Yogareise med Swedish Training Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Ta vare på deg selv innenifra og ut, bli med på vår ukes yogareise til Playitas Resort. Hvilken drøm! Tenk å kunne starte dagen med en solhilsen der soloppgangen blender oss som et vakkert bilde eller møt sola med en powerwalk opp på fjellkammen.

GI deg selv muligheten til å nyte nuet og livet med god mat, yoga, koselige utflukter og mulighet til vinsmaking og fotturer. Reis med oss til populære Playitas Resort på Fuerteventura. 


Om reisen

Vår yogareise er for alle, vi vil skape glede, fellesskap, velvære og mulighet til en tenkepause der du kan egne deg til akkurat det du trenger. Balanse i livet! Du deltar alltid bare på det du ønsker og trenger. Det er ingen krav til prestasjon.

Denne uka vil vi holde yogatimer som blant annet Yinyoga, Ashtangayoga, Vinyasayoga og HathaYoga. Vi kommer også å tilby, core, funksjonell trening, powerwalk, workshop, forelesning, fotturer og utflukt. Andre felles aktiviteter som vil bli tilbudt er bl.a. vinsmaking. Vi har et bra og proft opplegg som selvsagt gir mulighet til soling, bading og god mat mellom aktivitetene.


Treningsprogram

Programmet for uka kommer snart.

Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmets innhold og tider. 

 

Timebeskrivelse

Yinyoga, er en rolig og meditativ yogaform der fokus er på å strekke ut kroppens bindevev, ledd og ligament. Hver posisjon holdes i flere minutter og fokus ligger på å puste dypt.

Ashtangayoga, er en dynamisk og fysisk yoga som består av ulike bevegelser (asanas) som kobles sammen til en serie. Fokus ligger på pusten.

Vinyasayoga, er en dynamisk og flytende yoga som byr på mye variasjon da den er inspirert av flere forskjellige yogaformer.

HathaYoga, er rolige, myke bevegelser på matta sammen med meditasjon og pusteøvelser. Hjelper deg til å finne en indre ro og balanse.

Powerwalk, en energifyllt tur i bra tempo.

Core, her trener vi kjernemuskulaturen, dvs. magemusklene og ryggens muskulatur.

Funksjonell trening, er styrketrening og bevegelser i naturlige bevegelsesmønstre. Vi aktiverer mange muskler samtidig. Både med kroppen som verktøy og med noen enkle redskap.


Hvem kan delta?

Reisen er for alle, for deg som er nybegynner, har gjort yoga en stund eller om du vil fordype deg i yogaen. ingen forkunnskaper kreves. Vi tilpasser timene etter gruppen og har forskjellige tilbud som passer alle. Det går også utmerket å bli med på reisen alene. Vi er veldig dyktige til og legger stor vekt på å sørge for at alle har det bra, føler seg velkommen og inkludert.

Noe som setets pris på er at vi har et tydelig program for uka samt også bestilt bord for vår gruppe til middagen. Dette skaper trygghet og fellesskap. Du kommer tl å få venner og minner for livet!

Pris fra 15 998, -

Dato:
1.-8. nov. 2024
7.-14. mar. 2025

Hotell: Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                             

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord i flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Del i dobbeltrom på Playitas Resort
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening og aktiviteter i følge program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag med bl. a trøye & vannflaske
  • Topp hotell og treningsfasiliteter

* Enkelromstillegg 3500, - 

Bestill nov. 2024

Bestill mars 2025

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss [email protected]

 


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp er en del av selskapet Golden Wellness AB som eies og drives av Petra og Håkan. Både Petra og Håkan jobber i event og treningsselskapet Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visjonen, ”Å få så mange mennesker som mulig i bevegelse og få dem til å forstå de positive effektene av det”. Det skal være gøy, enkelt og svett og inspirere til glede med trening og i livet, å tenke enkelt og ikke komplisere tingene, samt våge å gå utenfor boksen, gjøre en high five og utfordre deg selv! Swedish Training Camp har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser (over 50 treningsreiser i bagasjen) og som innleide instruktører for andre treningsselskap.

 


Om instruktørene


 

Petra Alm Johansson

Petra Alm Johansson

Petra er grunnlegger av Swedish Training Camp med mer enn 150 reiser i bagasjen. Energibunten fra Halmstad som jobber heltid som PT, gruppetreningsinstruktør, helseinspirator og foreleser på Golden Wellness i Varberg og utenlands. Bli kjent med denne energiske damen på reisen der Petra kommer til å få dere til å føle dere som stjerner, stig ut av komfortsonen og go with the flow.

 

 

Jennie Lithen

Jennie Lithen

Jennie er vår lokale Yogainstruktør fra Norrland, bosatt i Varberg som har en evne til å berøre sine deltagere med sin proffe, lavmælte stemme og den nordlandske dialekten. Jennie får ALLE til å føle seg avslappet og velkommen på matta. Jennie har vært instruktør på Swedish Training Camp i cirka 9 år, både i Sverige og på våre reiser rundt omkring i verden. I tillegg til yogaen leder Jennie andre timer som løping, dans, funksjonell trening samt stretch & relax. 

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort