Treningsreise med Catrine Collins

Mythos Beach Resort, Rhodos

Treningsreise med Catrine Collins FULLBOOKET!

Vil du være med meg på tur? Interessen har vært stor for treningsreise i mai og siden den første turen sammen med Anne Marte er fullbooket ønsker jeg å arrangere en ytterligere treningsreise alene uken etter. Stedet er Rhodos, og hotellet er Mythos Beach - nabohotellet til Levante. Et mekka for trening, aktivitet, avkobling, bading og turer langs vannet eller inn til byen. 

Hva innebærer en treningsreise?

En treningsreise er en tur bort fra hverdagen med mål om å lade batterier i form av trening, soling/bading, aktivitet, sosialt, god mat (fantastisk buffet og all inclusive!) og nydelige omgivelser. Du skal kjenne på en boost hele uken, men også etterpå. På tur med meg og gjengen er det massevis av energi. Vi er alle i forskjellig alder, med ulikt utgangspunkt og treningsbakgrunn, men felles for alle er at vi ønsker å trene og slappe av i deilige omgivelser. I en hektisk hverdag trenger vi å koble av og sette av tid til oss selv. Det er det denne turen handler om!

Vi trener to ganger om dagen, en økt på morgenen og en økt på ettermiddagen. Resten av dagen får du tid for deg selv til å gjøre det du selv ønsker. Treningene er varierte og er nøye gjennomtenkt, både med styrke og kondisjon. Vi bruker hotellets og nabohotellets treningsfasiliteter og området rundt. Helt fantastisk! Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen da jeg tilpasser treningen til det nivået du er. 

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. På alle turene jeg har hatt så er det mange som har reist alene uten å angre på det et sekund. En uke sammen er sosialt og gøy!

En typisk dag kan se slik ut:

 • 8.00: HIIT the morning (eller morgentur) 
 • Frokost 
 • Egentid på strand/ved bassenget
 • Lunsj 
 • 17.00: Ettermiddagsøkt med styrketrening (sirkeløkt, WOD, EMOM, tabata både med vekt/egen kroppsvekt) 
 • Egentid 
 • Felles middag om kvelden 

Det er en god grunn til at jeg arrangerer treningsreise på treningsreise. Det er rett og slett en opplevelse for livet og en energiboost du ikke har opplevd før! Plassene går fort, så vær rask. Ta med deg en venn, familiemedlem, kollega eller reis alene. Du vil ikke angre. Jeg storgleder meg til å gi deg massevis av treningsglede og energi i nydelige omgivelser! 

På denne turen har jeg satt max antallpersoner til 20, dette for at jeg som trener og coach skal kunne følge opp alle godt. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Informasjon og bestilling 

Pris: 14 429,- 

Dato: 26. mai-2. juni 2024

Hotell: Mythos Beach Resort

Avreise fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat om bord i flyet
 • Del i dobbeltrom
 • Halvpensjon (frokost og middag), All Inclusive kan legges til for 1540,-
 • Trening med Catrine

​​​​​​*Enkeltromstillegg 3000,-

Maks antall 20 personer. FULLBOOKET!

Send mail om du vil stå på venteliste.

Kontakt oss: 
E post: [email protected]


 

Instruktøren

Catrine Collins

Catrine Collins en sprudlende og energisk dame som sjonglerer jobb, familieliv og trening. Hun brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre lykkes og kjenner mestring i det de gjør Hun er utdannet personlig trener og jobber 100% i eget AS der hun driver egen treningsportal og jobber med gruppecoaching. Catrine deler daglig treningsinspirasjon med sine mange følgere på Instagram. Se Catrines Instagram


 

Hotellet

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort er et familiehotell der våre gjester trives og det ligger rett ved stranda i Kolymbia på Rhodos. Like bortenfor hotellet ligger sentrumet i den lille byen Kolymbia der eukalyptustrærne rammer inn hovedgata. Et hyggelig utfluktsmål er Rhodos by som byr på trendy byliv og strender.

Les mer om Mythos Beach Resort