Gruppereiser – se utvalget vårt.

Gruppereiser

Vi har lang erfaring med gruppereiser og hjelper deg med å skreddersy ferien – akkurat slik du vil ha den. Vi tar selvsagt også hånd om eller hjelper dere med å bestille aktiviteter, fellesmiddager, utflukter eller andre arrangementer på reisemålet.

Uansett hvilken type reise du er i gang med å planlegge hjelper våre reisekonsulenter deg med alt du trenger assistanse til. Du kan regne med vårt personlige engasjement og støtte i hele prosessen.

Vi tilbyr:

  • Konferansereiser, treningsreiser, for vennegjengen, storfamilien osv.
  • Helhetlige løsninger til riktig pris.
  • Nøye utvalgte hoteller.

Mer om våre ulike typer gruppereiser:

Familiereiser

Planlegger du å ta med storfamilien på ferie? Kanskje du skal feire noe spesielt? Vi hjelper deg slik at alle i reisefølget får den beste opplevelsen.

Les mer og se hotellforslag

Konferansereiser

Forsterk samholdet i din bedrift med en konferanse eller kick off i utlandet. Vi hjelper dere med å planlegge, koordinere og arrangere slik at dere får mest mulig ut av oppholdet.

Les mer om konferansereiser

Studie- og klasseturer

Opplev verden med studievennene eller klassen din. Vi hjelper dere med å velge reisemål, hotell og aktiviteter. Kontakt oss for forslag og tilbud helt uten forbehold.

Send en reiseforespørsel

Treningsleir

Ta med vennegjengen, treningskompisene eller foreningen på en uforglemmelig treningsreise. Vi har et stort utvalg av treningshoteller, og skreddersyr et program som passer nettopp dere.

Les mer og bestill en treningsleir

Bli din egen reisearrangør

Har du lyst til å samle en større gruppe og reise sammen? Da kan du få en personlig reisekonsulent som hjelper deg med alt det praktiske. Klarer du å samle minst 15 personer reiser du gratis.

Se hvordan du kan bli din egen reisearrangør

Kontakt oss for mer informasjon:

Telefon 21 01 75 41
Mandag-fredag: 09.00-16.00