Deltagere på Fit&Fab 2018

Treningsreise med Lene Alexandra

Lene Alexandra har hatt populære reiser helt siden da hun startet med dette i 2012. Nå inviterer hun, i samarbeid med Apollo Sports, til en herlig treningstur til treningsmekkaet Playitas på Fuerteventura.

Målet med turen er at du skal ta vare på deg selv, samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv både mentalt og fysisk! Denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Vi har hatt med oss kvinner fra 18-60 år på tur, og vi har alle lært noe av hverandre – så vær ikke redd for at du ikke er bra nok.

Friheten til å være seg selv i en hel uke, senke skuldrene, trene, utfordre seg selv, skjemme seg selv bort med god og sunn mat, og ikke minst bli kjent med andre likesinnede jenter og dele erfaringer er helt fantastisk! Flere av de som deltar reiser alene uten å kjenne noen, men kommer hjem med minner og venner for livet!

Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem; sammen er vi sterkere!

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon. Sammen skal vi ha fokus på god teknikk som gir mestring, måloppnåelse og forebygger skader. Det vil være en god blanding av aktiviteter slik at alle vil kunne finne en treningsform som passer for dem og ikke minst vil det være fokus på treningsglede! Vi tenker helhetlig der kropp og sinn henger sammen, og jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok –  fit&fab.

LA Lifestyle treningsreise

fit&fab 13. mars 2022

Avreise fra Oslo.

13.-20. mars 2022.
Pris fra: 12 448,-

Inkludert i prisen:

 • Direktefly fra Oslo til Fuerteventura
 • 7 netter i dobbeltrom med balkong på Playitas Resort*)
 • Transport t/r hotell - flyplass
 • Innsjekket bagasje (20 kg) pluss 5 kg håndbagasje
 • Standard flymat 
 • Halvpensjon (frokost og middag) samtlige dager
 • Trening med Lene Alexandra
 • Treningsprogram og innhold levert av Apollo Sports
 • Tilgang til hotellets treningsfasiliteter
 • Skandinaviske aktivitetsverter og reiseledere på hotellet

Valgfrie tillegg:

 • Eventuelle forsikringer 
 • Lunsj 
 • Rom til bruk alene. 
 • Rom med havutsikt.

Begrenset antall plasser!

Meld deg på fit&fab

Lene Alexandra

Lene Alexandra

Lene Alexandra ble først kjent som sanger, låtskriver og modell, samt sin deltagelse i TV-programmer som Robinson og Skal vi danse. Sistnevnte program vant hun i 2008, og dette var året mye endret seg i livet hennes. Lene Alexandra var ferdig utdannet som personlig trener i 2011 og i 2013 debuterte hun som forfatter med boka «Bra nok». I 2016 startet hun trenings-, kostholds og livsstilkonseptet LA Lifestyle som har hjulpet hundrevis av mennesker med å nå sine mål.

Det hun brenner aller mest for er å hjelpe mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv ved å leve mer i tråd med egne verdier og tørre være seg selv. Lene Alexandra har en variert treningsbakgrunn der hun har konkurrert i bikinifitness og styrkeløft samt deltatt i både maraton og triatlon. Treningen tilpasses nivået til gruppen, alle vil bli utfordret på sitt nivå og sin helse. Lene Alexandras egne historie er både sterk og inspirerende.
 

Playitas Resort

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort