Deltagere på Fit&Fab 2018

Treningsreise med Lene Alexandra 2019!

Vi gjentar fjorårets suksess og inviteter til en fantastisk treningsreise med Lene Alexandra og LA Lifestyle på Kreta! FULLBOOKET!

Er du en av dem som jobber mye, og kjenner at du har lite tid til deg selv i en ellers hektisk hverdag med jobb, barn eller studier? Er du en av dem som nyter sommeren men gruer deg litt til høsten setter inn? Da har vi en gledelig nyhet til deg, kick-start sommeren med en FIT & FAB treningsreise til Kreta og Sportshotellet Cavo Spada Deluxe & Spa.

Vi i LA Lifestyle ønsker at du skal ta vare på deg selv, bli sterkere, samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv! Denne turen passer for alle, og vi har ved flere anledninger hatt med oss sammensatte grupper på tur, og de har alle lært noe av hverandre uansett alder og bakgrunn. Friheten til å være deg selv i en hel uke, senke skuldrene, trene, utfordre deg selv, og ikke minst bli kjent med likesinnede og dele erfaringer er helt fantastisk! Flere av de som deltar på våre turer reiser alene og kjenner ingen fra før, men kommer hjem med minner og venner for livet!

Dette er inkludert

  • Direktefly fra 9 flyplasser i Norge.
  • 7 netter i dobbeltrom på 5-stjerners Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels
  • All Inclusive samtlige dager (frokost, lunsj, middag og drikkevarer + +)
  • Treningsprogram og innhold levert av Lene Alexandra og LA Lifestyle
  • Vin- og olivensmaking på hotellet
  • Gresk matlagningskurs
  • Tilgang til hotellets treningsfasiliteter
  • Skandinaviske aktivitetsverter og reiseledere
     

Treningsøktene består av kondisjonstrening, herunder intervaller, løpeteknikk og power walk.
Styrketrening, herunder Boot Camp, sirkeltrening og styrke i sal. Yoga inspirert Mindfulness og
team-work challenges

LA Lifestyle treningsreise

FIT&FAB FULLBOOKET!

Med avreise fra Oslo, Ålesund, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Kristiansand, Bodø eller Evenes.

1.- 8. juni 2019, pris fra: 11 498,-

Begrenset antall plasser!
Tillegg for:
- rom til bruk alene
- dobbeltrom med hav- eller bassengutsikt
- flymat 
- bagasje
- forsikringer
- transport t/r flyplass og hotell

Treningsreise med Lene Alexandra

Lene Alexandra

For de som ikke kjenner henne er Lene Alexandra en tidligere norsk sanger, låtskriver og modell kjent fra TV-program som Robinson og Skal vi danse, sistnevnte vant hun i 2008. Lene Alexandra var ferdig utdannet personlig trener i 2011. I 2016 startet hun det nåværende trenings-, kostholds og livsstilkonseptet LA Lifestyle i 2016, hvor hun hjelper mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv. Hun har også konkurrert i bikinifitness og driver nå i tillegg med konkurranser i styrkeløft. Lene Alexandras egen historie om hvordan hun tok seg ut av sitt dårlige selvbilde er både sterk og inspirerende. Deler av denne reisen vil hun fortelle om på turen. 

Treningsreise på Cavo Spada Deluxe Resort & Spa

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Du bor på 5-stjerners Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels. Hotellet har flott beliggenhet like ved stranden. Lekre rom og fellesarealer med resepsjon, lobby- og samlingssteder både ute og inne. Stort og innbydende bassengområde med solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar og gratis solsenger og parasoller på stranden. Spa og flere restauranter med både gresk- og middelhavsinspirert mat. I mai 2017 ble hotellet omvandlet til en olympisk camp der hele den svenske OL-troppen hadde et treningsopphold for vinter-OL i Sør-Korea 2018. For å tilpasse anlegget til olympisk standard kommer alle gjester til å kunne benytte Mediterranean Olympic Gym, et nybygd utendørs treningssenter med solbeskyttelse for styrketrening, gruppetrening og annen utendørstrening.