Energy & Fitness Week

Trude Kuijt

Bli med på en treningsuke full av energi, sammen med hollandske Trude! Her får du mulighet til å utfordre deg selv og sørge for å fylle dagene med energi med hennes allsidige trening. Disse timene kommer med svettegaranti!


Timebeskrivelser

Bootcamp passer bra for alle som på en leken måte vil jobbe seg mot mer muskelstyrke og bedre kondisjon. Alle øvelser kan tilpasses og utføras på flere nivåer, hvilket gjør at alle kan være med!

Boksing fit er en kombinasjon av sirkeltrening og kickboksing. Det er supergøy å trene hånd-øye koordinasjon, bli kvikkere og raskere. Denne trening inkluderer også å bli mer bevisst på egen kropp. Boksingserfaring er absolutt ikke nødvendig, vi tar det fra bunnen!

Kettlebells kan varieres og utfordre i det uendelige i en treningstime! Gøy å kombinere med kondisjonstrening for å utfordre din utholdenhet. Alle er velkommen og alle øvelser kan tilpasses.


Program

Gjesteinstruktøren holder 2-3 timer hver dag, med unntak av ankomst og avreisedag. Programmet presenteres på plass på respektive hotell.  


Hvem kan delta?

Alle kan delta på de ulike timene, uansett tidligere nivå. Alle timene holdes på engelsk. I tillegg til gjesteinstruktørens timer kan du også delta på hotellets ordinære tilbud av sport og aktiviteter.​ 


Hvordan bestiller jeg og hva koster det?

All trening med våre gjesteinstruktører er inkludert for deg som bor på det aktuelle hotellet den aktuelle uka. For å bestille så klikker du på bestillingslinken til høyre og går til dato for treningsuka, så er det bare å bestille reisen som vanlig. Ingen påmelding trengs for å delta på timen.  

Info om uka

Pris: All trening denne uka er inkludert når du bestiller reise til det aktuelle hotellet.

Avreise fra Oslo

Dato & hotell: 

20. - 27. okt 2024, Levante - powered by Playitas

Dette er inkludert:

  • All trening denne uka med gjesteinstruktøren
  • Trening etter hotellets ordinære program
  • Topp hotell & treningsanlegg

Bestll Levante - powered by Playitas

Kontakt oss: [email protected] 


Om instruktøren


 

Trude Kuijt

Trude Kuijt

Trude er født og oppvokst i Katwijk på Hollands vestkyst, der havet og stranda alltid har hatt en stor betydning i hennes liv. Etter å ha jobbet i kriminalomsorgen i 16 år ville hun kjenne mer frihet i naturen, og startet derfor et utendørsportselskap, der hun driver bootcamps, boksning og vintersvømming. Dessuten er hun kostrådgiver og jobber med livsstilscoaching. Utover dette kjører hun også crossfit og yoga for å utfordre sin egen kropp og for å holde kroppen og sjelen i balanse.


Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas