Treningsreise med Entirebody

Playitas Resort, Fuerteventura

Gjør deg klar for treningsreise med Entirebody fra 1. til 8. november 2024! En uke i sola hvor du kan booste energinivået, møte nye mennesker, og bli inspirert av våre dyktige coacher. Det blir en morsom uke med en god blanding av trening, avslapping og sosial hygge. Vi garanterer at du vil reise hjem med masse energi og motivasjon.

Om uka

Det vil være et bredt utvalg av treningstimer fra morgen til kveld. Det blir alt fra HIIT, styrke og løping til mobilitetsrtrening, power walks og sirkeløkter med trenerene våre. Du kan også benytte deg av det store gruppetimetilbudet til hotellet, hvor du kan velge alt fra dans og step til slyngeøkter, minigolf, spinningstimer, yoga, foam rolling og masse mer. Her er det noe for alle!

Du velger selv hva du vil gjøre, hvor mye og hvor hardt du vil trene. Trenerene er alltid med på felles frokost, lunsj og middag, så det er masse tid til sosialt, samtaler om motivasjon, mestring og du vil få masse gode tips til en bedre hverdag. Vi gjør tilpasninger til hver enkelt hvis det skulle være behov. Det blir selvfølgelig masse tid til avkobling, sol, bad, god mat og sosialt mellom slagene. Vi vil at du skal reise hjem med masse ny energi, mestring og treningsmotivasjon! Utenom trening blir det samling med coachene hvor du kan spørre om råd, tips og ting du lurer på. Målet med turen er å komme hjem igjen med masse ny energi, og treningsmotivasjon.

Timebeskrivelse

Dette er eksempel på noen av de treningstimene du kan forvente deg. 

Sirkeltrening - en høyintensiv intervalltrening med svettegaranti. Her bruker vi både vekter og kroppsvekt. 

Mobilitetstrening - her er det fokus på mobilitet, som er en viktig del av treningen som blant reduserer risiko for skade. 

Joggeturer og powerwalks - lite slår følelsen av å starte dagen med en joggetur eller power walk langs sjøen! Her er det fokus på tempoet du er komfortabel med. 

Styrkeøkter i WOD boxen - trening av hele kroppen med vekter. 

Informasjon om bestilling

Pris fra: 15 498,- 

Dato: 1.-8. nov. 2024

Hotell: Playitas Resort

Avreiser fra Oslo.

Prisen inkluderer:

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                   
  • Halvpensjon (frokost og middag), lunsj kan kjøpes til
  • Trening med coacher fra Entirebody 
  • Sport og treningshotell i toppklasse

​​​​​​*Enkeltromstillegg 4000,-

Bestill reisen

Max 40 plasser!

Kontakt oss: [email protected]

Hvem kan delta?

Alle kan delta på denne reisen. Trenerne tilpasser treningsøktene etter behov.

 


Instruktørene


 

Helene

Helene jobber som daglig leder og har vært online coach i mange år, og har også bakgrunn som gruppeinstruktør. Her kan du forvente timer med fokus på styrke og puls, med morsomme og varierte øvelser. Hun er i sitt ess når hun får dele treningsglede og målet er alltid at du skal gå svett og smilende med masse mestringsfølelse fra økten!

Susanne

Susanne

Susanne jobber som personlig trener, online coach og gruppeinstruktør på Barrys og har gjort det i mange år. Susanne lager varierte økter med en god blanding av puls og styrke slik at du får utfordret deg skikkelig samtidig som du har det gøy. Med sitt smittende smil og gode energi tar hun deg gjennom økten og ser til at du har det bra underveis, det er umulig å ikke bli motivert av henne! 

Vegar

Vegar

Vegar er fysioterapeut og har jobbet som personlig trener, online coach og gruppeinstruktør i mange år. Øktene til Vegar er varierte, så her får du en god blanding av puls, styrketrening og mobilitet! Vegar er motiverende og pusher deg gjennom øktene sine, og lover varierte, morsomme og utfordrende økter for alle nivåer. Disse blir du ikke lei av! 

Kristine

Kristine

Kristine har jobbet som online coach i mange år og har en brennende lidenskap for ´´ned i kjelleren´´økter med fokus på intensitet og styrke. Her møter du utfordrende, varierende, krevende og morsomme økter. Kristine tilpasser for alle nivåer, og hun er i sitt ess når hun får sette opp en økt med futt i. Du går alltid fra timene hennes svett og god med masse mestringsfølelse!

 


Hotellet

 


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort