Treningsleir Triatlon

Playitas Resort, Fuerteventura

Bli med Norges Triatlonforbund på treningsleir! Denne turen passer for triatleter og mosjonister som har erfaring med triatlon fra tidligere. Uka byr på et allsidig program med fysiske treningsøkter og teori, og tilstrekkelig med tid til hvile og restitusjon mellom øktene. For deg som er Age Group triatlet er denne treningsleiren perfekt for å få inn mengdetrening før 2025-sesongen.


Om reisen

Playitas Resort tilbyr muligheter som er skreddersydd for triatlon, og under denne uken skal vi fokusere på svømming, langturer på sykkel og løping. I tillegg vil også noe teknikktrening stå på programmet.

Svømming foregår i både basseng og utendørs, men en kombinasjon av teknikk og distanse. På sykkeløktene fordeler vi oss i grupper etter nivå og fart for å ivareta riktig intensitet på alle økter. Løpingen vil bestå av langturer, teknikktrening og intervaller.

Reisen fokuserer på basis og grunntrening før sesongen 2025, men allikevel vil vi påstå at det aller viktigste her er at det samles en flott gjeng der det er mulighet til å snakke triatlon til frokost, lunsj og middag gjennom en hel uke.


Ukas program

Fullstendig program publiseres senest 2 uker før avreise.
 
Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innehold og tidspunkter.


Hvem kan delta?

Age Group triatleter som er vant med å trene er målgruppen for denne treningsleiren. Alle økter er frivillige å være med på, det er mulig å stå over en økt dersom du trenger mer hvile.  

Utstyr du trenger til turen

Det er mulig å leie sykkel på Playitas. Dersom du ønsker å ta med egen sykkel så må du booke transport av sykkel på flyet så fort som mulig etter at du har mottatt bookingbekreftelsen. Det er plass til begrenset antall sykler på flyet.
 
Dersom du ønsker å leie sykkel finner du priser og vilkår her.

Utstyr du selv må ta med:

 • Treningstøy til svøm, sykkel og løp
 • Hjelm
 • Pedaler til sykkel
 • Sykkelsko
 • Reserveutstyr til sykkel (ekstra slanger, pumpe)
 • Løpesko
 • Svømmehette
 • Svømmebriller
 • Våtdrakt

Leie eller ta med egen sykkel?

 1. Ønsker du å leie sykkel på Playitas Resort, fyll ut dette skjemaet og sende det til Playitas Resort. 
 2. Vil du ta med din egen sykkel på reisen (mot ekstra kostnad)  må du bestille plass til den på flyet samt legge til sykkeltransport på destinasjonen. Sykkeltransport på destinasjonen gjøres i to trinn.
 • Trinn 1: Når du bestiller reisen via bestillingsskjemaet, må du krysse av i boksen under "alternativer" som sier at du ønsker sykkeloverføring på destinasjonen, til en kostnad på 400,-
 • Trinn 2: Når du har bestilt reisen og mottatt bestillingsbekreftelsen, må du logge deg på bestillingen din via "Min reise". Du logger inn med bestillingsnummer og etternavn, klikker deg videre til fanen "alternativer" og scroller deretter til bunnen av den siden.


Trykk på boksen "Forhåndsbestill sete og spesialbagasje" og du kommer til det aktuelle flyselskapets hjemmeside (SAS) hvor du enkelt kan bestille og betale for sykkelen ved å klikke på fanen "ekstra bagasje".

Sykkelen må pakkes forsvarlig for å unngå skade på annen bagasje. Rattet må dreies en kvart omdreining, pedalene fjernes og luften tømmes ut av slangen. Den beste måten å transportere sykkelen på er å pakke den i en sykkelkoffert.

Du bør bestille sykkelfrakt på flyet så fort som mulig etter at du har mottatt bestillingsbekreftelsen, da vi ikke kan garantere plass på flyet.  

Pris fra: 14 998,-

Dato: 24.-31. jan. 2025

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

 • Fly tur & retur
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje + håndbagasje
 • Transport tur & retur
 • Boende i delt dobbeltrom/leilighet på Playitas Resort
 • Halvpensjon (frokost & middag)
 • Trening med instruktør i følge program med Norsk Triatlonforbund
 • Topp hotell og treningsfasiliteter

* Enkeltromstillegg: 4000, -

Bestill

Kontakt oss: [email protected]


Norges Triatlonforbund


Alle skal få et stort utbytte på vår treningsleir. Vi har med trenere som har kompetanse på treningsplanlegging, intensitetsstyring, og selvfølgelig svømming, sykkel og løp. Alle trenere rekrutteres og kvalitetssikres av Norges Triatlonforbund..

Send oss gjerne en e-post dersom du har spørsmål: [email protected]

 


Om instruktørene


 

Ole-Bernard Fuskevåg

Ole-Bernard er en hardt satsende triatlet fra Tromsø med bakgrunn fra svømming både som utøver og trener. Ole-Bernhard har holdt på med triatlon i 7 år og utmerket meg nasjonalt og internasjonalt innenfor langdistanse triatlon. Kjørt totalt 9 fulldistanser, og tar steget opp i PRO feltet fra og med høsten 2023.

Cecilie Jønholt

Cecilie Jønholt

Cecilie er trener på grønn gruppe på turen. Hun har drevet med triatlon siden 2012 og startet triatlon debuten på Trollveggen triatlon. Hun har deltatt i mange halvdistanse både i innland og utland. Deltatt i NM og Norgescupen over flere år. Hun sitter i Agegroupe utvalget i triatlon forbundet og er også administrator på turen. Hennes motto på tur er «alle skal med»

Sindre Eid Hermansen

Sindre Eid Hermansen

Sindre har bakgrunn som syklist på continentalnivå mellom 2012-2017. Han har siden jobbet som sykkeltrener ved Telemark Toppidrett Gymnas, og som sportssjef i sykkellaget Joker Fuel of Norway. I disse dager studerer han Fysioterapi ved NTNU, og er trener i Blanktjern Coaching. 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort