Tilleggsprodukter til din charterreise

Vi tilbyr flere valgfrie tilleggstjenester for at du skal kunne velge akkurat hvordan du ønsker at ferien din skal være. Tilleggene bestiller du samtidig som du kjøper reisen eller via Min reise etter at du har bestilt.


Våre mest benyttede tilleggsprodukter

Innsjekket bagasje

Når du bestiller en charterreise med Apollo er alltid håndbagasje opp til flyselskapets vektgrense inkludert. Vil du sjekke inn bagasje er det et tillegg du velger ved bestilling og betaler for.

Les mer og bestill bagasje her

Transport tur/retur hotellet

For å reise så enkelt som mulig kan du forhåndsbestille og betale transport mellom flyplassen og hotellet. Ved ankomst til flyplassen blir du henvist til den ventende bussen.  

Les mer om transport

Mat på flyet

Sørg for å få en så god start på ferien som mulig – forhåndsbestill mat om bord. Nå kan du bestille mat på flyet kun på utreisen eller kun på hjemreisen – og bare til de i reisefølget som ønsker det.

Les mer og bestill mat på flyet

Taxfree

Husk å forhåndsbestille taxfree-varer til både ut- og hjemreisen. Varene leveres til flysetet ditt. Du kan spare mye sammenlignet med både vanlige butikker og taxfree-butikkene på flyplassene i Norge.

Les mer og forhåndsbestill taxfree

Andre tillegg for reisen

Forhåndsbestill sete

Vil du selv bestemme hvor på flyet du skal sitte? Forhåndsbestill sete i forkant av reisen og sikre deg yndlingssetet ditt om bord.

Se om du kan forhåndsbestille sete

Oppgrader reisen

Ønsker du å ha det ekstra komfortabelt på flyreisen? På de fleste av våre flyvninger kan du oppgradere reisen til en gunstig pris.

Se om du kan oppgradere din flyreise

Overnatting på Gardermoen

Reiser du ut tidlig eller lander sent? Bestill hotellovernatting ved flyplassen. Vi samarbeider med to hotell på Oslo Airport Gardermoen. 

Les om tilbudene og bestill hotellovernatting

Endrings- og avbestillingsbeskyttelse

Er du usikker på om du tør å planlegge drømmeferien lenge i forveien? Med vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse kan du endre reisen kostnadsfritt, og får penger tilbake om prisen på reisen endres. 

Nyhet! Nå har vi forbedret vår endrings- og avbestillingsbeskyttelse.

Les mer om endrings- og avbestillingsbeskyttelsen

Reiseforsikringer

Føl deg trygg både før og i løpet av reisen. Du er selv ansvarlig for å tegne de forsikringer du ønsker når du skal ut å reise. Vi har flere ulike forsikringer du kan velge mellom. 

Nyhet! Som eneste reisearrangør dekker nå Apollos Maxi forsikring merkostnader om du plutselig og uforutsett blir satt i karantene. 

Les om våre Gouda-forsikringer

Skål for at ferien har startet

Reiser du med Novair kan du unne deg litt ekstra luksus på flyreisen med bobler i glasset. Skål, len deg tilbake og nyt! Sammen med drikken serveres en eske fin sjokolade. 

Bestill oppvartning til flyreisen

Tillegg på reisemålet og hotellet

Utflukter

Bli med på utflukt og opplev mer enn bare sol og bad i ferien. På de fleste reisemålene våre tilbyr vi spennende utflukter. Noen av utfluktene kan du bestille før du reiser.

Les mer om utfluktene på våre reisemål

Bestill leiebil i ferien

Å leie bil og utforske omgivelsene på egen hånd er en spennende måte å bli kjent med et nytt sted på. Med oss er det enkelt å bestille bilen hjemmefra før du reiser. Da er du sikker på at den står klar når du lander.

Les mer om leiebil

Måltider på hotellet

Det er deilig å ha maten inkludert på hotellet, men hva er det som egentlig som er inkludert i halvpensjon og hva betyr egentlig All Inclusive Ultra?

Les mer om måltidene på våre hotell

For barna

På våre beste familiehoteller er det både svømmeskole og barneklubb, og på de aller fleste av våre hoteller for barnefamilier kan du også forhåndsbestille barnevogn og barneseng.

Les mer om produkter til barn