Powergy Week

Lea & Jonas

Lea og Jonas inviterer til en uke fylt med kraft og energi med et fullspekket program! Uansett hvilke timer du deltar på garanteres høy energi, good vibes og mye endorfiner. Det kommer til å være forskjellige timer å delta på hver dag, og Lea og Jonas vil være der for å veilede deg gjennom høyintensiv pulstrening, styrketrening og vanntrening. Deres motto er at trening er for alle - uansett bakgrunn! 


Timebeskrivelser

Les Mills BodyAttack er en kondisjonstime som kombinerer høy puls, styrke og utholdenhet. Timen inneholder aerobic-inspirerte, plyometriske-, styrke- og stabilitetsøvelser, alle utformet for å utfordre deg. Du er garantert en times full av energi, svette og bra musikk!

Reformer Pilates er en pilatestrening som utføres på en reformermaskin. Reformeren består av en glidende vogn, fjærer, remmer og en fotstang. Motstanden er en kombinasjon av din egen kroppsvekt og reformerens fjærer, hvilket gjør at du kan tilpasse belastningen. Det er en dynamisk og effektiv treningsøkt som utfordrer styrken, fleksibiliteten, balansen, koordinasjonen og konsentrasjonen. 

Mobility (Stretch & Relax) er en bra time å avslutte dagen med. Det handler om å roe ned, kjenne på kroppen og ta noen dype åndedrag. Fokus ligger på bevegelsesøvelser og stretching.

WOD (Workout of the day) er en treningstime som introduserer deg til noe nytt hver dag. WOD-timen kan struktureres på alle mulige måter med AMRAP, EMOM og YGIG som er vanlige opplegg innen CrossFit. Det er en time for deg som vil trene ferdigheter som styrke, kondisjon, smidighet og gymnastikk.

Funksjonell trening er trening med øvelser som er inspirerte av hverdagslige bevegelser, her jobber vi for å så effektivt og sikkert som mulig bevege oss i disse øvelsene. Her utfordrer vi hele kroppen både i styrke- og puls. Alle kan være med uansett erfaring og nivå.

Ab Attack er en time som fokuserer på core-trening. Her jobber vi kun med mage, rygg og hofter. Mange av øvelsene gjøres liggende. Du kommer garantert til å kjenne magemusklene brenne etterpå.

Core & Glutes er en treningstome med fokus på bein, setemuskler og core. Her nerder vi ned oss i teknikk og konsentrere oss om å få kontakt med musklene vi jobber med. Treningstimen består hovedsakelig av styrkeøvelser med middel høy til høy belastning. 

Tighten up er en treningstime som med fokus på utholdenhetstrening. Det innebærer mange repetisjoner med lettere vekter. Timen er en helkroppstrening som gjøres i takt med musikken.

Aqua Rehab er en time med fokus på bevegelse og restitusjon. Denne timen er passer spesielt godt for de som har en aktiv eller gammel skade og som har smerter. Timen ledes av to fysioterapeuter som vil veilede og hjelpe deg på vei tilbake etter en skade. Det funker selvsagt også for deg som vil trene forebyggende mot skader!

Aqua Circuit er en sirkeltreningstime i bassenget. Du kommer garantert til å få opp pulsen, trene hele kroppen og ha det gøy!

Info om uka

Pris: All trening med gjesteinstruktøren denne uka er inkludert når du bestiller en reise til hotellet den aktuelle uka.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.

Dato & hotell:         

15.-29. nov. 2024, Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Inkludert:          

  • All timene med gjesteinstruktørene  
  • Aktiviteter i følge hotellets ordinære program  
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestill Playitas Resort

Kontakt oss: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.

* Noen av timene med aktuell gjesteinstruktør på Playitas Resort kan være mot en ekstra kostnad, da de kan være en del av Playitas’ ordinære program.


Om instruktørene


 

Lea & Jonas

Lea & Jonas

Lea og Jonas er fysioterapeuter og jobber daglig med å hjelpe mennesker til å komme tilbake etter skader og traumer. De brenner for fysisk aktivitet og bevegelse, side de begge vet hvor mye energi og kraft det gir i hverdagen. Både Lea og Jonas har vært instruktører i over 7 år og deres felles lidenskap er å inspirere og motivere deltagerne så de får en like god treningsopplevelse som de selv. Trening skal være gøy og utfordrende, uansett hvilket nivå du starter på. På hjemmeplan er de to instruktørene forlovet og bor i København.


Hotellet


 

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort