Yoga & Meditasjon med @yogabyfrida

I tre uker gjester @yogabyfrida Apollo Sports – powered by Playitas hotell og byr på både herlig dynamisk yoga i ulike tempo og vanskelighetsgrad men også rolige yinyoga, pranayama og meditasjon. Du får mulighet til å teste ulike yogaformer og det spiller ingen rolle om du er en erfaren utøver eller aldri har testet yoga tidligere. Hovedfokuset er å ha det bra i både kropp og sjel og ikke å prestere. 

Uka med Frida byr på en meget variert og innholdsrik yoga opplevelse og hun har utarbeidet en rekke egne konsepter. Alle yogakonseptene er utformet for å gi deg en sterk og utholdende kropp samt mye glede og energi. Samtidig som du får mulighet til å få en harmonisk sjel, bedre bevegelighet og å redusere eventuelt stress og gi bedre søvn. Heng med og opplev denne uka fullspekket med helse og ro for sjelen - kanskje blir det starten på et helt nytt og sunnere liv?

Hvem kan delta?

All gruppetrening passer både for nybegynnere og erfarne. Intensiteten og vanskelighetsgraden justeres etter deltagerne. 

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

Treningen er gratis for deg som bor på hotellet den aktuelle uka. Klikk på det blå bestillingslinken og gå til den aktuelle datoen for treningsuka. Så er det bare å bestille reisen! Ingen påmelding kreves for å være med på treningsuka.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er gratis og inkludert når du bestgeiller reise til det aktuelle hotellet.

Datoer & hotell:

7.-14. august 2022, Levante - powered by Playitas
28. aug - 4. sep 2022, Porto Myrina - powered by Playitas 

Avreise 7. august: Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim
Avreise 28. august: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Frida Wirsén.
  • Hotell & topp treningsanlegg.

Bestill Levante - powered by Playitas

Bestill Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Om instruktøren

Frida Wirsén

Frida Wirsén @yogabyfrida

Frida har praktisert yoga i mer enn 20 år og har undervist i mer enn 12 år. Som den erfarne yogalæreren hun er lærer hun bort yoga som Hatha, YinYoga, Yoga Nidra og Vinyasa. Ettersom dans har vært en stor del av Fridas liv, så har hun skapt herlige konsept som DansYoga, DanceEnergyYoga og VinyasaHealing som gir deg en kombinasjon av herlige Yoga posisjoner og dansekoreografier. En blanding av Yin og Yang, Ro og Energi, Stillhet og Bevegelse. Hun er en av Sveriges fremste yogalærere og vil alltid undervise yoga med glede. I to år på rad har hun vært nominert til prisen gullhjertet som årets forbilde og årets gruppetreningsinstruktør. Med en fot innenfor yogaens filosofi blander hun sine konsept med vitenskapelig forankring. Frida er utdannet innen ernæring og har gjort en studie om ”Kan yoga redusere stress og motivere til økt fysisk aktivitet? : En intervjustudie om MediYoga” innen medisin og idrettsvitenskap.

Med selskapet ”YogaByFrida” etablerer hun konsept rundt omkring i hele verden gjennom workshops, yogaretreats og yoga-event. Som helseinspirator på Svensk Hälsokost skriver hun artikler om yoga og hvordan du kan leve et mer holistisk helseriktig liv. Og som den gledesspreder hun er vil hun inspirere deg til en mer helhetlig helse. Les mer om Frida her: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se


Om hotellene

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas