Bli en bedre løper med Løpetrening.no

Treningsleir i fantastiske omgivelser og med ypperlige treningsmuligheter for både deg som er helt fersk og nybegynner og deg som er hverdagsmosjonist eller supermosjonist.

Slik blir uken

Har du lyst å komme i bedre form, lære mer om løping eller er du bare nysgjerrig på løping? Du er hjertelig velkommen med på en av våre treningsreiser. Treningsreisene har et spesielt fokus på fellesskap og varierte treningsøkter. Tilbudet er bredt og fragmentert - både før frokost, på dagtid og på ettermiddagen.

Før avreise får deltakere tilbud om en coaching-samtale med egen Personlig Trener fra Løpetrening.no der vi kartlegger og kommer med innspill til en treningsplan frem til avreise samt informasjon om treningsplan for hver enkelt deltaker under hele oppholdet. Vi legger opp til felles treningsøkter, felles sosiale samlinger, veiledning underveis. Gode råd og tips under hele oppholdet. Fokus i 7 dager er løping, men kosthold, hvile og kanskje en behandling er vel så viktig!

Hvem kan delta

Denne treningsreisen passer for deg som er helt fersk og nybegynner, til deg som er hverdagsmosjonist eller supermosjonist
 

Mer om Løpetrening.no

Løpetrening.no har flere treningsreiser årlig, ofte er de populære og vi har satt tak på 20 deltakere per reise. Vi ønsker å møte alle nivå og har ofte med flere instruktører. Normalt reiser vi en uke i november, en uke i februar og en uke i mars. Når vi reiser i 2024 så markerer det 5 års jubileum for våre treningsreiser til Playitas Resort på Fuerteventura.

 

Informasjon og bestilling


Pris fra: 18 998,-

Depositum på 2000,- betales innen 8 dager. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise. 

Avreiser fra Oslo:

 • 10.-17. november 2023
 • 9.- 16. februar 2024
 • 8.- 15. mars 2024

Hotell: Playitas Resort

Dette er inkludert:

 • Flyreise t/r Oslo-Fuerteventura
 • Bagasje
 • Mat på flyet
 • Transport
 • Del i dobbeltrom*  
 • Helpensjon; frokost, lunsj og middag (ekskl. alkohol og mineralvann
 • Tilrettelagt treningsplan for hele oppholdet (du velger selv hva du vil delta på)
 • Fellesøkter med løping, individuelle økter med løping, styrke, sykkel, svømming, yoga el.
 • Mulighet for deltakelse i uformell løpskonkurranse i regi av Playitas Resort
 • Fantastiske treningsforhold i et herlig klima
 • Tilrettelagt treningsplan for hele oppholdet, 3 løpeøkter hver dag om ønskelig 
 • Oppfølging fra Andreas Gossner og trenere fra Løpetrening.no

* Enkeltromstillegg 2500:-

Bestill Løpetrening

Begrenset antall plasser. Maks 20

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Instruktøren

Andreas Gossner har løpt i mange år. Noen vil muligens påstå at han lærte å løpe før han kunne gå. Han har deltatt i en rekke løp i inn- og utland. Han er 50 år gammel, bor på Ellingsrud i Oslo, er gift og har 2 barn. Han satser først og fremst på ulike ultraløp (løp som er lengre enn maraton), men stiller stadig opp også på 10km, halvmaraton og maraton. Han har deltatt på Keys 100, vært fartsholder i verdens hardeste ultraløp Badwater 135, har personlig rekord på 2 timer og 57 minutter på maraton og har i flere år hjulpet andre løpere som Personlig Trener. For å nevne noe. Andreas er Faglig ansvarlig på Løpetrening.no og er en av PT'ene som svarer på spørsmål underveis i ditt treningsprogram. 

Kontakt Andreas på e-post

Les mer om løpetrening.no.


Hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort