Yoga & Meditation

Frida Wirsén

Den populære yogalæreren Frida Wirsén gjester flere av Apollo Sports Powered by Playitas hotell og byr på både herlig dynamisk yoga i ulike tempo og vanskelighetsgrad men også rolige yinyoga, pranayama og meditasjon. Du får mulighet til å teste ulike yogaformer og det spiller ingen rolle om du er en erfaren utøver eller aldri har testet yoga tidligere. Hovedfokuset er å ha det bra i både kropp og sjel og ikke å prestere. 

Alle yogakonseptene er utformet for å gi deg en sterk og utholdende kropp samt mye glede og energi. Samtidig som du får mulighet til å få en harmonisk sjel, bedre bevegelighet og å redusere eventuelt stress og gi bedre søvn. 


Sunrise yoga er en myk, herlig start for kropp og sjel. Den perfekte starten på med yoga mens sola går opp og vi gjør også noen gode takknemmelighetsøvelser som vi kan bære med oss resten av dagen. Her får du mulighet til å sette i gang kroppen i behagelige solhilsener og lande mykt i noen fine meditative øvelser. En viktig time for å komme i balanse og finne roen for resten av dagen. Behagelige posisjoner der vi strekker kroppen med myke overganger som setter i gang energien.

Pranayama er pusteøvelser som berører og påvirker livskraften i oss. En rolig time der fokus er å prøve ulike typer pusteøvelser, noen som roer ned, noen som balanserer og til slutt noen teknikker som øker energien.

Meditasjon er kroppsskanning og andre meditative øvelser for indre ro. Det er mange ulike meditasjonsteknikker som hjelper oss å vende blikket innover, styrke sinnet og skape mer nærvær i kroppen. Du vil få med deg viktige verktøy fra denne timen for å senke stressnivået, lande i en mer kroppslig og mental avslapning. Her får du mulighet til å bli mer fokusert og eventuelt få klarhet og perspektiv på ting i livet.

Yoga Nidra er en guidet meditasjonsteknikk for at kroppen din skal få slappe av på i dybden. Fordelen er at den bidrar til å myke opp i mentale og fysiske spenninger. Det er som en kroppsskanning der din bevissthet flyttes rundt i kroppen og du guides av Fridas stemme mens du ligger avslappet i Shavasana (med ryggen og baksiden av lårene, forankret på yogamatta). Nidra er sanskrit og betyr ”søvn”, det er en virkningsfull mulighet være mellom våken tilstand og søvn. En yogisk søvn der du mentalt er bevisst og oppmerksom på hvordan kroppen forankres mer i en dyp avslapping.

Yin Yoga er en av de roligste yogaformene med sittende og liggende posisjoner. Yinyoga er magi for kroppen som endelig får en myk og rolig restitusjon. Fokus i yinyoga er nemlig å tillate hele kroppen å slappe av for å løse opp i eventuelle spenninger i ledd og bindevev. Hver posisjon holdes i flere minutter for å stimulere kroppen. Ettersom du skal bli i posisjonene mellom 3-5 minutter er det en fordel at du ligger godt. Fordelene med yinyogaen er at den er enkel å utføre, du roer ned både kropp og sjel, reduserer stress og uro.

Hatha yoga har fokus på posisjoner, der du blir ett med posisjonene langsomt og smidig. For deg som vil utøke bevegeligheten og lære mer om behagelige yogaposisjoner. Her møter du stående, sittende og liggende posisjoner som holdes i lange myke åndedrag. Hathayoga er en forening av kropp, sjel og sinn og også en balanse mellom aktivitet og hvile.

Vinyasa Yoga er en yoga der vi forflytter oss mellom posisjoner med pusten som veileder, en flyt som gir deg varme. Timen bygges opp fra et tema og det er innslag av lekne og utfordrende for den som vil. Du gjør herlige pusteøvelser, sterke posisjoner og flyt som gir deg varme innenifra og ut. En yogastund som vil etterlate deg med en følelse av styrke, balanse og skjønn, herlig, kraftfull energi.

Vinyasa Healing er en dynamisk, fysisk og kraftfull form for yoga. En flytende sterk vinyasa for å øke blodsirkulasjonen og pusten din. Avslutningsvis lander du trygt i en lengre avslapping der healing og massasje er inkludert. Med denne øvelsen øker du smidighet, styrke og får større forståelse for kroppen og hodet.

DansYoga er en herlig time for å kunne kombinere herlig dans og yoga. Enkel og kravløs, inspirert av enkle dansekoreografier kombinert med Hatha posisjoner. Glede og frihet er nøkkelord gjennom hele klassen, et underbart konsept der du går ut i fra matta di og lekent beveger deg utenfor for å kreativt benytte kroppen i herlige bevegelser. 

DanceEnergyYoga følger din pust og hjerterytme fra start til slutt. Frigjørende dans, kombinert med synkronisering av din åndedrett og yogaposisjoner. Vi synker inn i yogaens magiske verden og lar latteren og pusten føre våre kropper i deilige bevegelser. Energifylt flyttime.

Informasjon om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert når du bestgeiller reise til det aktuelle hotellet.

Datoer & hotell:

1.-8. oktober 2023, Levante - powered by Playitas
22.-29. desember 2023, La Pared - powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Frida Wirsén.
  • Hotell & topp treningsanlegg.

Bestill Levante – powered by Playitas

Bestill La Pared – powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomstdagen og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell. 

Hvem kan delta?

Alle kan delta på timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens time kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​

Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkluderte i oppholdet på hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslenken til høyre og går til den aktuelle datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen forhåndsbestilling trengs for å delta på timene.  


Om instruktøren

Frida Wirsén

Frida Wirsén @yogabyfrida

Frida har praktisert yoga i mer enn 20 år og undervist i mer enn 12 år. Hun underviser i Hatha, YinYoga, Yoga Nidra og Vinyasa. Siden dans har vært en stor del av Fridas liv, har hun skapt herlige konsepter som DansYoga, DanceEnergyYoga og VinyasaHealing – en kombinasjon av herlige Yoga stillinger og dansekoreografier samt en blanding av Yin & Yang, Ro og Energi, Stillhet og Bevegelse. Hun er en av Sveriges fremste yogalærere og i to år på rad ble hun nominert til prisen gullhjertet som årets forbilde og årets gruppetreningsinstruktør. Med en fot i yogaens filosofi mikser hun sine konsepter med det vitenskapelige. Hun er utdannet innen ernæring og har gjennomført studien "Kan yoga redusere stress og motivere til økt fysisk aktivitet? En intervjustudie om MediYoga" innen medisin og idrettsvitenskap. Med selskapet "YogaByFrida" etablerer hun konseptet rundt omkring i hele verden gjennom workshops, yogaretreats og yoga-event. Som helseinspirator på Svensk Hälsokost skriver hun artikler om yoga og hvordan du kan leve et mer helseriktig liv. Hun er en gledesspreder som inspirerer til en mer helhetlig helse. Se mer: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se


Om hotellene

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas