Yoga & meditasjonsuke med Soulwork by Nicole

I noen uker besøker Soulwork by Nicole Apollo Sports - powered by Playits hotell og inviterer til både herlig dynamisk yoga i ulikt tempo og vanskelighetsgrad, men også beroligende yinyoga, pranayama og meditasjon. Du får mulighet til å teste ulike yogaformer og det spiller ikke noen rolle om du er en erfaren yogi eller aldri har prøvd yoga tidligere. Hovedfokus er å ha det bra i både kropp og sjel – ikke å prestere. Sammen med Nicole får du verktøy til å utvikle din yogateknikk gjennom å både styrke kroppen din men også ditt indre. 

Timebeskrivelse

Slow flow – Slow flow er en time der vi kombinerer dynamisk yoga i et behagelige tempo med posisjoner der vi holder oss litt lenger. Her gis du mulighet til å virkelig lande i hver posisjon og være fullstendig til stede med kropp og pust.

Spicy vinyasa – Spicy vinyasa er en dynamisk time der målet er å ha det gøy og utforske kropp og pust sammen. Her får både muskler og puls jobbe men du deltar alltid utifra dine egne forutsetninger og dagsform. Det er en time der du får mulighet til å utvikle din yoga, teste ut mer avanserte asanas men med en leken og upretensiøs innstilling.

Yinyoga – Yinyoga er en rolig, mer meditativ time der vi blir lenge i hver posisjon og jobber med kroppens organer, vårt bindevev men også mindset. Her får du mulighet til stillhet, innhenting og refleksjon. 

Pranayama & meditasjon - Denne timen inneholder en kombinasjon av pranayama (pusteteknikker) og guidet meditasjon.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

 

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert når du bestgeiller reise til det aktuelle hotellet.

Dato & hotell: 

  • 21.-28. mai 2023, Levante – powered by Playitas
  • 27. august- 3. september, Porto Myrina – powered by Playitas

Avreise fra Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Nicole Nyholm
  • Hotell & topp treningsanlegg

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill Porto Myrina – powered by Playitas

Kontakt oss: 
E-post: [email protected]


Om instruktøren

Soulwork By Nicole

Nicole Nyholm

Nicole har undervist i yoga siden 2017 og underviser i de fleste yogastiler. Hennes timer passer erfarne yogis like godt som det passer deg som prøver yoga for første gang. Nicoles yogatimer er preget av lekenhet, nærvær, egenkjærlighet og innlevelse. En utforskning der du på en upretensiøs måte kan lande i kroppen og utvikles i din egen takt, utfra dine egne forutsetninger. Nicole tok sin første yogalærerutdanning i India 2017 i stilene hatha og vinyasa, og har siden da vendt tilbake en rekke ganger for å fylle på med ny kunnskap. Blant annet studerte hun en Meditation Master Teacher Training i den spirituelle byen Rishikesh i Nord-India i 2019 og i starten av 2020 dro hun tilbake til det sørlige India for en Advanced Yoga Teacher Training i stilene hatha, ashtanga og vinyasa. Utover disse kursene Nicole tatt i India har hun også gått tatt kurs i Sverige innen yinyoga og hotyoga. 


Om hotellene

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas