Inspirasjon til reisen
Inspirasjon til reisen

Glem alle charterfordommer som grisefester, rumpetasker og Hawaian Tropic-oljer. Med steder som Meloneras, Maspalomas og Puerto de Mogán tar Gran Canaria nå teten som Kanariøyenes absolutte sentrum for deg med sansen for livets goder.

Mange velger å reise til Split på grunn av den spennende kombinasjonen av gammelt og nytt -- her finnes kultur og historie, palasser og katedraler, utekaféer og shopping i verdensklasse.

Aquapark er stedet for deg som er glad i vann og fartsfylt spenning. Her er det vannsklier i mange størrelser og for alle aldere.

Bulgaria har en lang og spennende historie, en rik kulturarv og en uforfalsket sjarme.

Kilometerlange strender med fløyelsmyk sand, som skapt for å utfordre hverandre i sandslottbygging. Aqualand med heftige vannattraksjoner, som verken store eller små har våget å drømme om.

Barnefamiliene søker seg gjerne til den avslappende ferieoasen Maspalomas og nyter strandlivet og morsomme utflukter for hele familien. Lille, elegante Meloneras er en av Gran Canarias mest trendy feriebyer. Her ligger de eksklusive hotellene, de fine restaurantene og barene, og et førsteklasses kasino.

En ferie på Santorini passer både for par, for vennegjengen og for familier med litt større barn.

Til Naxos, den største øya i Kykladene, reiser man med båt fra Santorini.

Søker du sol og varme, bør du satse på en reise til Puerto Rico. Byen ligger på Gran Canarias sydvestkyst, et av øyas mest solsikre områder. Her kan du slappe av på den fine, langgrunne sandstranden og spise godt på de hyggelige restaurantene.

Gran Canarias vakre hovedstad Las Palmas har virkelig fått vind i seilene. Her finner du øyas beste strand, den rimeligste shoppingen og det bredeste fornøyelsestilbudet.

Rett i strandkanten og nær alle fornøyelser ligger populære Jeravi.

Den kroatiske skjærgården viser seg fra sin aller vakreste side fra sjøsiden.