Treningsreise med Catrine Collins

Monte Feliz, Gran Canaria

Vil du være med meg på tur til Gran Canaria i en av de mørkeste vintermånedene? Da har du muligheten nå! Jeg har arrangert treningsreiser med god suksess i flere år og ønsker å sette opp en ytterligere tur i februar 2025 da interessen har vært stor. Det er derfor førstemann til mølla på å bli med!


Om treningsreisen

En treningsreise er en tur bort fra hverdagen med mål om å lade batterier i form av trening, soling/bading, aktivitet, sosialt, god mat (fantastisk buffet) og nydelige omgivelser. Du skal kjenne på en boost hele uken, men også etterpå. Vi er alle i forskjellig alder, med ulikt utgangspunkt og treningsbakgrunn, men felles for alle er at vi ønsker å trene og slappe av og nyte sol og varme. I en hektisk hverdag trenger vi å koble av og sette av tid til oss selv. Det er det denne turen handler om!

Vi trener to ganger om dagen, en økt på morgenen og en økt på ettermiddagen. Resten av dagen får du tid for deg selv til å gjøre det du selv ønsker. Du får hentet deg nok inn mellom øktene og treningene er varierte og nøye gjennomtenkt. Du får både styrke og kondisjon for alle nivåer. Vi bruker hotellets flotte treningsfasiliteter og området rundt. Helt fantastisk! Du må ikke være i kjempeform for å bli med på denne turen, vi tilpasser uten problem!

Reiser du alene er du ikke alene, vi blir godt kjent og du vil garantert få nye venner og bekjentskaper. På alle turene jeg har hatt så er det mange som har reist alene uten å angre på det et sekund. En uke sammen er sosialt og gøy!


En typisk dag kan se slik ut

 • 8.00: Kondisjon eller styrkeøkt 
 • Frokost 
 • Masse egentid på strand/ved bassenget
 • Lunsj 
 • 17.00: Ettermiddagsøkt med styrketrening (sirkeløkt, Crossfit-inspirerte økter Tabata både med vekt/egen kroppsvekt) 
 • Mer egentid 
 • Middag om kvelden  

Jeg ville aldri arrangert reise på reise om det ikke hadde vært vellykket. Derfor gleder jeg meg stort til å nok en gang ta med meg en gjeng på tur! Ta med deg en venn, familiemedlem, kollega eller reis alene. Du vil ikke angre. Jeg storgleder meg til å gi deg massevis av treningsglede og energi i nydelige omgivelser!


Hvem kan delta?

På denne turen har jeg satt maks antall til 20, dette for at jeg som trener og coach skal kunne følge opp alle godt. Husk at det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder og at du kun betaler en liten del depositum ved bestilling, resten før avreise. 

Informasjon og bestilling 

Pris: 15 498,- 

Dato: 8. - 15. feb 2025

Hotell: Monte Feliz, Gran Canaria

Avreiser fra Oslo, Kristiansand, Kristiansund, Stavanger, Bergen og Trondheim*. 

*Tillegg på 500,- fra Trondheim.

Prisen inkluderer:

 • Fly tur/retur inkl. bagasje
 • Transport t/r hotellet
 • Mat om bord i flyet
 • Del i dobbeltrom
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Trening med Catrine

​​​​​​*Enkeltromstillegg 4500,-

Maks antall 20 personer. 

Bestill her

Kontakt oss: [email protected]


Instruktøren


 

Catrine Collins

Catrine Collins en sprudlende og energisk dame som sjonglerer jobb, familieliv og trening. Hun brenner for å finne løsninger på hvordan vi kan få inn trening i en hektisk hverdag og drives av at andre lykkes og kjenner mestring i det de gjør Hun er utdannet personlig trener og jobber 100% i eget AS der hun driver egen treningsportal og jobber med gruppecoaching. Catrine deler daglig treningsinspirasjon med sine mange følgere på Instagram. Se Catrines Instagram

 


Hotellet


 

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz