Treningsuke

Mirah Damkjær

Velkommen til en treningsuke fylt med glede, fellesskap og solskinn! Du kan forvente deg en miks av funksjonell trening, tradisjonell styrketrening samt kondisjonstrening. Gjesteinstruktøren Mirah lover vel gjennomtenkte treningstimers med fokus på bl.a økt kroppskontroll, smidighet, utholdenhet & styrke.


Timebeskrivelser

WOD - Workout Of the Day - Et typisk opplegg i crossfit der surprisemomentet med å ikke vite hva som kommer til å skje er noe av greia. Det du dog kan forvente deg er en time med en blanding av styrke, høyt tempo & i blant innslag av en del smidighet.

Utholdenhet - For deg som liker å få opp pulsen og jobbe med enkle øvelser. Mindre tekniske øvelser, flere repetisjoner & høy intensitet hele timen.

HIIT - står for "høyintensiv intervalltrening" og skjer i høyt tempo med korte intervaller, der du får mulighet til å presse deg maksimalt.

Core & abs - for deg som vil styrke core muskulaturen – dvs. din dype magemuskler, hofte- & ryggmuskler. En sterk core bidrar til bedre holdning.

Overkropp - fokus på å styrke overkroppen, først og fremst fra midjen og opp. Treningstimene varierer fra gang til gang, der hver time har fokus på en av de store muskelgruppene i overkroppen.

Underkropp - fokuserer på å styrke underkroppen, først og fremst fra midjen og ned. Treningstimene varierer fra gang til gang, der hver time har fokus på en av de store muskelgruppene i underkroppen.

Booty - fokus på å trene bein- & setemusklene samt å utføre øvelser teknisk korrekt, der setemusklene aktiveres så mye som mulig. Treningsformen består først og fremst av en styrkeøkt med middels til høy belastning.

Kondisjonstrening - treningen består først og fremst av vektøvelser med kroppen som motstand. Du vil garantert få opp pulsen på denne timen.

Kettlebell - trening av hele kroppen for deg som elsker å trene med kettlebells eller vil forbedre teknikken med kettlebells. 

Bevegelighet - for deg som ønsker å bli mer fleksibel og forbedre bevegeligheten i annen trening. Det er fokus på stretching, balanse, pust og å øke din kroppsbevissthet.

Meditasjon - meditasjon handler om å la sinnet roe seg ned. Meditasjon har en avstressende effekt og roer nervesystemet. Det er fokus på å være i nuet og fokusere på pusten.

Stretch & Relax - inspirert av Yoga og Mindfulness, der du fokuserer på å strekke ut de store muskelgruppene, samtidig som du fokuserer på pusten og derigjennom opplever en indre ro.

Info i uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Datoer & hotell:  

10.-17. jun. 2024, Sivota retreat - powered by Playitas
4.-11. jan. 2025, Monte Feliz

​​​Avreise 10. juni: Oslo, Torp, Stavanger, bergen og Trondheim
Avreise januar 2025: Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim*

*Med forbehold om endringer i flyavgangene.

Dette er inkludert:           

  • All trening med Mirah
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Bestill Monte Feliz

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Mirah Damkjær

Mirah beskriver seg selv slik: "Jeg er en entusiastisk eventyrlysten kvinne som brenner for å formidle og inspirere andre til å føre en sunn livsstil, som for meg innebærer mentalt velvære, trening, god søvn og næringsrik kost. Jeg har de siste 12 årene jobbet i fitnessbransjen og elsker å bruke min instruktør- og personlig trener utdannelse. Til daglig er jeg selvstendig content creator/influencer. På Instagram, TikTok og min podcast "Udvid Din Horisont" deler jeg inspirasjon til hvordan vi får det beste ut av livet og være så sunne som mulig. Jeg deler min hverdag og mitt liv ute på landet, fylt av idyll, med kjæresten min og våre to katter."

Mirah har flere ganger vært gjesteinstruktør for Apollo Sports med stor suksess og har dessuten sine egne treningsreiser til våre treningshotell. Med Mirah får du alltid et smil om munnen og en både morsom og sosial uke, gled deg til å trene med Mira

Følg Mirah på Instagram: @mirahdamkjaer

 


Om hotellene


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Monte Feliz 

Monte Feliz er Apollo Sports nye sportshotell på Gran Canaria der alle som har interesse for trening, fra hverdagsmosjonisten til eliteutøveren og proffe kan toppe formen. Beliggenheten på høyden i Bahia Feliz er utenom det vanlige flott og treningsmulighetene i gruppe eller individuelt er omfattende – både på land og til vanns. Akkurat som på alle våre Apollo Sports-hotell garanteres et høyt nivå på alt fra service til treningsinfrastruktur, trening og helseriktig mat. Stedet er et paradis for deg som elsker trening og sol.

Les mer om Monte Feliz