Sosial opptur for gammel, ung, utrent og mosjonist

Playitas Resort, Fuerteventura

Vil du bli med på en løpereise der solen, god mat og det sosiale står i sentrum? Da skal du melde deg på denne ferieuken, eller treningsreisen som det blir. Du trenger være glad i løping, nysgjerrig på å lære mer om løping og du må være villig til å slappe av og kose deg når vi ikke løper. Vi går-løper tur i fjellet, jogger og vi slapper godt av i tillegg til løpetrening. Tilbakemeldingene fra de som har deltatt på denne reisen tidligere har vært at de har blitt kjent med flere nye, fått gode venner og det sosiale har kanskje vært det som sitter best igjen etter man er kommet hjem.

De reisende forteller om de overraskende rolige og korte øktene, endelig fikk de lært seg å løpe rolig nok. Og det var ofte pauser. Flere reisende reiste ikke hjem før tur var sikret for neste år, det sier noe om utbyttet og trivselen.

 


Om uka

Treningsleir i fantastiske omgivelser med herlig klima. Her er det ypperlige treningsmuligheter for både deg som er helt fersk og nybegynner og deg som er hverdagsmosjonist eller supermosjonist.

Har du lyst å komme i bedre form, lære mer om løping eller er du bare nysgjerrig på løping? Du er hjertelig velkommen med på en av våre treningsreiser. Treningsreisene har et spesielt fokus på fellesskap og varierte treningsøkter. Tilbudet er bredt og fragmentert - både før frokost, på dagtid og på ettermiddagen.

Før avreise får deltakere tilbud om en coaching-samtale med egen Personlig Trener fra Løpetrening.no der vi kartlegger og kommer med innspill til en treningsplan frem til avreise samt informasjon om treningsplan for hver enkelt deltaker under hele oppholdet. Vi legger opp til felles treningsøkter, felles sosiale samlinger, veiledning underveis. Gode råd og tips under hele oppholdet. Fokus i 7 dager er løping, men kosthold, hvile og kanskje en behandling er vel så viktig!

 


Program

 • Tilrettelagt treningsplan for hele oppholdet (du velger selv hva du vil delta på)
 • Fellesøkter med løping, individuelle økter med løping, styrke, sykkel, svømming, yoga el.
 • Mulighet for deltakelse i uformell løpskonkurranse i regi av Playitas Resort
 • Tilrettelagt treningsplan for hele oppholdet, 3 løpeøkter hver dag om ønskelig 

Hvem kan delta

Denne treningsreisen passer for deg som er helt fersk og nybegynner, til deg som er hverdagsmosjonist eller supermosjonist.

Maraton løpere og supermosjonister: Vår reise i november har et spesialfokus på å legge til rette for deg som skal delta på maraton.

Nybegynnere og hverdagsmosjonister: Våre treningseiser i februar og mars legger til rette for deg som er glad i løping, nysgjerrig på å lære mer og få inspirasjon. Reis til varmen, få treningsferie og bli tatt godt vare på der du selv ønsker det treningsmessig.


 


Pris fra: 18 998,-

Datoer:
1. - 8. nov 2024
14. - 21. feb 2025
7. - 14. mars 2025

Hotell: Playitas Resort
Avreise fra: Oslo
Inkludert:

 • Flyreise tur & retur
 • Bagasje og håndbagasje
 • Mat på flyet
 • Transport tur & retur hotellet
 • Del i studio/dobbeltrom*  
 • Helpensjon; frokost, lunsj og middag (ekskl. alkohol og mineralvann)
 • All trening med Andreas Gossner og trenere fra Løpetrening.no
 • Topp hotell og treningsfasiliteter

* Enkeltromstillegg 3000,-

Depositum på 2000,- betales innen 8 dager. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise.

Bestill

Begrenset antall plasser. Maks 20

Vil du stå på venteliste på turen i mars-24, send mail til oss.

Kontakt oss: [email protected]


Om instruktøren


 

Andreas Gossner har løpt i mange år. Noen vil muligens påstå at han lærte å løpe før han kunne gå. Han har deltatt i en rekke løp i inn- og utland. Han er 50 år gammel, bor på Ellingsrud i Oslo, er gift og har 2 barn. Han satser først og fremst på ulike ultraløp (løp som er lengre enn maraton), men stiller stadig opp også på 10km, halvmaraton og maraton. Han har deltatt på Keys 100, vært fartsholder i verdens hardeste ultraløp Badwater 135, har personlig rekord på 2 timer og 57 minutter på maraton og har i flere år hjulpet andre løpere som Personlig Trener. For å nevne noe. Andreas er Faglig ansvarlig på Løpetrening.no og er en av PT'ene som svarer på spørsmål underveis i ditt treningsprogram. 

Kontakt Andreas på e-post

Les mer om løpetrening.no.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort