Functional Fitness

Ronny Christensen

Ta utfordringen og bli med Ronny på en uke fylt med funksjonell trening! Denne uka utfordres du med skivestenger, håndmanualer og kettlebells og fokuset denne uka er på teknikk, styrke og høy puls!

Dette blir ikke kjedelig! Det blir en svett uke med ny inspirasjon, massevis av endorfiner og treningsglede å ta med hjem!


Timebekrivelser

WOD står for "Workout of the Day" og inneholder blandet styrke-, kondisjons og i blant gymnastiske øvelser. En WOD kan variere fra dag til dag, hvilket gir en stor variasjon i treningen.

Kettlebell i denne timen utfordrer vi utholdenheten, styrken, balansen og smidigheten med kroppen og kettlebells som utstyr/motstand.

Olympic lifting er timen der vi jobber på teknikk i de olympiske løftene clean, jerk og snatches.

Endurance her jobber vi med hjertet for å forbedre kondisjon og utholdenhet.

Strength Class er timen for deg som vil bli sterk, i denne timen jobber vi med styrkeøvelser som squats, deadlifts og benkpress.

EMOM (Every Minute On the Minute) dette er et vanlig opplegg i crossfit, her jobber vi med en forutbestemt øvelse hvert minutt, jo raskere du gjennomfører øvelsen dess mer hvile får du til nesta minutt og øvelse starter.

Foamrolling fremmer bedre blodsirkulasjon gjennom massasje, øker


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Datoer & hotell:  

26. mai-2. juni 2024, Levante – powered by Playitas
2. juni-9. juni 2024, Levante – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo og Trondheim

Dette er inkludert:           

  • All trening med Ronny
  • Aktiviteter på hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Levante - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktøren & hotellet


 

Ronny Christensen

Jeg har undervist kampsport og fitness i nesten 20 år, og jeg elsker virkelig å hjelpe mennesker til å bli den beste versjonen av seg selv. Det gir meg stor glede når treningen ikke bare er effektiv, men også morsom. Tidligere har jeg jobbet for Playitas både i Hellas og på Fuerteventura.

I det daglige sjonglerer jeg min rolle som utvikler og min lidenskap for daglig trening, der jeg deltar i CrossFit-konkurranser. Det er en herlig balanse som holder meg energisk og engasjert. Jeg ser frem til å dele mer treningsglede med dere!

 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas