Tegn reiseforsikring for din egen trygghet

Gouda

Reiseforsikring – en ekstra trygghet på reisen

Med Apollo skal du føle deg trygg når du er ute og reiser. Med våre forsikringer er du beskyttet mot de vanligste situasjonene som kan oppstå på utenlandsreiser. Om noe skjer slipper du alltid å betale egenandel. Du kan også få erstatning på opptil 2 000 kroner direkte på reisemål der Apollo har reiseledere på plass. Velg hvilken beskyttelse du ønsker og legg til forsikringen i bestillingen din.

Når ulykken er ute: 

Kontakt Gouda Alarm på +45 33 15 60 60 (døgnet rundt) eller [email protected]

Gi beskjed direkte til Gouda etter hjemkomst for erstatning. Ta vare på legeattest, kvitteringer på eventuelle kostnader og andre papirer som kan være av interesse ved evaluering av skaden. Søk om etterbetaling via Gouda.
 

Det er alltid viktig å sikre at den reiseforsikringen man har dekker de behovene man har. Spesielt i forbindelse med COVID-19 er det stor forskjell på hvordan de enkelte forsikringsselskaper har valgt å dekke. Vi oppfordrer deg derfor til å kontakte forsikringsselskapet ditt, slik at du unngår eventuelle overraskelser.

Har du reiseforsikring gjennom kredittkort bør du være oppmerksom på at reiseforsikringen som regel kun dekker, hvis reisen er betalt med kortet. Ut over det bør du kontrollere hvem som er dekket. Mange kredittkortforsikringer dekker kun, såfremt kortinnehaveren er med på reisen, og som regel også med krav om at vedkommende er med på hele reisen.

 

Legg til forsikring

Har du allerede bestilt reisen?

Du kan legge til forsikringer via Min bestilling. 

Har bestillingsnummeret ditt 8 sifre
(f. eks 12345678) ring oss på 21 01 75 40

Har bestillingsnummeret ditt 12 sifre
(f. eks 020304-8050-00) legg til forsikring
via Min reise eller ringe oss på 21 01 75 40

Til Min bestilling

Ikke bestilt ennå?

Velg forsikring i tilleggene når du bestiller
reisen på apollo.no.


Velg mellom våre reiseforsikringer:

Covid-19
Trygghet på reisen Mini

Covid-19
Trygghet på reisen Medium

Covid-19
Trygghet på reisen Maxi