Yoga & Meditasjon med Riyas Babu

Reis til Limnos eller Fuerteventura og bli med på en skikkelig yoga- og meditasjonsuke. Den erfarne indiske yogalæreren Riyas Babu, som til vanlig blant annet driver yogasenteret Satwik School of Yoga i India vil veilede oss gjennom meditasjon, klassisk hatha yoga, yoga filosofi, Pranyama og Yinyoga. Treningen foregår utendørs, med utsikt over havet. Liker du yoga, stillhet og ro, høy kvalitet på bosted og mat bør du ikke gå glipp av denne muligheten. 

Yogaen

I løpet av uka blir det klassisk Hatha Yoga, Yoga Philosophy, Riyas prater om hinduismens grunnlegger, Meditasjon, Pranayama & Yin Yoga.

Programmet

Gjesteinstruktøre holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvem kan delta?

Denne reisen er for deg som liker yoga. Reisen passer for alle fra nybegynnere til øvede. Riyas vil tilpasse undervisningen til deltagernes nivå.

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er kostnadsfrie for deg som bor på Porto Plomari den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reise som vanlig. Det er ikke nødvendig med påmelding til treningen/undervisningen.

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert i i prisen når du bestiller opphold på respektive hotell den aktuelle uka for gjestetreningen. 

Avreiser og datoer: 

Fra Oslo

6. - 13. oktober 2023 på Playitas Resort.

Dette er inkludert:

  • All trening med gjestinstruktør Riyas Babu denne uka.
  • Hotell & treningsanlegg av beste kvalitet. 


Bestill Porto Myrina– powered by Playitas

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss:
Telefon: 21 01 75 40
E post: [email protected]

Om instruktøren

Riyas Babu

Riyas Babu

Riyas Babu er lidenskaplig opptatt av og har stor kunnskap om de ulike retningene innen yoga. Han har drevet opplæring og instruksjon i mange land og har nesten 20 års erfaring fra yogalivet. Riyas Babu er, lever og lærer bort yoga. Og han er skikkelig flink til det! Riyas har også jobbet som journalist og skrevet romanen ‘In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grunnlegger av “The Varkala International Yoga Festival” og driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, India.

Hotellene

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort