Treningsreise med Lene Alexandra

Playitas Resort, Fuerteventura

Treningsreise med Lene Alexandra

Lene Alexandra har de siste 12 årene ledet flere populære treningsreiser. I samarbeid med Apollo Sports inviterer hun deg med på en ny sporty reise, hvor du kan fokusere på deg selv en hel uke på Apollo Sports flotte treningshotell, Playitas på Fuerteventura. 


Om uka

Målet er at du skal kunne samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv, både mentalt og fysisk! LA har hatt med seg kvinner fra 18-65 år på tur, og denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Det vil bli fokus på variert trening så alle kan oppleve treningsglede, mestringsfølelse og selvutvikling.  Lene Alexandra har også i år med seg en dyktig assistent som tilrettelegger og kvalitetssikrer så alle kan føle seg inkludert og ivaretatt.


Om treningen

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon + avslapning. Vi har også fokus på den mentale biten. Du vil få mulighet til å bli bedre kjent med deg selv og utvikle deg mentalt, sammen med en gjeng med andre herlige sporty damer, som også ønsker bli en sterkere utgave av seg selv. Vi tenker helhetlig, der kropp og sinn henger sammen. Vi jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok.

Lene Alexandras har en sterk historie der hun var igjennom en traumatisk opplevelse allerede som 12 åring, noe som førte til blant annet år med spiseforstyrrelser, depresjoner og lav selvfølelse. Hun er kjent for sin imponerende reise fra ung og usikker jente, til respektert og målrettet kvinne, coach og livsstilsentreprenør. Fra et sterkt ønske om å bli likt, til en sterk kvinne med selvrespekt, som vet hva hun vil ha og som ikke finner seg i å bli herset med. Historien er både sterk og inspirerende. Hennes livserfaring er hennes største styrke. Lene Alexandra viser at endring er mulig. Hun bruker sine erfaringer i sin coaching og er opptatt av å «walk the talk» og «lead by example».


Hvem kan delta?

Du får friheten til å være deg selv, senke skuldrene, prøve ut forskjellige treningsformer og utfordre deg selv. Du kan skjemme deg selv bort med god mat, sol, avslapning, velvære og ikke minst bli kjent med andre likesinnede. Om du reiser alene eller sammen med andre, vil du komme hjem med minner og venner for livet. Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem: sammen er vi sterkere!

Pris: 15 598,-

Dato: 17.- 24. jan 2025

Hotell: Playitas Resort

Avreise: Oslo 

Inkludert:

  • Fly tur & retur
  • Bagasje & håndbagasje
  • Transport tur/retur hotellet
  • Mat om bord i flyet
  • Del i dobbeltrom*
  • Halvpensjon frokost og middag
  • Trening med Lene Alexandra
  • Topp hotell og treningsfasiliteter 
  • Trening som tilbys på Playitas

​​​​​​*Enkeltromstillegg 4000,-

Bestill

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: [email protected]


Om coachen

Lene Alexandra

Lene Alexandra

For de som ikke kjenner henne er Lene Alexandra en tidligere modell, popartist og låtskriver med flere internasjonale hits. Hun startet sin karriere da hun deltok i Robinson ekspedisjonen og videre har hun blant annet vunnet «Skal vi danse», deltatt i 71 grader nord og Fangene på fortet. Hun har også rukket å gi ut to bestselgende bøker «Bra Nok» og «Sterkere på 12 uker».

Lene Alexandra var ferdig utdannet personlig trener i 2011 og har siden sertifisert seg som mental trener og utdannet seg som Master NLP coach og kostholdsveileder, samt gått grunnutdannelse i ledelse på BI.  Hun har hatt venteliste på PT timer og coaching siden hun startet i 2011. Lene Alexandra brenner veldig for å hjelpe kvinner til å bli en sterkere utgave av seg selv fysisk og psykisk. GIRLPOWER! Hun oppmuntrer til bevisstgjøring, til å leve mer i tråd med egne verdier og tørre være seg selv. Hun ønsker å bidra til å få kvinner til å skinne og være stolt av den de er.

Lene Alexandra har flere pallplasseringer i både fitness og styrkeløft. Hun er verdensmester , Europamester og 4 x Norgesmester i benkpress. Hun har også coachet flere utøvere iblant annet fitness og styrkeløft både i NM og internasjonalt.


Om hotellet

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort