Opp ned yoga med Daniel & Bjørn

– Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Nå skal du få bli med på noe helt unikt! Et yogaeventyr som tar deg rett opp og ned. En yogareise som tar deg både innover og utover til den genuine greske øya Limnos og Apollo Sports fantastiske sportshotell, Porto Myrina.


Om uka

Dette blir en skreddersydd uke med yoga spisset for opp ned posisjoner som håndstående, forarm-balanser og gøye arm-balanser. Du får servert styrke øvelser i styrke rom, spisset teknikk til hva du trenger for å jobbe med disse typer øvelser, flow og bevegelighetsklasser, meditasjon og to erfarne lærere med til sammen over 25.000 undervisningstimer bak seg. 


Program

Se foreløpig program


Hvem kan delta?

ALLE kan bli med. Det eneste du trenger er en nysgjerrighet på håndstående og opp-ned posisjoner. Vi er to lærere som vil ta godt vare på deg om du er helt fersk og har en drøm, eller om du allerede står frittstående i rommet og vil fortsette å øve der du er. Vi tilrettelegger etter behov.


Informasjon og bestilling

Pris fra: 15 298,-
Dato: 25. aug.- 1. sept. 2024

Avreisested: Oslo

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Dette er inkludert:       

  • Fly tur/retur inkl. bagasje
  • Transport t/r hotellet
  • Mat på flyet
  • Del i dobbeltrom*                  
  • Helpensjon, dvs. frokost, lunsj og middag
  • Trening med Daniel og Bjørn

* Enkeltromstillegg 3 200,-

Bestill Opp ned yoga med Bjørn & Daniel

Begrenset antall plasser. 

Kontakt oss: [email protected]

 


Instruktørene


 

Daniel Gjerde Kollmannskog

Daniel Gjerde Kolmannskog

Daniel er en erfaren yogalærer med bred kompetanse innen yoga teknikk, bevegelse, opptrening etter skader, meditasjon, mindfullness og praktisk psykologi. Og med praktisk psykologi menes å ta i bruk psykologi og filosofi fra yogaens brede verden. I 13 år har han drevet Lets Yoga og holder yoga og meditasjon for folk med forskjellige bakgrunner i bedrifter og hos Leela Yoga Gamlebyen. Han driver Lets Yoga Skolen som er et et-årig dyp dykk inn i yoga og meditasjon for å hjelpe folk å finne dypere forståelse og finne sin egen visdom. Daniel elsker å leke og tar med humor og sin personlighet inn i klasserommet, samtidig som har bærer rommet med med-kjærlighet, forståelse og la oss si….struktur…isteden for streng:) Daniel har også vært med og er fortsatt med på Apollo Sports populære treningsreiser og er godt kjent med å ta deg med inn i varmen.

Følg ham på Instagram: letsyoga.no og www.letsyoga.no

Bjørn Omholt Jakobsen

Bjørn Omholt Jakobsen

Bjørn er Lululemon ambassadør og har jobbet i over 20 år i treningsbransjen. Han startet først som turntrener etter å ha konkurrert på nasjonalt nivå i mange år, senere som gruppeinstruktør og personlig trener. Han oppdaget tidlig behovet for å roe ned og skape mer balanse i hverdagen. Yoga er en endeløs reise og oppdagelsesferden pågår i aller høyeste grad i dag. Han har tatt over 2000 timer utdanning, alt i fra rolige former som yin og meditasjon til mer dynamiske former som Vinyasa og Ashtanga. Timene hans kjennetegnes av å være lekne, kreative og utfordrende, i tillegg til å vektlegge teknikk og individuell tilpasning. 

Til daglig jobber Bjørn på SATS Yoga Aker Brygge. Der underviser han yogatimer, privattimer og Thai-massasje. Han jobber også som en del av Det Nordiske Master Trainer teamet. Der holder han yogautdanninger og jobber med produksjon av ulike yogakonsepter. 

Les mer om han her: Instagram: yogabjorn og nettside: yogabjorn.com

 


Hotellet


 

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas