interesse for å motivere, pushe og sørge for at du har det gøy var energibunten fra Norrland et selvsagt valg som instruktør på denne reisen!

For Janette Blomgren har idrett og helse alltid vært en selvfølge. Styrketrening, kostrådgivning, skadelære, CrossFit, funksjonell trening, bevegelse samt olympiske løft er deler av hennes hverdag og målet er å utvikle teknikk og kunnskap hos deltagerne.

Etter 20 år som flyvertinne så bestemte hun seg for å satse helhjertet på trening, helse og balanse! En kombinasjon av hennes bakgrunn fra gruppetreningen og erfaringer fra alle reisene hun har gjort gjør at hun blir din trygghet på reisen.


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta er et pent Apollo Sports-hotell av høy standard. Her bor du nært stranda med All Inclusive. Hotellet har et spa som tilbyr et brett utvalg av fasiliteter og behandlinger. På hotellet finnes det dessuten manga og bra sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og bra løping i nærområdet. Cavo Spada var treningsleir for den svenske OL troppen i forkant av vinter OL i Sør-Korea 2018.  

Les mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels