Boosttrening med Stine Næss-Hartmann

Stine er en engasjert og motiverende trener. Hun er supergod på å lage morsomme og enkle økter som alle kan være med på. Hun elsker musikk, så her vil øktene være fyllt med fengende rytmer og motiverende rop fra Stine.

Treningstimer:

  • Sirkeltrening: gjør det mulig å tilpasse øvelsene individuelt slik at det passer for alle. Øvelsene utfordrer balanse, styrke og utholdenhet. Her vil Stine følge deg tett opp slik at alle øvelsene blir gjort riktig. Du bestemmer selv hvor tøff og utfordrende denne timen skal være.
  • Abs and ass: Dette blir en utfordrende og morsom time med skikkelig mage- og rumpefokus.
  • Bootcamp: Bootcamp er en tøff time for deg som trenger å bli pushet for å trene og bevege deg. Nei, dette er ikke skummelt! Selv om BootCamp gir deg assosiasjoner til militæret så er det bare lek og moro. Timen tilrettelegger for allsidig trening med fokus på både utholdenhet og styrke
  • CrossTraining: dette er en crossfit-inspirert time hvor vi kommer til å bruke vekter og annet utsty
  • Tabata: Intervallpreget time der du jobber 20 sek og pause i 10 sek. En effektiv og morsom treningstime
  • Intervaller: Løping i spesifikke pulssoner. Her vil du lære at det å løpe intervaller ikke trenger å være bare løping med melkesyre.

 

Info om uka

Pris: All treningen med gjesteinstruktøren er inkludert. Bare bestill reisen med oss til hotellet den aktuelle uka og bli med på treningen.

Dato & hotell:

  • 12.-19. juni 2023 på Sivota Retreat – powered by Playitas.

Dette er inkludert:                    

  • All trening denne uka med gjesteinstruktør Stine Næss-Hartmann
  • Hotell & treningsanlegg i toppklasse

Bestill Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakt oss:
E-post: [email protected]


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst- og avreisedagen. Programmet presenteres på plass på respektive hotell


Hvem kan delta?

Alle kan være med på de forskjellige timene, uansett nivå. Instruktøren sørger for at det er plass til alle og at alle får en deilig og opplevelsesrik ferie. Dog må du ha fylt 15 år.


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den uka det er gjestespill. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til datoen for treningsuka, så er det bare å bestille reisen din som vanlig. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig for å kunne delta på timene.


 

Instruktør

Stine Hartmann- Næss

Stine Næss-Hartmann

Stine er en energibunt som er utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening. Siden hun var liten har jeg drevet aktivt med ulike former for idrett, alt fra basket til tennis. Hun ønsker å gjøre trening til noe gøy, og elsker å motivere andre til å yte sitt beste! Stine elsker løping og jobber til daglig som kommunikasjonsansvarlig for Oslo Marathon. Følg Stine på Instagram: stine.hartmann


 

Hotell

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas er et nyrenovert og unikt hotell som ligger i et vakkert naturområde i Sivota på det greske fastlandet. Hotellet byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter med blant annet et nybygd treningsstudio med frivekter, maskiner og cardiomaskiner, tennis- og padelbaner, samt et sykkelsenter. Våre powered by Playitas-hoteller garanterer et høyt nivå på alt fra service til sportsinfrastruktur, trening og helseriktig kost for så vel aktive feriegjester som profesjonelle og eliteutøvere, og dette hotellet får du også Sports Inclusive.

 

Les mer om Sivota Retreat - powered by Playitas