Gruppereiser – se utvalget vårt.

Gruppereiser

Hos oss kan du bestille en gruppereise akkurat slik du vil ha den, vi ordner alt fra store konferansereiser til reiser med idrettsforeningen eller vennegjengen og skreddersydde reiser for den store familien. Våre erfarne reisekonsulenter hjelper deg med alle de praktiske arrangement rundt gruppereisen – du kan regne med vårt personlige engasjement og støtte hele veien! Reisen skreddersys etter dine ønsker og vi tar selvsagt også hånd om arrangementene på plass som middager, utflukter eller andre arrangement.

Gruppereiser med Apollo:

  • Helhetsløsninger til riktig pris.
  • Både store og små grupper.
  • Nøye utvalgte hoteller.
  • Engasjerte og erfarne reiseledere.

Fellesreiser – en skreddersydd ferie med mange opplevelser
Premiumreiser

En sosial ferie skreddersydd med utflukter og 
opplevelser. Bli bedre kjent med reisemål som 
Kreta, Parga, Kroatia og Albania.

Se alle premiumreiser og bestill her »

Bilde av: Konferansereiser

Konferansereiser

Forsterk samholdet og øk effektiviteten på arbeidsplassen – legg konferansen til et sted med sol og varme! Vi hjelper dere med å lage en fin ramme rundt konferansen.

Få tilbud på din konferansereise
Bilde: Mann som løper

Treningsleir

Ta med klubbvenninnene, treningsgjengen eller foreningen på en treningsreise til et solsikkert sted. Vi skreddersyr et program som passer nettopp dere og din gruppe. 

Bestill en treningsleir
Bilde av: Fire mennesker ved et kafébord

Bli din egen reisearrangør

Lyst til å samle en større gruppe og reise sammen? Da kan du få en personlig reisekonsulent som hjelper deg med det praktiske. Klarer du å samle minst 20 personer spanderer vi din reise.

Bli din egen reisearrangør
Bilde av: Strand

Skole- og klasseturer

Drømmer klassen om en spennende skolereise til varmere strøk? Vi hjelper dere med å bestille en fantastisk klassetur som blir et minne for livet! Kontakt oss så gir vi deg et tilbud.

Send en reiseforespørsel
Bilde av: Gruppe mennesker på cruiseskip

Cruise

Bestiller dere cruise med Apollo velger dere selv hvor lenge dere vil være borte. Vi tilbyr cruise i Middelhavet, Asia og i Karibia. Bestillingen gjør du på telefon eller e-post!

Les mer om cruisene våre
Bilde av: Familie ved spisebordet

Familiereiser

Er dere en stor familie som ønsker å reise på ferie sammen? Da kan vi hjelpe dere med å organisere reisen, så kan du konsentrere deg om å glede deg til en deilig ferie!

Reiser for den store familien