Deltagere på Fit&Fab 2018

Treningsreise med Lene Alexandra i 2020

Turen i juni 2019 ble en knallsuksess og nå inviterer Lene Alexandra, i samarbeid med Apollo Sports, akkurat deg til å delta på en ny fantastisk treningsreise til Kreta!

Er du en av dem som jobber mye, og kjenner at du har lite tid til deg selv i en hektisk hverdag med jobb, barn eller studier? Er du en av dem som nyter sommeren, men gruer deg litt til høsten? Da har vi en gledelig nyhet til deg! I 2020 kan du kickstarte høsten med vår FIT & FAB treningsreise til Kreta og hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa.

Vi ønsker at du skal ta vare på deg selv, samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv både mentalt og fysisk! Denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Vi har hatt med oss kvinner fra 18-60 år på tur, og vi har alle lært noe av hverandre – så vær ikke redd for at du ikke er bra nok.

Friheten til å være seg selv i en hel uke, senke skuldrene, trene, utfordre seg selv, skjemme seg selv bort med All Inclusive og ikke minst bli kjent med andre likesinnede jenter og dele erfaringer er helt fantastisk! Flere av de som deltar reiser alene uten å kjenne noen, men kommer hjem med minner og venner for livet!

Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem; sammen er vi sterkere!

Dette er inkludert:

  • Direktefly fra 9 flyplasser i Norge.
  • 7 netter i dobbeltrom på 5-stjerners Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels.
  • Transport mellom hotellet og flyplassen tur/retur.
  • 1 x håndbagasje + 1 x innsjekket bagasje (totalt 20 kg).
  • All Inclusive samtlige dager (frokost, lunsj, middag, drikkevarer + +).
  • Treningsprogram og innhold levert av Coach Lene Alexandra.
  • Vin- og olivensmaking på hotellet.
  • Gresk matlagningskurs.
  • Tilgang til hotellets treningsfasiliteter.
  • Skandinaviske aktivitetsverter og reiseleder.

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon. Sammen skal vi ha fokus på god teknikk som gir mestring, måloppnåelse og forebygger skader. Det vil være en god blanding av aktiviteter slik at alle vil kunne finne en treningsform som passer for dem og ikke minst vil det være fokus på treningsglede! Vi tenker helhetlig der kropp og sinn henger sammen, og jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok –  fit&fab.

Se programmet for uken

LA Lifestyle treningsreise

FIT&FAB 29. august 2020

Med avreise fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Trondheim, Tromsø, Bodø eller Evenes.

29. august - 6. september 2020.
Pris fra: 13 498,– 

Begrenset antall plasser!
Du betaler tillegg for:
• rom til bruk alene
• dobbeltrom med delt basseng
• eventuelle forsikringer
Meld deg på her

Lene Alexandra

Lene Alexandra ble først kjent som sanger, låtskriver og modell, samt sin deltagelse i TV-programmer som Robinson og Skal vi danse. Sistnevnte program vant hun i 2008, og dette var året mye endret seg i livet hennes. Lene Alexandra var ferdig utdannet som personlig trener i 2011 og i 2013 debuterte hun som forfatter med boka «Bra nok». I 2016 startet hun trenings-, kostholds og livsstilkonseptet LA Lifestyle som har hjulpet hundrevis av mennesker med å nå sine mål.

Det hun brenner aller mest for er å hjelpe mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv ved å leve mer i tråd med egne verdier og tørre være seg selv. Lene Alexandra har en variert treningsbakgrunn der hun har konkurrert i bikinifitness og styrkeløft samt deltatt i både maraton og triatlon. Treningen på reisen tilpasses nivået til gruppen, alle vil bli utfordret i forhold til sitt nivå og sin helse.

Lene Alexandras egne endringsprosesser fra dårlige selvbilde til å ta kontroll over eget liv er både sterk og inspirerende. Vi er bare mennesker og alle kan ha lav selvfølelse, hun vil dele biter av sin egen reise med deg.
 

Lene Alexandra

Om hotellet

Vi bor på 5-stjerners Cavo Spada Deluxe & Spa.Hotellet har flott beliggenhet like ved stranden. Her bor du i lekre dobbeltrom med gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler.og fellesarealer med resepsjon, lobby- og samlingssteder både ute og inne. Stort og innbydende bassengområde med solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar og gratis solsenger og parasoller på stranden. Treningsfasilitetene er utmerkede. Hotellet har også et stort spa, og flere restauranter med både gresk- og middelhavsinspirert mat. Hotellet har også en egen bar. På dette hotellet kler man seg normalt pent på kveldstid.