Movement Week

Eva Niklasson

Velkommen til en uke fylt med treningsglede sammen med Eva Niklasson.
Denne uka jobber vi med kroppen i sin helhet  – med alt fra kondisjonstimer til styrkeøkter. Vi trener hele kroppen eller mer konkret core/kjernemuskulaturen i kroppen. Vi trener bevegelighet, smidighet og avslutter med avslapping. Treningen er enkel og passer for alle uansett nivå, forutsetninger og tidligere erfaringer. 


Timebeskrivelser

Les Mills BODYBALANCE® er en blanding av yoga, tai chi og pilates som gjør deg konsentrert og rolig. Ved hjelp av fokusering, pust og en serie nøye utvalgte bevegelseskombinasjoner trener du funksjonell styrke, balanse og bevegelighet til rolig musikk. Kombinasjonen av teknikker og bevegelse gir deg en fysisk treningstime, samt indre balanse og harmoni. Passet er 45 eller 55 minutter.

Les Mills CORE® er en hard, funksjonell og effektiv økt som styrker hele kroppen med fokus på mageregionen. Du jobber med motstand i form av strikk og vektplater, hvilket gjør det mulig å tilpasse belastningen og samtidig utfordre kroppen maksimalt. Passet er 30 eller 45 minutter.

MRL står for mage, rumpe, lår  og er en intervallbasert kondisjonsøkt og styrketime med step som hjelpemiddel. Kondisjon og styrke for bein, rumpe, mage blandes med steg kombinasjoner på steppen. Stegkombinasjonene er enkle for å få høy puls og likeså er styrkeøvelsene. Ministrikk som redskap. Økten gir treningsglede, skal være lett å følge samt tilgjengelig for alle. Økten avsluttes med en kortere stretch. Økten varer i 45 minutter.

Muskeløkt er muskeløvelser for hele kroppen med strikk som redskap samt egen kroppsvekt. Funksjonell trening der vi jobber gjennom hele kroppen, bein, rumpe, rygg, mage, armer samt skuldre. Økten passer alle, øvelsene er enkle. Tempoet er roligere noe som gjør at effekten blir stor. Økten varer i 45 minutter.

TABATA  er en intervallbasert kondisjons- og styrketime. Intervallene innebærer jobbing i 20 sekunder og hvile i 10 sekunder, dette repeteres 4 ggr/blokk. Redskap som step, ministrikker, vektplate samt egen kroppsvekt blir benyttet. Variasjonene er uendelige. Alle kan delta på sitt eget nivå. Timen avsluttes med en kortere stretch. Timen varer i 45 eller 55 minutter.

Stretch & avslapping er en roligere time der vi fokuserer på å strekke ut og forlenge kroppen vår. Timen er Yoga-inspirert men fokuserer på lengre stretch for å få kroppen til å restituere seg, eller forberede seg for mer trening.


 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell: 
25. mars-1. april 2024, La Pared – powered by Playitas

Avreise fra: Oslo

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Teresia Björkqvist
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill La Pared – powered by Playitas 

Kontakt oss [email protected]

Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er gratis for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


Om instruktøren


 

Eva Niklasson

Eva har jobbet i treningsbransjen i 35 år, instruerer gruppetrening og styrketrening samt jobber som personlig trener. Eva brenner for å lære bort trening og se den glede som spres når effekten av fysisk aktivitet oppnås. Eva tror at alle kan delta i en eller annen type trening bare man finner sitt eget nivå og tør være modig. Sammen blir vi sterke!


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for deg som liker en aktiv ferie og som samtidig ønsker en fredelig og rolig ferie ved havet. Hotellet ligger i vakker natur med rolige omgivelser nært den vakre sandstranda La Pared, som lokker ferske surfere fra hele verden. Surfesentret, som også har utleie, tilbyr daglig kurs i bølgesurfing. Omgivelsene er perfekta for fotturer, løping og sykling og det er mange gruppetreningstimer og aktiviteter å velge i for den som vil.

Les mer om La Pared – powered by Playitas