Gruppereiser – se utvalget vårt.

Gruppereiser

Vi har lang erfaring med gruppereiser og hjelper deg med å skreddersy ferien – akkurat slik du vil ha den. Vi tar selvsagt også hånd om eller hjelper dere med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer på reisemålet.

Uansett hvilken type reise du er i gang med å planlegge hjelper våre reisekonsulenter deg med alt du trenger assistanse til. Du kan regne med vårt personlige engasjement og støtte i hele prosessen.

Vi tilbyr:

  • Konferansereiser, treningsreiser, for vennegjengen, storfamilien osv.
  • Helhetlige løsninger til riktig pris.
  • Nøye utvalgte hoteller.

Mer om våre ulike typer gruppereiser:

Bli din egen reisearrangør

Har du lyst til å samle en større gruppe og reise sammen? Da kan du få en personlig reisekonsulent som hjelper deg med alt det praktiske. Klarer du å samle minst 15 personer reiser du gratis.

Les mer om å bli din egen reisearrangør

Familiereiser

Planlegger du å ta med storfamilien på ferie? Eller kanskje du skal feire 60 årsdag eller sølvbryllup? Vi hjelper deg med å arrangere ferien, slik at alle i reisefølget blir fornøyde.

Les mer og se hotellforslag

Treningsleir

Ta med vennegjengen, treningskompisene eller foreningen på en uforglemmelig treningsreise. Vi har et stort utvalg av treningshoteller, og skreddersyr et program som passer nettopp dere.

Les mer og bestill en treningsleir

Konferansereiser

Forsterk samholdet og øk effektiviteten med en konferanse eller kick off i utlandet. Vi hjelper dere med å planlegge og arrangere.

Les mer og få et tilbud på konferansereise

Skole- og klasseturer

Opplev verden med studievennene- eller klassen din. Vi hjelper dere med å velge reisemål, hotell og aktiviteter. Kontakt oss for forslag og tilbud.

Send reiseforespørsel

Kontakt oss for mer informasjon:

Telefon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00