Gruppereiser – se utvalget vårt.

Gruppereiser

Vi har lang erfaring med gruppereiser og hjelper deg med å skreddersy ferien – akkurat slik du vil ha den. Vi tar selvsagt også hånd om eller hjelper dere med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer på reisemålet.

Uansett hvilken type reise du er i gang med å planlegge hjelper våre reisekonsulenter deg med alt du trenger assistanse til. Du kan regne med vårt personlige engasjement og støtte i hele prosessen.

Vi tilbyr:

  • Konferansereiser, treningsreiser, for vennegjengen, storfamilien osv.
  • Helhetlige løsninger til riktig pris.
  • Nøye utvalgte hoteller.

Våre ulike typer gruppereiser

Familiereiser

Planlegger du å ta med slekta på ferie? Kanskje skal dere feire noe stort og vil gjøre noe spesielt? Vi hjelper deg slik at alle i reisefølget får den beste opplevelsen.

Les mer og se hotellforslag

Konferansereiser

Forsterk samholdet i din bedrift med en konferanse eller kick off i utlandet. Vi hjelper dere med å planlegge, koordinere og arrangere slik at dere får mest mulig ut av oppholdet.

Les mer om konferansereiser

Studie- og klasseturer

Opplev verden med studievennene eller klassen din. Vi hjelper dere med å velge reisemål, hotell og aktiviteter. Kontakt oss for forslag og tilbud helt uten forbehold.

Send en reiseforespørsel

Treningsleir og aktiviteter

Ta med vennegjengen, treningskompisene eller foreningen på en uforglemmelig treningsreise. Vi har et stort utvalg av treningshoteller, og skreddersyr et program som passer for dere.

Les mer om treningsleir

Padelreiser for grupper

Vi tilbyr prisgunstige pakkereiser med padel for grupper på minst 8 personer til ett av våre Apollo Sports-hotell. Er dere minst 10 personer, får gruppeleder en gratis tur! 

Les mer om padelreiser for grupper

Bli din egen reisearrangør

Har du lyst til å samle en større gruppe og reise sammen? Da kan du få en reisekonsulent som hjelper deg med alt det praktiske. Samler du minst 15 personer reiser du gratis.

Slik blir du reisearrangør

Kontakt oss for mer informasjon

Telefon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-15.00
Lørdag og søndag: Stengt